Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun A
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Dodávka komponentů prototypu Optima
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponentů v rámci vývoje prototypu Optima.
Rotační polohovadla pro svařovnu skeletů autobusů
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba polohovadel pro přípravky svařovny skeletů autobusů pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku střechy autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro výrobní linku sestavy střechy autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku podvozku autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro podsestavu a sestavu podvozku autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku boků autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro sestavy boků autobusů - Svařovací přípravek levého boku - 1ks a Svařovací přípravek pravého boku - 1ks pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější ...
Svařovací přípravek sestava skeletu autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacího přípravku pro sestavu skeletu autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Pořízení CNC frézovacího centra k obrábění velkých obrobků
Předmětem zakázky je zakoupení zboží Pořízení CNC frézovacího centra k obrábění velkých obrobků, dotační program CZ.01.2.06/0.0/0.0/15_038/0006201.
Poptávám lampu do spektrofotometru
Poptávám lampu do spektrofotometru Genesys 10UV SN: 2H2D339002 – byla tam tato : lampa PerkinElmer RSL-2101-3S, S/N :1544 , pokud ano, prosím o cenovou nabídku. Děkuji. Jana Pinkasová, ORLICKÁ LABORATOŘ
CNC soustruh hrotový velký
Nákup CNC hrotového soustruhu - velký
CNC vertikální fréza
Nákup CNC vertikální frézy
Vertikální skladový dopravník
Nákup Vertikálního skladového dopravníku
CNC soustruh hrotový malý
Nákup CNC hrotového soustruhu - malý
Dodávka komponentů prototypu Optima
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponentů v rámci vývoje prototypu Optima.
Odmašťování a fosfátování profilů a zpracování odpadních vod
Dodávka ODMAŠŤOVÁNÍ A FOSFÁTOVÁNÍ PROFILŮ A ZPRACOVÁNÍ ODPADNÍCH VOD pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Poptávám pronájem motorgenerátoru
Poptávám možnost pronájmu motorgenerátoru cca 150 kVA.
Poptávám bubnovou sekačku
Poptávám bubnovou sekačku za malotraktor TZ-4K-14.
Dodávka 2 ks automatických dezinfektorů endoskopů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení - dodávka 2 ks automatických dezinfektorů na pracoviště Interní kliniky Pardubické nemocnice a Interní odd. Orlickoústecké nemocnice Nemocnice Pardubického kraje, a.s. Jedná se o dodávku nových, nerepasovaných, nepoužitých, plně funkčních zdravotnických prostředků, splňujícího ...
Inovace TP výměny a svozu kolejnic při svařování a zřizování bezstykové koleje - pokračování
Předmětem zakázky je kompletní dodávka dvoucestného manipulátoru pro výměnu železničních kolejnic - 2 ks. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Zařízení na vystřihování kontaktů
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Zařízení na vystřihování kontaktů zahrnující pneumatický lis, kovový stůl pro lis s držákem pro odvíjení cívek, odvíječ cívek, kleštinový podavač pasu a řídící elektronické zařízení.
Dodávka vertikálního hydraulického vstřikovacího lisu s otočným dvou staničním stolem
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Vertikální hydraulický vstřikovací lis s otočným dvou staničním stolem.
Dodávka robotizovaného pracoviště
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Robotizovaného pracoviště obsluhy vstřikovacího lisu a dalších periferií pro hromadnou výrobu dílu G3X.
Endoskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení - HDTV endoskopúické sestavy včetně úzko-pásmového zobrazení a osobního počítače s možností nahrávání v HD rozlišení včetně příslušenství či technologií pro odd. ORL Orlickoústecké nemocnice Nemocnice Pardubického kraje, a.s. Jedná se o dodávku nového, nerepasovaného, nepoužitého, plně ...
Albertinum Žamberk - modernizace plicního lůžkového oddělení - dodávka nábytku a vnitřního vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku, jídelních stolů, regálů, psacích stolů, pohovek apod., Vybavení je pořizováno v rámci projektu „Albertinum Žamberk – modernizace plicního lůžkového oddělení dlouhodobé péče včetně přístrojového vybavení“.
Přístrojové vybavení speciální infekční nemocníce CBO Těchonín
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 kusů zdravotnických přístrojů nezbytných pro vybavení speciální infekční nemocnice OBO Těchonín k zajištění činnosti zdravotnického personálu v podmínkách BSL 3 a 4 a zabezpečení plnění úkolů biologické ochrany zejména v souvislosti s případnou hospitalizací pacienta s podezřením nebo verifikací zvlášť ...