Revitalizace ZŠ Hovězí 3.ČÁST - Stavební úpravy hlavní budovy a tělocvičny
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je celková rekonstrukce (provedení stavebních úprav a oprav) prakticky všech vnitřních prostorů budovy Základní školy v Hovězí. Součástí je také kompletní rekonstrukce stávajících sociálních zařízení, která bude spočívat ve vybourání stávajících příček a zařizovacích předmětů. Poté budou dle nového ...
Protipovodňová opatření města Zubří
Záměrem zadavatele je vybudovat varovný a informační systém tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí plynoucí ze zvýšené vodní hladiny a varovat ohrožené obyvatelstvo v době vzniku mimořádné události, a tak snížit materiální škody a chránit zdraví a životy obyvatel. Systém bude ozvučovat celé předmětné území pomoci akustických ...
Ekologizace slévárny Promet Foundry ve Vsetíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce stávající slévárny šedé a tvárné litiny pro zlepšení ekologických parametrů provozu odpovídajících současným standardům. Rekonstrukce zahrnuje rekonstrukci stavebního objektu slévárny a instalaci nového technologického zařízení včetně VZT, energetických rozvodů a vyvolaných stavebních úprav.
Vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení operačních sálů dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Monitoring infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitoringu infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Přístroje ultrazvukové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
EKOREMA recycling s.r.o. - technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové C-rameno dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Přístroj anesteziologický včetně monitoru vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických včetně monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Technika infuzní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Systém monitorovací včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitorovacího systému včetně příslušenství dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Nízkoemisní a bezemisní vozidla ve veřejné dopravě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 ks nízkopodlažních CNG autobusů pro ČSAD Vsetín.
Přístroj skiaskopicko-skiagrafický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiaskopicko-skiagrafického přístroje dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. (Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1).
Dodávka měřící techniky
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dodávka měřící techniky.
Dodávka vybavení dílny robotiky a elektropneumatiky
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dodávka vybavení dílny robotiky a elektropneumatiky včetně dopravy do místa plnění, instalace a zaškolení personálu k užívání předmětu plnění, a to v rozsahu jednoho školícího dne (jeden školící den odpovídá osmi školícím hodinám po šedesáti minutách).
Modernizace CNC obrábění - 3D měřící zařízení
Předmětem plnění je rozšíření a modernizace stávajícího pracoviště odborného výcviku a tím vytvoření podmínek pro zkvalitnění počátečního vzdělání, s důrazem na rozvoj žádoucích klíčových kompetencí v oblasti výuky strojního a ručního programování a obsluhy numericky řízených strojů, včetně zpětnovazební kontroly výrobních operací na 3D - ...
Přístroj skiagrafický a rentgenový přístroj pojízdný
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiagrafického přístroje a rentgenového přístroje pojízdného dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1
FZŠ - Jablůnka – Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem této zakázky je dodávka nové velkokapacitní požární cisterny na dopravu vody, cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ (CAS schopná provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace), v provedení „R“ (speciální redukované ...
ÚP ČR - Vsetín, Mostecká 303 - pořízení vyvolávacího systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a instalace technického zařízení a systému pro odbavování klientů včetně webového objednávání při poskytování služeb na pracovištích úřadu práce. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále také poskytování servisní činnosti za účelem údržby software i hardware vyvolávacího systému a ...
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup techniky
Předmětem veřejné zakázky je nákup traktorů pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Vestavba čistých prostor
Vestavba čistých prostor pro potřeby výzkumu a vývoje dle normy ISO 14644, třídy čistoty 8/7
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup traktoru pro autoškolu
Předmětem veřejné zakázky je nákup traktoru pro autoškolu, N testeru a polní soupravy na měření PH v kapalinách pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup techniky
Předmětem veřejné zakázky je nákup zemědělské techniky a zajištění vnitřní konektivity pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
ISŠ-COP a JŠ s PSJZ Valašské Meziříčí - Metrologie pro technické obory
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení učeben Metrologie, Chemie, Dělení materiálu, Měření elektro a CAM, o zařízení a technologie, které žákům umožní zkvalitnit vzdělávání, zejména pak praktickou výuku. Žákům školy bude pořízena moderní technologie běžně využívána v praxi u okolních společností, která přispěje k snadnější adaptaci ve výrobě ...
Rozšíření výrobní kapacity
CNC hydraulický ohraňovací lis – dodávka včetně montáže a zprovoznění