Poptávám ND k  mraznici
Shaním těsnění dveří mrazáku kombinovane lednice Perfekt RF 310 model roku 1999 nebo opravnu. Bydlím v Plzni.
Elektrospotřebiče, elektropříslušenství, Turecko
Poptáváme spotřební elektroniku, malé domácí spotřebiče, elektropříslušenství, AV/TV, bílé zboží, domácí spotřebiče.
Dodávka chladících tanků na mléko - Podpora výroby sýrů v regionu Sandžak
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chladicích tanků na mléko.
Poptávám opravu lednice
Poptávám opravu lednice DAEWOO MFR-270.
Přestavba varny školní jídelny
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce školní kuchyně, situované v objektu Alšova 16 ve Znojmě. Stavební řešení vychází z předpokladu celkové rekonstrukce a to jak u technických instalací provozu kuchyně, tak i instalací tímto prostorem pouze procházejícími. Nově bude provedeno účinné odvětrání varny a přilehlých prostor. Staré technologické ...
Poptávám potravinářské stroje
Poptávám přístroj na dozrání sýru a přístroj na výrobu sýrových nití - korbáčků.
Poptávám servis lednice Gorenje
Záruční oprava lednice Gorenje, model RB41208BW. Vadné uzavírání mrazáku. Obec Běstvina 89, okres Chrudim, kraj Pardubický. Děkuje Brokeš
Poptávám mobilní chlazení na víno
Poptávám mobilní chlazení na víno,čtyři pípi i více,repas.
Poptáváme chladicí box na květiny
Poptáváme chladící box na květiny. Provedení: částečně prosklený. Rozměry: cca 3m x 2m x 2,8m(výška). Stálá teplota 6-8 st. C. Upřesnění - viz příloha. V brzké době budeme potřebovat ještě dva boxy v jiném provedení - bude upřesněno při jednání.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do "Střediska ekologické výchovy Švagrov". Součást zakázky je servis po dobu záruky.
Poptávám opravu campingové plynové ledničky
Poptávám opravu campingové plynové ledničky zn.Dometic.
Dodávka a instalace zařízení pro aplikaci tekutých kouřů
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologie potřebné k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace zařízení pro aplikaci tekutých kouřů“.
Dodávka a instalace masírovacího zařízení
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologie potřebné k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace masírovacího zařízení“
Dodávka a instalace linky pro narážení celosvalových masných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologií potřebných k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace linky pro narážení celosvalových masných výrobků“.
Dodávka a instalace linky na porcování a balení masných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologií potřebných k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace linky na porcování a balení masných výrobků“.
KÁVOVINY - dodávka technologie na zpracování rýže
Předmětem zakázky je dodání nové strojní technologie určené na zpracování předvařené rýže a dále poskytnutí služeb spočívajících v jeho instalaci, montáži a uvedení do plného provozu.
Poptávám těsnění ke dveřím chladničky
Sháním těsnění ke dveřím kombinované chladničky PERFEKT RF310.
BANGLADÉŠ; Kávovar a příslušenství
Poptávám kávovar a související zařízení pro provozování kavárny.
LIBANON; Domácí spotřebiče
Jsme firma sídlící v Libanonu a hledáme továrny, které nám mohou dodávat všechny druhy domácích spotřebičů, jako jsou ledničky, pračky, plynové sporáky, trouby atd. Zajímá mě kvalita a cena.
Stravovací provoz - gastrotechnologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy souboru gastrotechnologie dle zpracovaného projektu. Dále je předmětem veřejné zakázky demontáž, transport, zpětná montáž do nových prostor a převzetí záruky s platností do 30.11.2013 u stávajících zařízení ve vlastnictví zadavatele. Veřejná zakázka je ...
NIGÉRIE; Potravinářský stroj
Poptáváme z Evropy potravinářských stroj Cassava na výrobu škrobu, který vyrobí okolo 120 až 150 tun za den. Prosíme výrobce těchto strojů a příslušenství o zaslání katalogu, specifikací a cenových údajů.
Rekonstrukce varny a stavební úpravy související s rozšířením provozu MŠ v objektu ZŠ Campanus
Předmětem plnění veřejné zakázky je : a) rekonstrukce školní kuchyně v ZŠ Campanus, Jírovcovo náměstí 1782, Praha 11. Předmětem rekonstrukce je úprava dispozičního řešení provozu školní kuchyně, jídelny a celkového zázení gastroprovozu. Rekonstrukce zahrnuje stavební a tatické úpravy předmětných prostor, komplexní výměnu technologické části ...
Poptávám chladicí box na zeleninu a nápoje
Poptávám chladící box na nápoje a zeleninu, rozměr , hloubka 30 cm, šířka 60 cm, výška 120 cm.
Rekonstrukce VZT systémů 1- 4UW301, 341, 361
Předmětem veřejné zakázky je vypracování dokumentační části, dodávka a realizace díla nazvaného „Rekonstrukce VZT systémů 1-4UW301,341,361“ v objektech JE Dukovany formou dodávky „na klíč“ a provedení všech nutně vyvolaných úprav na dotčených zařízeních, konstrukcích a systémech.
NĚMECKO; Stroje na zmrzlinu
Poptávám ceník různých druhů strojů na zmrzlinu pro zákazníka z Afriky.