Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorovacího systému a centrálních monitorovacích stanic, pro Dětskou kliniku, Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy, a I. Interní kliniku kardiologickou Fakultní nemocnice Olomouc, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc, a ...
Poptáváme vybavení PJO
Poptáváme vybavení PJO a to elektrocentrála, minimální výkon 5kw, 1x zásuvka 3x380V, 2x zásuvka 220V a jedenkrát zásuvka 24V, regulátor napětí, voltmetr výhoda se startérem – není podmínkou. Plovoucí čerpadlo se spalovacím motorem – výtlak min 35m, průtok min 1145 l/min. Výtlačné hrdlo B75. Elektrické ponorné kalové čerpadlo 380V, výtlak ...
Dodávka nemocničních lůžek
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nemocničních (standardních, resuscitačních, bariatrických a porodních) lůžek a nočních stolků pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Dodávka a instalace chladících jednotek
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace nových chladících jednotek rozvodů chladiva a elektro.
Dodávka nábytku pro úložné a pracovní prostory
Předmětem zakázky je dodávka a instalace nábytku pro úložné a pracovní prostory do prostředí ARO a operačních sálů Nemocnice AGEL v Přerově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Ultrarychlé multifunkční PCR POCT - MEX grant 2021 II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu ultrarychlého multifunkčního PCR POCT včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení zaškolení personálu, pro Ústav imunologie ve Fakultní nemocnici Olomouc.
Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu anesteziologických přístrojů, pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Fakultní nemocnice Olomouc, a včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního materiálu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc.
Dodávka digitálního RTG přístroje s C ramenem s vyšetřovacím stolem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks digitálního RTG přístroje s C ramenem s možností DSA s vyšetřovacím stolem, který bude využíván pro zavádění bipolárních kardiostimulátorů pro Nemocnici AGEL Přerov včetně plného servisu po ukončení záruky na dobu 8 let. Podrobně viz zadávací dokumentace.
CATRIN/RCPTM - Skenovací elektronový mikroskop s vysokým rozlišením
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zajištění záručního servisu sestavy skenovacího elektronového mikroskopu s vysokým rozlišením (SEM), určené pro mikroskopickou a chemickou charakterizaci širokého spektra vyvíjených materiálů (zejména nanopráškových vzorků, tenkých filmů,apod.). Dodaný přístroj bude široce využíván při řešení ...
Diagnostika PATOLOGIE I. 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky diagnostik s certifikací CE-IVD a spotřebního materiálu pro Ústav klinické a molekulární patologie
UPOL/ARTECA - Dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu IV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu nezbytných pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejichž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické ...
Chronická dialýza
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chronickou dialýzu a současná výpůjčka 20 ks dialyzačních monitorů.
Systém implantabilní neurostimulační DBS nedobíjitelný pro NCHIR
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulačních systémů k léčbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě Parkinsonovy nemoci, Dystonie, Esenciálního třesu, Obsedantně kompulsivních poruch a Epilepsie.
Dodávka parních sterilizátorů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu parních sterilizátorů pro Nemocnice AGEL v Přerově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka endoskopického vybavení
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu endoskopického vybavení pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Protézy cévní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních protéz.
Dodávka nástropních tubusů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nástropních tubusů a zdrojových mostů pro oddělení ARO a Chir. JIP Nemocnice AGEL v Přerově. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Balónek dilatační biliární pro ERCP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dilatačních balónků naváděných vodičem (jícnový, pylorický, kolonický a biliární).
Systém pro kontrolu polohy pacienta a biometrické ověření pacienta
Dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks systému pro kontrolu polohy pacienta (povrchu těla) bez použití ionizujícího záření plně kompatibilní s verifikačním systémem zadavatele (ARIA, výrobce Varian Medical System) a lineárním urychlovačem v ozařovně LU1 (TrueBeam, výrobce Varian Medical System) a 3 ks systému pro biometrické ověření pacienta ...
LF/UPOL - Hmotnostní spektrometr na bázi trojitého kvadrupólu
Předmětem je hmotnostní spektrometr MS/MS na bázi trojitého kvadrupólu, umožňující připojení přístroje pro echo-akustický transfer vzorku z testovacích destiček do měřícího zařízení. Součástí zařízení je UPS záložní zdroj a také stůl k umístění hmotnostního spektrometru.
Kardiostimulátor bezelektrodový Micra AV
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky fyziologických typů bezelektrodového kardiostimulátoru s detekcí síňové aktivity a možností VDD stimulace.
Vysekávací stroj
Předmětem VZ je dodávka vysekávacího stroje podle parametrů v technické specifikaci uvedené v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Stabilizátory pro operace srdce bez mimotělního oběhu II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stabilizátorů cév na tlukoucím srdci včetně sady hadiček ke stabilizátoru, nádržky ke stabilizátoru, páru standardních čepelí/lopat k retraktoru „se systémem pro zachycením stehů“.
Stentgrafty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentgraftů vaskulárních.
2 ks souprav chirurgických akumulátorových vrtaček pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 souprav chirurgických akumulátorových vrtaček pro Nemocnici AGEL Prostějov.