SAE; Systém pro detekci netěsností
Potřebujeme dodavatele systému pro detekci netěsností PIP (plněno PU) potrubí používaného pro přepravu ropy. Preferujeme točený pár snímacích kabelů, ale uvítáme i informace o dalších typech. Jsme předním výrobcem předizolovaného potrubí (PIP), které má vnější povrch kovové trubky obalen polyuretanem (PU), aby působil jako tepelný izolant pro ...
PÁKISTÁN; Hydroenergetická zařízení
Poptávám hydroenergetická zařízení.
UGANDA; Planetová převodovka
Poptáváme následující planetovou převodovku. Jsou dva typy: 1.150 HP příkon při 1000 ot./min a výkonu RPM 6,5 bezpečnostní faktor 2 s hranatými konci 160 mm. 2.125 HP příkon při 1000 ot./min. Výkon 7,5 RPM bezpečnostní faktor 2 s hranatými konci 150 mm.
Poptávám ojeté traktory zn. Zetor
Vykoupím 6ks traktor zetor v dobrém stavu.
LITVA; Výrobní linky, technologie
VÝROBNÍ LINKA A TECHNOLOGIE NA VÝROBU LEHKÉHO PORÉZNÍHO PĚNOVÉHO BETONU Výrobní linky a technologie podle vašeho přání! Plánování, zhotovení, kompletace a instalace. Pracujeme pro vás! Více informací na www.licontech.com. Hledáme odběratele.
Poptáváme spojky zn. BoWex
Prosíme o nabídku na dodávku 2 ks spojek Bo-wex NFS 45.
BELGIE; Stroj na výrobu šampónu
Poptáváme použitý automatický stroj na výrobu šampónu. Pošlete nám prosím katalog a ceník.
PÁKISTÁN; Potravinářské stroje
Poptáváme použité výrobní potravinářské stroje.
PÁKISTÁN; Použité stroje
Jsme jednou z hlavních strojírenských firem v Pákistánu, chceme dovážet všechny druhy použitých strojů, zařízení a linek. Dovážíme z celého světa, pokud potřebujete jakékoli zařízení, můžeme to pro vás zařídit. Pokud chcete prodat, obraťte se na nás.
Poptávám rypadlo-nakladač
Poptávám rypadlonakladač VENIERI VF 1,33B. Cena do 300 tis., v dobrém stavu. I bez dokladů.
BANGLADÉŠ; Nářadí, použité stroje
Hledáme výrobce / vývozce ručního nářadí, elektrického nářadí, použitých strojů.
PÁKISTÁN; Stroje na výrobu koberců
Jsme velkoobchodníci se stroji zhotovující koberce, proto máme zájem importovat stroje na výrobu koberců. Webové stránky: www.fwtc.co.uk
BANGLADÉŠ; Vybavení líhní krevet
Chtěli bychom dovážet vybavení líhní krevet a náhradní díly. Vzhledem k tomu, že jsme již dlouho na tomto trhu, chceme se spojit s tím, kdo je schpen dodávat kvalitní zboží.
BANGLADÉŠ; Strojní zařízení
Máme zájem importovat strojní zařízení na lahvovou pitnou vodu, svářecí stroje nebo jiné průmyslové stroje. Chceme působit jako distributor/agent v Bangladéši.
JORDÁNSKO; Sanitární příslušenství
Máme zájem importovat nářadí, kovové sanitární díly (kovové koupelnové díly) a příslušenství. Použité strojní zařízení všeho druhu, viz webové stránky dole, dále oděvy. Exportujeme: turecký mramor, stroje, sportovní oblečení pro muže i ženy, trička, oděvy, minerály ...
SAE; Šperkařské stroje
Jsme firma vyrábějící šperky a dodavatel použitých i nových šperkařských strojů. Chtěli bychom dovážet do Spojených arabských emirátů použité i nové stroje, jako např. stroje na výrobu zlatých řetízků, stroje na laserové gravírování zlata, stroje na vakuové odstředivé lití zlata a stříbra, rafinérské stroje na zlato, pozlacovací stroje atd.
EGYPT; Značkovací stroje
Hledáme dodavatele zařízení na značkování silnic, stříkací nádrže na asfalt.
BANGLADÉŠ; Použité stroje
Poptáváme použité obráběcí stroje, tiskařské stroje.
Poptávám metalizační drát
Poptávám metalizační drát ZINACOR 850 (Zn 85%,AL 15%), ve svitcích cca 20-25 kg, roční odběr cca 1000 kg.
Poptáváme balicí stroj
Hledám výrobce balících strojů, Jedná se o balení produktů naší kartografické spol. tj.různé tiskoviny, mapy, autoatlasy apod. formátu většinou A 5 - A 4 , někdy větší o hmotnosti od 0,5 kg, nejčastěji 5 - 6 kg a opět někdy i více. Přístroj by měl používat k balení průhlednou folii aby byl čitelný obsah balíku. Děkuji Mezihorák.
INDIE; Použité stroje
Poptáváme použité stroje.
SAE; Zařízení na výrobu betonu
Unibeton Ready Mix je jedničkou pro dodávky předvyrobené betonové směsi ve Spojených Arabských Emirátech. Jsme největší výrobce betonu v tomto regionu. Máme obrovské množství automíchačů, čerpadel na beton, kolových nakladačů, sklápěček a mnoho dalšího. Jsme jedním z největších trhů pro tato zařízení v průmyslu předvyrobených betonových směsí. ...
Poptávám vybavení do autočalounické dílny
Poptávám do autočalounické dílny stojan(držák) na čalounění volantu.
Poptávám ND k řetězové pile
Dobrý den potřeboval bych zjistit kde bych sehnal spínač k brzdě na elektrickou řetězovou pilu OleoMac.Děkuji
BANGLADÉŠ; Formovací stroje, vyvíječ plynu
Jsme obchodní společnost z Bangladéše, poptáváme použité formovací stroje a vyvíječ plynu.