Sestavy nafukovacích stanů
Předmětem veřejné zakázky je dodání 2 ks sestav nafukovacích stanů stanových městeček včetně příslušenství a 2 ks velkorozměrových hal s nafukovací konstrukcí včetně příslušenství v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.
RTG kabina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení RTG kabiny mobilním rentgenovým detektorem určený k intraoperační radiografii tkání, včetně příslušenství a vybavení nutného pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz pro Chirurgickou kliniku FN Ostrava. Součástí předmětu plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních ...
2 ks mobilní operační stůl pro bariatriky
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v sídle zadavatele.
Vybavení pro ORL ambulance včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových zdravotnických přístrojů včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci - Příloha č. 1 Zadávací dokumentace. ...
Pořízení simulátoru mimořádných událostí II
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky určené k nácviku péče o pacienty pro organizaci Zdravotnická záchrannou služba Moravskoslezského kraje, p. o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady krize související s pandemií COVID-19. Pro podporu poskytování přednemocniční neodkladné péče ...
INSTALL CZ, s.r.o. - pořízení technologie pro snížení prašnosti v areálu recyklace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Činidla a spotřební materiál pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči
Předmětem plnění jsou průběžné a opakované dodávky činidel a spotřebního materiálu pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči s následnou imunofixací v séru a moči a izoelektrickou fokusaci bílkovin séra a likvoru s následnou imunofixací spojené s výpůjčkou 2 potřebných zařízení s UPS.
Speciální vozíky s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových “Odběrových vozíků vč. příslušenství“ a 3 ks nových „Převazových vozíků s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Dodávka lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU III
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU III pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366.
Kultivační půdy - hotová média
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou pravidelné opakující se dodávky kultivačních půd pro kultivaci vzorků (dále jen „zboží“) v objemu dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť v Ostravě, Olomouci, Brně, Jihlavě a Vyškově. Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je i balné, doprava na místo plnění, pojistné za pojištění ...
Pořízení 2 kusů zametacího čistícího vozu včetně nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 2 kusů zametacího čistícího vozu včetně nástaveb na obě vozidla dle Technické specifikace, jež tvoří přílohu závazného návrhu kupní smlouvy.
Dynamický nákupní systém - Manipulace se substráty a zeminami
Může se jednat o tyto manipulace: • nakládka na silniční vozidla, • uložení substrátu (figurace a hrnutí), • kolová doprava pro převozy sypkých substrátů dle požadavků objednatele, • recyklace stavebních sutin a úprava zrnitosti, • čištění veřejných komunikací, • stavební mechanismy.
Fluidní lůžko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 systémů Fluidních lůžek s příslušenstvím pro oddělení popáleninové medicíny a rekonstrukční chirurgie, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Dodávka elektrických pecí
Předmětem zakázky je dodávka 6 ks elektrických pecí, které jsou součástí širšího technického řešení termického modulu PTR.
Laser pro pokročilou léčbu laryngotracheálních patologií
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laseru (včetně příslušenství) pro pokročilou léčbu laryngotracheálních patologií, pro Kliniku otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku FN Ostrava.
Modernizace Nemocnice Třinec II. Etapa, II. Část, Dodávka magnetické rezonance
Dodávka a instalace nové magnetické rezonance včetně příslušenství nutného pro její bezchybný provoz (zadavatel nepřipouští možnost dodávky repasovaného přístroje), činnosti spojené s uvedením zařízení do provozu dle platné legislativy včetně veškerých stavebních úprav nutných k instalaci a uvedení magnetické rezonance do provozu dále pak, ...
Laboratoř vodíkových technologií projektu CEETe
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, odzkoušení, zprovoznění a servis zařízení a technologických rozvodů laboratoře vodíkových technologií, včetně bezpečnostně-zajišťovacích a podpůrných technologií laboratoře (dále též „LVT“). LVT je součástí projektu CEETe - Centrum Energetických a Environmentálních Technologií v campusu VŠB-TUO. LVT ...
Regenerační hořáky
Předmětem veřejné zakázky je návrh, dodávka, instalace a zprovoznění nových regeneračních hořáků sedmi tavících pecí na hliník včetně kompletního topného a řídícího systému.
Vybavení stomatologické ordinace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka souboru zdravotnické techniky pro odbornou stomatologickou zdravotní péči Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie FN Ostrava.
Dodávka RTG přístroje s C ramenem
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks RTG přístroje s C ramenem pro Nemocnici AGEL Nový Jičín včetně plného servisu po ukončení záruky na dobu 8 let. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Poptávám vytažení břemene do výšky cca 17 metrů
Poptáváme hydraulické rameno či jeřáb, vč. obsluhy. Jednalo by se o vytažení břemene do výšky cca 17 metrů o nosnosti 125 kg, rozměr je 150 x 150 x 6800 mm (šířka x výška x délka). Místo realizace je E.F.Buriana 869/4a, Havířov- Město. Prosím o zaslání cenové nabídky. Děkuji Pifková
Ridera Bohemia a.s.- Náhrada stacionárního zdroje znečišťování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka čelisťového drtiče a hrubo třídiče - zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Multimodální platforma pro high-content screening  a analýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 ks multimodální platformy pro high-content screening a analýzu, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let
Soubor vybavení pro rehabilitaci s nosností min. 150/200 kg
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka souborů vybavení pro rehabilitaci a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů podobu 5 let. Více viz. jednotlivé části a ZD
Kapalinový chromatograf ve spojení s hmotnostním detektorem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 ks kapalinového chromatografu ve spojení s hmotnostním detektorem, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb vč. náhradních dílů tzv. „full servis“ po dobu 5 let.