TR Řeporyje, Transformátor T403-výměna
TR Řeporyje, Transformátor T403-výměna, stavebně-montážní práce
MVE Podbaba - rekonstrukce technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Zhotovení díla: „MVE Podbaba – rekonstrukce technologie”. Práce budou provedeny v souladu s podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci a projektové dokumentaci vypracovanou firmou PÖYRY ENVIRONMENT a.s.. v listopadu 2012, pod číslem zakázky 3A12114.32R01 Základní technické údaje stávající MVE ...
TR Řeporyje, Transformátor T403-výměna
TR Řeporyje, Transformátor T403-výměna, stavebně-montážní práce
Dodávka a instalace nové kompresorové stanice do hlavního areálu VFN v Praze
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž kompresorové stanice. Součástí dodávky jsou přidružené stavební práce ve stávající výměníkové stanici, objekt kotelny A18, U Nemocnice 499/2, Praha 2. Bližší specifikace dodávky kompresorové stanice a všech jejích částí a stavebních prací viz příloha č. 3 a 4 zadávací dokumentace.
Rozšíření strojního a zkušebního zařízení potřebného k rozvoji mikropodniku G-Flex
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks pneumatického vulkanizačního lisu a dvou forem pro pneumatický vulkanizační lis.
Dodávka servopohonů
Předmět veřejné zakázky zahrnuje zejména : a) dodávku nevýbušných čtvrtotáčkových servopohonů b) dodávku nevýbušných regulačních víceotáčkových a lineárních servopohonů c) dodávku nevýbušných uzavíracích víceotáčkových a lineárních servopohonů d) dodávku regulačních čtvrtotáčkových servopohonů e) dodávku regulačních víceotáčkových a ...
Opravy trakčních motorů AL 4542 FiR
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení opravy trakčních motorů AL 4542 FiR dle předpisu ČD V98/48 v majetku zadavatele v celkovém předpokládaném počtu 185 kusů oprav včetně provedení souvisejících opravárenských prací dle zadávací dokumentace.
Poptávám chladivový kompresor Copeland
Prosím o cenu a dostupnost kompresoru Copeland ZR 90 K3 - TWD - 551.
GO TG1 EKA - generátor a budič
Oprava generátoru 12,5MVA, vč. výměny mag. obvodu a vinutí a opravy rotorových pólů, oprava budiče 100kW, vč. výměny statorového a rotorového vinutí. Demontážní a montážní práce, zkoušky, revize, uvedení do provozu.
GO TG1 EKA - strojní část
Generální oprava soustrojí TG1 EKA v rozsahu demontáž a montáž soustrojí, oprava rozvaděče, nové rozvaděcí lopaty, nové oběžné kolo, regulace, zpracování projektu, měření, garanční měření, uvedení do provozu.
Dodávka motorů AI-25TL
Předmětem VZ je dodávka motorů AI-25TL - nadlimitní veřejná zakázka v jednacím řízení s uveřejněním dle § 29 a § 10a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách
Dodávka trojfáz. autotransformátoru (200/200/100 MVA)-3ks + 1 opce v r. 2014
Dodávka trojfáz. autotransformátoru (200/200/100 MVA)-3ks + 1 opce v r. 2014
Oprava stacionárních dieselmotorů K12V 230 DA v ochranném systému metra
Předmětem veřejné zakázky je oprava pěti kusů stacionárních dieselmotorů K12V 230 DA v ochranném systému metra
Transformátory - dodávky pro DP
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky transformátorů dle skutečných potřeb zadavatele. Transformátory budou dodávány pro vnitřní útvar Zadavatele: metro – jednotka Dopravní cesta metro (JDCM).
Poptávám ND k motoru CEMOT
Dobrý den, rozlomila se mi patka u motoru CEMOT MS112M-4. Potřeboval bych koupit novou a netuším kde. Děkuji. Luboš Vaculík
Generátorové soustrojí EC 51-100 kVA-kontejnerové provedení
Dodávka devíti kusů Generátorového soustrojí EC 51-100 kVA v kontejnerovém provedení bude sloužit k zajištění elektrické energie pro ochranu obyvatelstva a orgány a instituce veřejné správy při vzniku krizové situace.
Komplexní pozáruční servis stacionárních motorgenerátorů a zabezpečení náhradního napájení
Předmětem veřejné zakázky je komplexní pozáruční servis a opravy stacionárních motorgenerátorů a zabezpečení náhradního napánení v rámco rezortu obrany pro plnou provozuchopnost systémů SVSS.
Vysokotlaké stanice pro plnění lahví k dýchacím přístrojům
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks totožných vyskokotlakých stanic pro plnění lahví k dýchacím přístojům a jejich příslušenství , splňující podmínky technické specifikace.
VZ10-2011-Ř375-dodávka dieselagregátu
Předmětem zakázky je dodávka a instalace 1 ks dieselagregátu výměnou za stávající podle technické specifikace: - demontáž stávajícího dieselagregátu - dodávka a montáž dieselagregátu včetně (reléové) automatiky pro funkci náhradního zdroje proudu - provedení záchytné ekologické jímky - výkony agregátu cca 400kVA/320kW/400V - LED / nebo ...
Dodávka elektromotorů
Předmět veřejné zakázky zahrnuje zejména : a) dodávku elektromotorů b) dodávku náhradních dílů a příslušenství k elektromotorům c) dodávku všech dokladů vztahujících se k dodávaným elektromotorům, které jsou potřebné pro převzetí, skladování a řádný provoz elektromotorů.
Dodávka servopohonů
Předmět veřejné zakázky zahrnuje zejména : a) dodávku nevýbušných čtvrtotáčkových servopohonů b) dodávku nevýbušných regulačních víceotáčkových a lineárních servopohonů c) dodávku nevýbušných uzavíracích víceotáčkových a lineárních servopohonů d) dodávku regulačních čtvrtotáčkových servopohonů e) dodávku regulačních víceotáčkových a lineárních ...
Dodávky oprav trakčních motorů typ 6 AL 4846 zT IM 1109
Předmětem této veřejné zakázky jsou opravy trakčních motorů typ 6 AL 4846 zT IM 1109 v období 12 měsíců
Dodávky oprav trakčních motorů typ 8 AL 4846 zT IM 1109
Předmětem této veřejné zakázky jsou opravy trakčních motorů typ 8 AL 4846 zT IM 1109 v období 12 měsíců
Stanoviště pro vývojové práce na jednoválcovém motoru
Předmětem plnění zakázky je kompletní dodávka vybavení pro stanoviště pro vývojové práce na jenoválcovém motoru. Tato dodávka sestává z: I. Experimentálního jednoválce; a II. Jednotky pro úpravu a dodávku stlačeného vzduchu
Dodávky a opravy leteckých motorů PT6T firmy Pratt and Whitney
Jedná se o dodávky náhradních dílů pro letecké motory PT6Ta dodávky leteckých motorů PT6T včetně jejich modifikací. Předmětem zakázky jsou dále služby spočívající v opravách leteckých motorů PT6T a jejich komponentů, zabezpečení školení a výcviku personálu Letecké služby Policie ČR, včetně poskytnutí technické podpory k zajištění provozu.