FT-IR spektrometr
Dodávka FT-IR SPEKTROMETRu pro projekt v rámci programu OP PIK
Prachová komora pro testování podle DIN EN 60529 A ISO20653
Dodávka Prachová komory pro testování podle DIN EN 60529 a ISO20653 pro projekt v rámci programu OP PIK
FT-IR Spektrometr
Dodávka FT-IR SPEKTROMETRu pro projekt v rámci programu OP PIK
Vibrační zařízení pro provádění Squeak & Rattle testu
Dodávka Vibračního zařízení pro provádění „Squeak & Rattle“ testu pro projekt v rámci programu OP PIK
Odporové svařovací zařízení FFC kabelů
Dodávka ODPOROVÉ SVAŘOVACÍ ZAŘÍZENÍ FFC KABELŮ pro projekt v rámci programu OP PIK
Poptávám náhradní díl na Multicar
Poptávám těsnění maileru na Multicar 22.
Technické zhodnocení výzkumné technologie pro řezání holografických proužků
Předmětem výběrového řízení je technické zhodnocení výzkumné technologie na separaci a řezání holografických proužků díky nově instalovaným jednotkám a dílům, které umožní rozšíření vývojových metod. Nové jednotky musí umožňovat extrémně přesné navíjení holografických proužků s minimálním stranovým krokem 0,1mm na otáčku.
Průmyslový měřící počítačový tomograf
Dodávka PRŮMYSLOVÝ MĚŘÍCÍ POČÍTAČOVÝ TOMOGRAF pro projekt v rámci programu OP PIK
Průmyslový měřící počítačový tomograf
Dodávka PRŮMYSLOVÝ MĚŘÍCÍ POČÍTAČOVÝ TOMOGRAF pro projekt v rámci programu OP PIK
CFC GRIDS UP TO 1300°C
Dodávka 8 kusů karbonových regálů CFC GRIDS UP TO 1300°C pro Vakuové pece, pořizovaného v rámci programu INOVACE, projektu „Zavedení nové výroby EGR chladičů ve společnosti“.
Technické zhodnocení tiskové technologie pro vývoj ochranných holografických prvků
Předmětem výběrového řízení je technické zhodnocení speciální tiskové technologie pro vývoj ochranných holografických prvků do verze s novými funkcemi díky nově instalovaným jednotkám a dílům, které umožňují rozšíření vývojových technologií. Plánované rozšíření konfigurace musí umožnit výzkumnou aplikaci kovových mikrohologramů v širokém rozpětí ...
Poptávám hydraulický lis na víno
Poptávám hydraulický lis na víno.Objem 80 - 100 litrů. Bližší info a cena děkuji Mysliveček
Technologie pro výzkum adhezivních vlastností nátěrových materiálů
Předmětem výběrového řízení je technologie, která bude sloužit k výzkumu vlastností a přilnavosti lepidel a příbuzných materiálů (např. fotorezistů, viskózních nátěrů) na holografické fólie širokého spektra s tloušťkou od 0,012 do 0,050 mm a s možností laminace na silikonový nosič. Zařízení zajistí kromě rovnoměrného nanášení nátěrových materiálů ...
EGR Greco finishing automatic line
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: EGR GRECO FINISHING AUTOMATIC LINE pořizovaného v rámci programu INOVACE, projektu „Zavedení nové výroby EGR chladičů ve společnosti“.
EGR greco finishing automatic line
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: EGR GRECO FINISHING AUTOMATIC LINE pořizovaného v rámci programu INOVACE, projektu „Zavedení nové výroby EGR chladičů ve společnosti“.
Stroj na tváření konců trubek
Předmětem zakázky je dodávka stroje na tváření konců trubek. Podrobná technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Zařízení na řízené mechanické lisovací postupy pro opracování mechanicky rezistních materiálů
Předmětem výběrového řízení je zařízení pro výzkum mechanického opracování, lisování anebo gravírování (z angl. také embossing) apod. materiálů vybočujících svými mechanickými vlastnostmi z hodnot běžných pro podobné opracování standardních papírenských produktů. Jde o zařízení umožňující mechanické opracování povrchu výše zmíněnými technikami pro ...
Uzavřená čistící technologie kapalin pro výzkum galvanických procesů
Předmětem zakázky je uzavřená čistící technologie kapalin pro výzkum galvanických a leptacích procesů.
Uzavřená čistící technologie kapalin pro výzkum demetalizačních a nanášecích metod
Předmětem zakázky je uzavřená čistící technologie kapalin pro výzkum demetalizačních a nanášecích metod. Celé zařízení bude zahrnovat zásobní nádrže na zpracovávanou průmyslovou vodu, nádrž na upravenou vodu a nádrž na koncentrát z odpadu z výzkumných činností, který je určen pro odvoz externí firmou na likvidaci. Všechny nádrže musí být opatřeny ...
Výzkumná technologie reliéfní modifikace povrchů archů
Předmětem výběrového řízení je zařízení, které bude sloužit pro náročné testování tvarového opracovávání archů a jejich mechanické tlakové zpevnění a další mechanické modifikace substrátu. Jde o pokročilé zpracování povrchu ve smyslu vývoje nových postupů mechanického opracování a zpevnění daných materiálů pro účely projektu, kdy odladíme pomocí ...
EGR Greco Automatic Assembly Line
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: EGR GRECO AUTOMATIC ASSEMBLY LINE pořizovaného v rámci programu INOVACE, projektu „Zavedení nové výroby EGR chladičů ve společnosti“.
Technologie pro výzkum lisovacích technik hologramů
Předmětem zakázky je zařízení pro výzkum lisovacích technik bezpečnostních hologramů do polymerních folií v rolích. Má být schopno lisovat registrované hologramy i hologramy s nekonečným designem, obojí technologií „Hard embossing“.
Systém svozu bioodpadu a vybavení kompostárny ve Velkostatku Tetín
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro svoz BIO odpadu a vybavení kompostárny. Konkrétně traktoru s čelním nakladačem, 4 ks VOK, 6 ks sítí na VOK, manipulátoru s multifunkční lopatou.
Inovace aplikační technologie holografických proužků
Předmětem výběrového řízení je provedení modernizace a inovace technologie pro velkoobjemovou aplikaci proužků holografické fólie a jeho následovná instalace v prostorech společnosti OPTAGLIO s.r.o. v Lochovicích. Modernizace spočívá v kompletním vyčištění stroje, přetěsnění vzduchových, chladicích a jiných rozvodů.
Vysokonapěťové zdroje pro katodu elektronového litografu BS601
Předmětem výběrového řízení je návrh, konstrukce, výroba, oživení a uvedení do provozu vysokonapěťového (vn) zdroje včetně zdrojů na vn potenciálu pro žhavení katody a předpětí suppressoru a doplňujících obvodů, který bude sloužit pro napájení elektronové trysky s katodou ZrO/W elektronového litografu s tvarovaným svazkem BS601