UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu
Celý název veřejné zakázky je: UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu s následným návrhem konceptu e-katalogu pro podprojekt Technologie, části Chlazení a ohřev forem pro vstřikování plastů Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Technologie, části Chlazení ...
Rozšíření protipovodňového varovného a monitorovacího systému statutárního města Zlín
Projekt řeší systém povodňové služby a preventivní povodňové ochrany na území Satutárního města Zlín, tedy na území působnosti minimálně jedné obce s rozšířenou působností, prostřednictvím rozšíření lokálního výstražného systému a varovného informačního systému. Cílem tohoto projektu je realizace rozšíření stávajícího varovného a informačního ...
Výběrové řízení na dodávku 1 ks portálového třísouřadnicového měřicího stroje
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks portálového třísouřadnicového měřicího stroje a 1 ks multisenzorového 3D optického stroje pro společnost AKC – Production s.r.o. s možností dílčího plnění.
Výběrové řízení na dodávku 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t na plynový pohon pro společnost AKC – Production s.r.o. s možností dílčího plnění.
UTB - Dynamický nákupní systém na laboratorní přístroje a měřící techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka laboratorního vybavení, laboratorních přístrojů, měřících přístrojů, vybraných průmyslových strojů, jakož i dalšího laboratorního i měřícího vybavení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
3D měřící stroj
Předmětem plnění výběrového řízení je komplexní dodávka, montáž a zprovoznění 3D měřícího stroje. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou stanoveny v zadávací dokumentaci.
3D měřící stroj
Předmětem plnění výběrového řízení je komplexní dodávka, montáž a zprovoznění 3D měřícího stroje. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou stanoveny v zadávací dokumentaci.
UTB – Dodávka detektoru rozptylu světla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka detektoru rozptylu světla pro stanovení absolutních hodnot molekulových hmotností polymerů pro Centrum polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Výběrové řízení na dodávku 4 ks technologií pro společnost Extraplast s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks Laserové měřící zařízení, 1 ks Popisovací zařízení vhodné pro HDPE, 1 ks Gravimetrický automatický navažovací systém a 1 ks Kontrolní přístroj pro měření indexu toku taveniny vstupních surovin (HDPE) pro společnost Extraplast s.r.o.
UTB - Automatizovaný systém pro měření kontaktních úhlů smáčení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatizovaného systému pro měření kontaktních úhlů smáčení kapalin na pevných površích, měření povrchového a mezifázového napětí kapalin, stanovení povrchových energií pevných látek, pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Výběrové řízení na dodávku 4 ks technologií pro společnost Extraplast s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks Laserové měřící zařízení, 1 ks Popisovací zařízení vhodné pro HDPE, 1 ks Gravimetrický automatický navažovací systém a 1 ks Kontrolní přístroj pro měření indexu toku taveniny vstupních surovin (HDPE) pro společnost Extraplast s.r.o.
UTB – Dodávka příslušenství k reometru  ARES-G2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka příslušenství k reometru ARES-G2, pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Měřící zařízení pro ověřování plánů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka měřícího zařízení pro ověřování plánů. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
UTB – Laboratorní přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorních přístrojů určených pro Fakultu technologickou a Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Analytické laboratorní váhy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka analytických laboratorních vah s váživostí na 0,01 mg určených pro projekt Centra bezpečnostních, informačních a pokročilých technologií (CEBIA-Tech) Instrumentation Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám kalibrační kroužky
Poptávám zaslání cenové nabídky na kalibrační kroužky keramické. Děkuji a přeji příjemný den. Aleš Balcárek
Poptáváme zařízení na dávkování síranu železitého pro malou ČOV
Poptáváme pro malou ČOV Spytihněv zařízení na dávkování síranu železitého ke srážení fosforu.
Výtlačný plastometr
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - výtlačného plastometru, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ...
UTB – Univerzální analyzátor plynů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka univerzálního analyzátoru plynů s příslušenstvím určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávka reometru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka reometru s příslušenstvím určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Digitální mikroskop se záznamem
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - digitálního mikroskopu se záznamem, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných ...
Tester tvrdosti rolí plastových fólií
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - testeru tvrdosti rolí plastových fólií, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných ...
Spektrometr – analyzátor těžkých kovů
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie spektrometru - analyzátoru těžkých kovů, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných ...
Analyzátor vlhkosti I
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - analyzátoru vlhkosti I , blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ...
Přístroj na měření elektrické/dielektrické pevnosti
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - přístroje na měření elektrické/dielektrické pevnosti BOPET fólií, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. ...