Pořízení řidičského simulátoru a simulátoru mimořádných událostí
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky určené k nácviku péče o pacienty pro organizaci Zdravotnická záchranná služba Moravskoslezského kraje, p. o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady krize související s pandemií COVID-19. Pro podporu poskytování přednemocniční neodkladné péče v ...
Výpůjčka plně automatického systému dvou hematologických analyzátorů
1) Pravidelné dílčí dodávky specifického spotřebního materiálu potřebného pro provádění laboratorních vyšetření biologického materiálu v oblasti spektra vyšetření uvedeného v zadávací dokumentaci včetně zajištění přepravy tohoto materiálu do místa určení - Oddělení klinické hematologie Nemocnice Havířov, příspěvková organizace, Dělnická 1132/24, ...
Spotřební materiál pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního materiálů pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu a výpůjčka potřebné zdravotnické techniky.
Dodávka a instalace přístroje pro neinvazivní měření regionální oxymetrie pro oddělení neurologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového přístroje včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy o průběžných dodávkách spotřebního materiálu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci.
Dodávky činidel a spotřebního materiálu pro konfirmační metodu stanovení specifických protilátek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky činidel a spotřebního materiálu pro konfirmační metodu stanovení specifických protilátek jednotlivých tříd IgG, IgA, IgM blotovací technikou a výpůjčka tří (3) kusů příslušného přístrojového zařízení, včetně příslušenství a SW pro jeho následné vyhodnocování dat.
Dodávka a instalace 2ks laboratorních glukometrů včetně průběžných dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu.
Traktorové sekačky
Předmětem dodávky je traktorová sekačka vč. příslušenství pro středisko SSMSK Bruntál a traktorová sekačka vč. příslušenství pro středisko SSMSK Karviná.
Agregometrie / tromboelastograf s příslušenstvím a spotřebním materiálem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou nových systémů zdravotnických přístrojů, POCT tromboelastografů s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
FN Ostrava - Lůžka resuscitační s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Dodávka RTG C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých 2 ks RTG C-ramen.
Dodávka endoskopického vybavení
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu endoskopického vybavení pro Nemocnici AGEL Nový Jičín. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka simulátorů a přístrojového vybavení pro stomatologii LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů a přístrojového vybavení pro stomatologii pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity. Výčet požadovaného plnění včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Rekonstrukce pavilonu G - divadelní technika, Etapa č. 1
Předmětem je dodávka strojní části divadelní techniky a dalších technologií pro divadelní provoz, dále viz přiložená projektová dokumentace.
Komplexní rekonstrukce školní kuchyně v objektu školy na ul. 1. máje, Ostrava-Mariánské Hory
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka gastrotechnologie do kuchyně zadavatele. Součástí předmětu plnění je i demontáž stávající technologie vč. ekologické likvidace.
Dodávka a instalace koagulačních přístrojů včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Pozáruční servis včetně havarijního, oprav a běžné údržby techniky pro měření ovzduší Baghirra II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění: • pozáručního servisu včetně havarijního, • oprav a běžné údržby techniky pro měření ovzduší zadavatele výrobce Baghirra (dále jen „přístroj“) tak, aby byl zajištěn bezproblémový, efektivní, hospodárný provoz a maximální životnost této techniky po stránce funkčnosti i bezpečnosti.
Modernizace Nemocnice Třinec, p.o. - 1. Etapa - Dodávka koagulometru a biochemických analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a kompletní uvedení do provozu nového (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitého přístroje: Automatický biochemický analyzátor 02 ELFO (1 ks) a dodávka specifického spotřebního materiálu (reagencie, provozní roztoky, kontroly a kalibrátory) po dobu 8 let.
Dodávka a pozáruční servis po dobu 5 let - Magnetická rezonance
Předmětem veřejné zakázky je: - dodávka a instalace nové magnetické rezonance včetně příslušenství nutného pro bezchybný provoz, činnosti spojené s uvedením zařízení do provozu dle platné legislativy a bezplatná dvouletá záruka - komplexní servisní zabezpečení - poskytování komplexního pozáručního servisního zabezpečení po dobu 5 let v ...
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - RDG přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitých přístrojů: Mobilní RTG (1ks), Skiagrafický přístroj (1ks), Skiaskopicko-skiagrafický přístroj (1ks).
Speciální vozidla silniční údržby
Předmětem dodávky jsou 4 ks speciálních vozidel silniční údržby dle specifikací uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávka materiálu a komponent, zajištění elektroinstalace a mechanické montáže prototypu předúpravy
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek a služeb pro realizaci výzkumného projektu „SCALIBUR“ G.A. 817788 a výzkumného projektu „REWAISE“ G.A. 869496. Cílem procesu je obohacování vygenerovaného bioplynu a odstraňování nečistot, především sulfanu, pomocí udržitelného a ekonomicky rentabilního systému na získávání biometanu s hodnotami ...
Vybavení pro anestezii do vyšetřovny MR s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového vybavení pro anestezii do vyšetřovny MR do vyšetřovny, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Dodávky spotřebního materiálu pro LF OU - výrobky z plastu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu - výrobků z plastu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu do 30.06.2023. Specifikace spotřebního materiálu - výrobků z plastu a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu do 30.06.2023 jsou uvedeny v Příloze ...
Dodávka drobné zdravotnické techniky a dalšího zdravotnického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drobné zdravotnické techniky a dalšího zdravotnického vybavení pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále OP VVV) Simulační centrum "Cvičná nemocnice“ s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické ...
Modernizace Nemocnice Třinec - I. etapa II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky a vnitřního vybavení - kontejnery na použitý sterilní materiál, úložné prostory a specifický zdravotnický nábytek, mycí a dezinfekční přístroje a vnitřní vybavení centrální sterilizace (dále jen „předmět veřejné zakázky“).