Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - dodávka X - Ray systému
Předmětem zakázky je dodávka X-Ray systému pro kontrolu přítomnosti kontaminujících látek v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - dodávka systému technologických zařízení
Předmětem zakázky je dodávka systému technologických zařízení procesingu v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – Ink Jet
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů potiskovacího zařízení v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám výměnu kompresoru mrazničky
Výměna kompresoru mrazničky u dvoukompresorové chladničky . Můžu dovést,prosím cenu.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - míchací zařízení s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka míchacího zařízení s příslušenstvím, které umožňuje automatické komplexní zpracování a tepelné ošetření nízko- i vysokoviskózních výrobků v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji ...
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - systém míchání komponentů
Předmětem zakázky je dodávka systému míchání mléčných a ochucujících komponent v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptáváme dodavatele vzduchotechniky
Poptávka: Vzduchotechnika pro vestavky v hale Adresa: Haly firmy Chvalkovické sklady Olomouc, a.s. Vzduchotechnická jednotka a potrubí V hale se nachází vestavek ze sádrokartonu, do kterého bude přiveden ohřátý vzduch a odvod vzduchu z vestavku bude do prostoru haly ( přetlakové větrání). Ohřátý vzduch bude do vestavku přiváděn jen z ...
Poptávám těsnění dveří k ledničce
Sháním těsnění na dveře kombinové chladničky ZANUSSI ZFC 304 K
Poptávám těsnění k lednici
Sháním těsnění ke kombinované lednici s mrazákem Calex Combi CM 305. Lednice asi 200L a mrazák asi 105L.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – zmáselňovač s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka zmáselňovače s příslušenstvím v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám plastový šuplík k mrazáku
Poptávám náhradní plastový šuplík do mrazáku ARDO FR30SH šířka šuplíku 43,2mm , délka39cm , hloubka 13cm zakoupený v roce 2006 .
Poptávám příslušenství k lednici
Poptávám větší (horní) zásuvku do mrazícího boxu lednice Bosch spotřebič KGV 2422/01 číslo KE 9022 1314. Děkuji za vyřízení!
Poptávám kuchyňské spotřebiče vč. dopravy
Poptávám kompletní cenovou nabídku s dopravou za tyto kuchyňské spotřebiče viz níže od MORA Moravia: Trouba VT523FX Indukce MIT600FF Mikrovlnka MT08 Myčka MV63210 Lednička V178 Digestor 5712
Poptávám výrobce mlecích kamenů do šrotovníku
Hledám výrobce šrotovacích (mlecích) kamenů do šrotovníku obilí Šr300.2 ks.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do "Střediska ekologické výchovy Švagrov". Součást zakázky je servis po dobu záruky.
Poptáváme dodávku vzduchotechniky
Poptáváme cenovou nabídku na provedení prací a dodávek vzduchotechniky, mimo část spojenou s topením a chlazením Daikin (VAM), na stavbě "Vysokoškolský kampus a inovační centrum Olomouc". Dokumentaci zašleme na vyžádání (větší objem). Termín zaslání nabídek do 5.9.2011. Termín realizace dohodneme s vybraným dodavatelem později.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do „Střediska ekologické výchovy Švagrov“. Součástí zakázky je servis zařízení po dobu záruky.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do „Střediska ekologické výchovy Švagrov“. Součástí zakázky je servis zařízení po dobu záruky.
Poptávám ND ke klimatizaci zn. ETA
Poptávám vrtuli do venkovní jednotky klimatizace ETA 1574.
Poptáváme realizaci vzduchotechniky s rekuperací
Poptáváme zhotovení vzduchotechniky s rekuperací do podnikové kuchyně,kapacita 600 obědů.
Poptávám potravinářský stroj
Hledám výrobce nebo dodavatele stroje na výrobu ořechů v cukru.
Investice do modernizace výrobního provozu společnosti ORRERO a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je realizace dodávky plně automatického odstavače mléka, který se sestává se 7 samostatných sekcí. Celkový objem odstavače je 105m3. Je řízen pomocí řídící jednotky. Odstavač má za úkol během cca 6 hodin upravit plně automaticky tučnost syrového mléka na předem definovanou hodnotu obsahu tuku v mléce v rozmezí od 1,5 ...
Poptávám rekonstrukci kuchyně vč. spotřebičů
Poptávám celkovou rekonstrukci kuchyně i s dodávkou kuchyně,nově i některé spotřebiče.
Poptávám termostat k ledničce Eurotech
Hledám termostat do kombinované ledničky EUROTECH K 2808 A
Poptávám vybavení pro novou restauraci
Sháním do nově otevřené restaurace vybavení kuchyně, nejlépe bazarové nebo výprodejové zboží.