Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s.
Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace plnící a uzavírací linky pro tekutiny a viskózní produkty v rámci projektu: „Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s.“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a ...
Vývoj a zavedení inovací do výroby - plnící a uzavírací linka
Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace plnící a uzavírací linky pro tekutiny a viskózní produkty v rámci projektu: „Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s.“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a ...
Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s. - sterilizátor
Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace sterilačního zařízení v rámci projektu: „Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s.“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Dodávka technologického vybavení stravovacího provozu
dodávka a montáž technologického vybavení do stravovacího provozu Domova pro seniory Písečná
Poptávám plničku lahví na lihoviny
Poptávám plničku lahví na lihoviny, bez nároků na velký výkon, rozhodujícím faktorem je cena.
Poptávám klimatizaci
Prosím o nabídku na Multisplit Inverter DUO 2x2,5kw, chlazení stačí.
Poptávám zařízení na destilaci silic
Zařízení na destilaci silic ze zelených rostlin bylin. Objem destilované vany 5 - 10 m3, / jednorázový destilovaný objem/. Vytápění na plyn.
Poptávám medomet
Poptávám medomet MZ056AV 6ti rámkový zvratný s dodáním v roce 2010 / vzhledem k možnosti investice/ Lze i fyzickou dodávku realizovat v 1Q 2011. Podmínkou je odpověď, zda je možné vytáčet i rámkovou míru 39x24. Předpokládám , že je medomet určen pro langstroth celých i polorámků. Menší část včelstev mám na 39x24.
Dodávka varné a zchlazovací komory
Vyhledávání dodavatele zařízení pro realizaci projektu: „Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními“, Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace technologie tepelného opracování výrobků, resp. varné komory a zchlazovací komory, včetně provedení nezbytných stavebních úprav.
Dodávka nářezové technologie k projektu: Spolupráce při vývoji masných výrobků
Vyhledávání dodavatele zařízení pro realizaci projektu: „Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními“, Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace nářezové technologie.
Poptávám opravu ledničky zn. Calex
Poptávám opravu ledničky zn. Calex. Přestala chladit, již jednou byl vyměněn termostat. Jedná se o kombinovanou chladničku s mrazákem. Rok výroby 1994. Má 2 sam. motory. Mrazák je v pořádku. Myslíte si, že by byla možná ještě oprava? Děkuji.
Poptávám servis chladničky
Poptávám výměnu těsnění u chladničky Elektrolux ERB 36301X (vrchní čast u lednice, ne mrazák) stáří cca 3 roky ( těsnění bylo po celou dobu ve dveřích skříplé, nyní již netěsní ). Žatec, okr. Louny, Ústecký kraj.
Poptávám ND k lednici
Poptávám těsnění na lednici Ardo Young.
Poptávám dodávku sušárny bylin a chmele
Hledám dodavatele sušárny chmele a bylin.
Poptávám zavírač konzerv
Sháním zavíračku na konzervy.
Poptávám klimatizaci vč. instalace
Dobrý den, poptáváme cenu na instalaci klimatizační jednotky do prodejny sportovního zboží nacházející se ve zděném objektu v přízemí v Ustí nad Labem.Plocha prodejny cca 280m x 178;,výška stropu 3,8m,prodejna má jeden vchod. S pozdravem Martin Novotný
Sháním těsnění k lendici zn. Bosch
Poptávám těsnění do lednice BOSCH KGV 3100/03
Poptávám příslušenství k ledničce Gorenje
Sháním příslušenství do kombinované ledničky s mražákem Gorenje, typ HZS3366, model K336B.
Poptávám pronájem chladicího boxu
Potřebuji zapůjčit chladicí box (od 100 litrů výš) na krátkodobé uložení cukrářských výrobků. termín: od 23.8.2008 - do 31.8.2008 úhrada: dle dohody oblast: Ústí nad Labem
Poptáváme VO s elektronikou
Hledám velkoobchodního dodavatele černé a bílé elektroniky. Jedná se o jednotlivé objednávky s termínem dodání do 48 hod.
Poptávám opravu plynové ledničky
Potřebuji opravit-seřídit plynovou ledničku na propan-butan zn. POLAR s.a. typ TA 71 KA vyrobena v Polsku. Hledám opravnu v severních Čechách nebo Středočeském kraji .
Poptáváme montáž klimatizace
Dobrý den hledáme firmu, která by nám naistalovala a zprovoznila klimatizaci typu: Whirpool AMB891/G
Poptáváme nápojové automaty
Poptáváme firmu, která nám dodá automaty na teplé a studené nápoje. Nejlépe Ústecký kraj, případně celá ČR.