Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - měchy
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka měchů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptávám náhradní díl na křovinořez
Poptávám náhradní díl na křovinořez, B 422X Partner elektrolux. Potřebuji náhradní díl startovací kolečko.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kabiny ke strojům II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka dvou kabin ke strojům pro výrobu prototypů dvou strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka komponentů plnícího a uzavíracího zařízení v provedení Ultraclean II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specifických komponentů dle technické specifikace.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty a gilotina
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů a gilotiny pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kabina ke stroji FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabiny ke stroji pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kabina ke stroji FGM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabiny ke stroji FGM vyráběného v rámci výroby prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kabiny ke strojům
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabin ke strojům pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávky madel pro pohyblivé schody
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky madel pro pohyblivé schody dle bližší technické specifikace uvedené v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. Účelem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky madel pro pohyblivé schody s jedním vybraným dodavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kabina ke stroji
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabiny ke stroji VARIANT 10000 vyráběného v rámci výroby prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávky náhradních dílů na tramvaje - konsignace
Účelem veřejné zakázky rozdělené na část 1 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 1“, část 2 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 2“, část 3 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 3“ a část 4 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 4“ je uzavření ...
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (teleskopických krytů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Teleskopické kryty II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Dopravníky třísek II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (dopravníků třísek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Vřeteníkové převodovky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (vřeteníkových převodovek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Stavitelné podložky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (stavitelných podložek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Upínače nástrojů II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (upínačů nástrojů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Převodovky pro pohon os II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (převodovek pro pohon os) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Stavitelné podložky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka stavitelných podložek pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Upínače nástrojů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka upínačů nástrojů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Teleskopické kryty
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Převodovky k pohonu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka převodovek k pohonu os pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Chlazení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (chlazení) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Sada optických prvků pro stávající fluorescenční mikroskop Olympus
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a záruční servis upgradu současného fluorescenční mikroskopu, jimž je zadavatel vybaven.