Biotechnologický pavilon M a X - Technologie výdeje jídel obj. X
Předmětem VZ je vybavení stavby Biotechnologický pavilon M a X technologiemi podle PROJEKTU pro stravování studentů a zaměstnanců školy. Dodaná zařízení musí být nová, nikoliv prototypy, nikoliv demo verze.
Poptáváme strojní zařízení na zpracování kávy a manioku
Poptávám sušičku na maniok a mlecí stroj na mouku z manioku. Dále mlýn na praženou kávu. Nabídněte i s parametry výkonu.
Biotechnologický pavilon M a X - Malovýroba obj. M
Předmětem VZ je vybavení stavby Biotechnologický pavilon M a X potravinářskými technologiemi podle PROJEKTU pro praktická školní cvičení. Dodaná zařízení musí být nová, nikoliv prototypy, nikoliv demo verze.
Poptávám sporáky pro gastronomické zařízení
Poptávám prodejce profi plynových sporáků s elektrickou troubou pro gastronomické zařízení.Zašlete mi prosím nabídky. Děkuji
Poptáváme prvky klimatizační techniky
Poptávám kondenzačku Sanyo inverter SPW-C706VH8, AHU box 28DCi 01 (expanzní ventil atd.), možnost řízení nadřízené MaR.
Velkokuchyňské zařízení Brno, Hradec Králové - nákup
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokuchyňského zařízení pro vojenská zřízení Brno a Hradec Králové
Přestavba varny školní jídelny
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce školní kuchyně, situované v objektu Alšova 16 ve Znojmě. Stavební řešení vychází z předpokladu celkové rekonstrukce a to jak u technických instalací provozu kuchyně, tak i instalací tímto prostorem pouze procházejícími. Nově bude provedeno účinné odvětrání varny a přilehlých prostor. Staré technologické ...
Poptáváme chladicí box na květiny
Poptáváme chladící box na květiny. Provedení: částečně prosklený. Rozměry: cca 3m x 2m x 2,8m(výška). Stálá teplota 6-8 st. C. Upřesnění - viz příloha. V brzké době budeme potřebovat ještě dva boxy v jiném provedení - bude upřesněno při jednání.
Hledáme dodavatele domácích vinoték
Hledáme dodavatele domácích vinoték
Poptávám dvířka k výparníku na chladničku
Poptávám dvířka k výparníku na chladničku Calex SCR 150
Poptávám opravu lednice
Potřebuji opravit lednici s mrazákem Whirlpool- svítí, kompresor zapíná, ale nechladí a nemrazí obec Uherčice u Znojma
Poptáváme gastro zařízení pro velkokuchyně
Dobrý den, poptáváme dodavatele pro dodávku technologického vybavení kuchyně (gastro zařízení velkokuchyní) školícího střediska v Brně. Termín realizace: 6/2012 Dokumentace ke stažení: http://tinyurl.com/SSTechnologie Nabídky v souladu s výkazem výměr a PD včetně vyplněného Krycího listu žádáme zaslat emailem do 30.08.2011. Na ...
Poptávám destilační přístroj na ovoce
Mám zájem o destilační přístroj na ovoce s obsahem kotle asi na 80-100 litrů
Poptávám klimatizace bez topení
Poptávám klimatizaci bez topení
Poptáváme mrazicí pult
Dobrý den poptáváme dodávku mrazícího pultu o rozměrech 1 350 mm, 722 h, 880 š. Děkuji za nabídku
Poptávám realizaci klimatizace
Poptávam klimatizaci na klíč do podkroví o výměře cca 100m2. Jedná se o realizaci na klíč cca v polovině června 2011. Prosím o Vaši nabídku.
Distribuce stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na provádění kompletace stravy a mytí tabletového systému, včetně provedení nezbytných stavebních úprav a dodávky veškerého gastronomického vybavení pro zadavatele v rozsahu stanoveném zadávací dokumentací.
Poptávám destilační přístroj na ovoce
Mám zájem o destilační přístroj na ovoce s obsahem kotle asi na 60-80 litrů
Poptávám realizaci klimatizace s topením
Poptávám klimatizace s topením do bytu. Detaily: -ložnice o rozměrech cca 14 m2, výška 2,5 m -kuchyňský kout s obyvákem o rozměru 28 m2, výška cca 2,7 m. Předpokládám, že půjde o dvě samostatné sady jednotek. Děkuji za nabídky.
Středisko inovačních technologií
Dodávka zařízení na sofistikované technologie způsobilé k výrobě nízkoalkoholických a nealkoholických tichých a šumivých vín, moštů a biomoštů se zvýšenou antioxidační aktivitou a rovněž k extrakci a výrobě přírodních barviv a biobarviv a výrobě přírodních aroma.
Poptávám dodavatele spotřebního zboží
Poptávám zboží na prodejnu: - bílé spotřebiče (pračky,lednice...) - černé spotřebiče (TV,DVD,SAT...) - elektro, počítače ,telefony - zahradní technika (pily,traktory,sekačky,štípače dříví...) - nářadí. Jsme spolehlivá firma a poptáváme nové zboží, které se zaplatí až se prodá. Po dohodě si nás dejte na vaše stránky, že jsme distributoři ...
Poptávám opravu mrazničky
Oprava mrazničky Calex. Závada: zapne a po 5sec. vypne.
Poptáváme exkluzivní potraviny a gastrozařízení
Pro nově otevřenou prodejnu (55m²) ve Znojmě hledáme dodavatele: kávy ze zahraničí - exklusivní, bonbónů, čokolád, sladkostí, pendreků, bylinných čajů. Lze nabídnout podobné zboží hodící se k dannému sortimentu. Dále: dózy, nádoby, sáčky, váhu, měrky, mlecí strojek a příslušenství. Dále hledáme dodavatele různých druhů koření a ...
Vývoj ochucených olejů a octů se zdravotním benefitem - výrobní technologie
Poptávka po výrobním zařízení k přípravě olejů i octů doplněných o aromatické ingredience příznivě ovlivňující chuťové vlastnosti základních surovin při dodržení potřebných hygienických standardů danými předpisy pro tento druh produkce.