Zdrojové napájecí jednotky - odstranění závad z BTK, budovy A, M3
Předmětem veřejné zakázky je provedení oprav dle pokynů výrobce nebo výrobcem autorizovanou osobou u zdrojových napájecích jednotek, a odstranění závad z pravidelných prohlídek PBTK. Jedná se o ZNJ umístěné v budovách A, M3 Fakultní nemocnice Olomouc.
Modernizace zabezpečovacích systémů budov Magistrátu města Prostějova -  budova Školní 3643/4
Jde o dodávku a montáž slaboproudých bezpečnostních systémů určených pro modernizaci zabezpečovacích systémů budovy Školní 3643/4 magistrátu statutárního města Prostějova. V budově bude modernizován poplachový zabezpečovací a tísňový systém, modernizován kamerový systém a nově bude instalován systému kontroly vstupu. Součástí zakázky je rovněž ...
Angiografické systémy s příslušenstvím a stavebními úpravami
Předmětem veřejné zakázky je obnova 2 kardioangiografických systémů včetně hardwarového a softwarového příslušenství, dalších pro provoz nutných komponent a modulů a dále realizace nutných stavebních úprav pro instalaci systémů na I. Interní kliniku - kardiologickou FN Olomouc.
Chemodezinfektor videobronchoskopů II
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1ks prokládacího chemodezinfektoru videobronchoskopů pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Odpadové centrum Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je modernizace areálu odpadového centra Olomouc situovaného v areálu Chválkovice I ve správě Technických služeb města Olomouc (dále jen „TSmO“), vč. související technické infrastruktury inženýrských sítí vč. technologických zařízení, dopravní infrastruktury, nového oplocení a nezbytných navazujících připojení na řady. V ...
Dodávka ultrazvukových přístrojů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu ultrazvukových přístrojů pro diagnostiku a/nebo intervence pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka monitoringu vitálních funkcí
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorů vitálních funkcí pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka plicních ventilátorů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu plicních ventilátorů pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka EKG přístrojů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu EKG přístrojů pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Poptávám tepelné čerpadlo
Poptávám instalaci a pořízení tepelného čerpadla značka De Dietrich včetně servisu. Pomoc s vyřízením dotací Zelená úsporám.
Ultrarychlé multifunkční PCR POCT - MEX grant 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu ultrarychlého multifunkčního PCR POCT včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení zaškolení personálu, pro Ústav imunologie ve Fakultní nemocnici Olomouc.
2 ks resuscitačních lůžek a 3 ks transportní lehátko pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči a 3 ks transportního lehátka pro Nemocnici AGEL Prostějov.
CATRIN/UPOL - Kryostat s uzavřeným cyklem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kryostatu s uzavřeným cyklem a prostornou měřicí komorou, včetně příslušenství.
UPOL/ARTECA - Dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu nezbytného pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejichž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické ...
LF/UPOL - Hmotnostní spektrometr s vysokou citlivostí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zajištění záručního servisu sestavy kapalinového chromatografu a hmotnostního spektrometru s velmi vysokým rozlišením a přesným určením hmotnosti na bázi hybridního systému s kvadrupólem a ultra-vysokorozlišujícím analyzátorem pro široké spektrum kvalitativních a kvantitativních analýz z oblasti ...
FZV/UPOL - Ultrazvukový měřič osteoporózy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu ultrazvukového přístroje pro měření osteoporózy pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
CLR-Kryoterapeutický přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks přístroje pro lokální kryoterapii spolufinancovaného z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci projektu CZ.06.2.56/0.0/0.0/16_043/0001585 Přístrojová obměna a modernizace na oddělení Centra léčebné ...
VN Olomouc - zdravotnická technika intenzivních oborů, ORL a RDG - nákup
Dodávka zdravotnické techniky - popis v jednotlivých částech 1. Monitorovací zdravotnická technika 2. ORL vyšetřovací jednotky 3. RTG technika
Kardiostimulátor BIV ENITRA 8 HF-T-HIS včetně elektrod a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Přístrojového balíčku včetně elektrod a příslušenství pro podporu implantace stimulační elektrody do oblasti Hisova svazku. Balíček bude kromě přístroje pro srdeční resynchronizace a 3 ks elektrod obsahovat také možnost volby z širokého portfolia zavaděčů s různými délkami a zakřiveními pro použití u ...
6 ks resuscitačních lůžek a 7 ks transportních lehátek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči a 7 ks transportních lehátek pro Nemocnici AGEL Přerov. Zadavatel umožňuje podat nabídku v libovolné kombinaci, a to na všechny částí VZ nebo jen na jednu část VZ.
Poptávám zapůjčení zařízení na odčerpání vody z bazénu
Poptávám zapůjčení nádoby/stroje na odčerpáíi vody z bazénu a znovu tu samou vodu napustit. Zjistili jsme že se naklání na jednu stranu. A o to více když pršelo. Jsme z Prostějova. Prosím, jak by jste postupovali a jak to vyřešit? Prosím o Váš ceník služeb a jestli něco z toho jde zrealizovat. Děkuji za odpověď s pozdravem Vydrželová
LF/ÚMTM -  PET/MRI/CT pro malá laboratorní zvířata
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zobrazovacího zařízení PET/MRI/CT určeného pro malá laboratorní zvířata. Zobrazovací zařízení musí být založeno na kombinaci funkčního (reprezentované pozitronovou emisní tomografií (PET)) a anatomického (reprezentované magnetickou rezonancí (MRI) a výpočetní tomografií (CT)) zobrazování určeného pro ...
Spotřební materiál pro elektroanatomický 3D mapovací systém - sdružený nákup II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických katétrů s proměnným zakřivením pro mapování s vysokým rozlišením - 22-polární pro mapování komplexních arytmií.
CLR- 5 ks závěsný systém pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor 5 ks závěsných systémů pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů.
Vstřikovací lis na pryž
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vertikálního vstřikovacího lisu na pryž podle technické specifikace uvedené v příloze č.1 Zadávací dokumentace.