Dodávka zařízení pro zkoušku olejovým rázem
Předmětem výběrového řízení je vývoj, výroba a dodávka zařízení pro zkoušku olejovým rázem včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy zadavatele a kalibrace zařízení. Jedná se o zkušební zařízení pro termodynamické zkoušky mechatronických komponent a systémů automatických převodovek za principu mnohonásobného přemísťování ...
Testovací systémy pro HiL testy III
Předmětem zakázky je dodávka 3 ks testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dodávka teplotních komor
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks teplotních komor pro olejové testy včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, kalibrace a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Sedmiosé měřící rameno s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem včetně obslužného software
Předmětem výběrového řízení je dodávka sedmiosého měřícího ramene s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem vč. obslužného SW pro 3D měření, balení, dopravy, zprovoznění, instalace SW, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Elektrotechnická zařízení, osciloskopy a akumulátory pro ŠKODA ELECTRIC a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka zařízení a přístrojů pro měření, v rámci projektu výzkumné základny trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 8 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Měřící a zkušební přístroje pro ŠKODA ELECTRIC a.s
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka zařízení a přístrojů pro měření, v rámci projektu výzkumné základny trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 10 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínke plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávka digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství IV
Předmětem výběrového řízení je dodávka 3 ks digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně standardního příslušenství, 3 ks napěťových a 1 ks defirenciálních sond. Součástí předmětu zakázky jsou: balení, doprava a uživatelská podpora. Plnění bude realizováno formou dílčích objednávek ze strany zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky ...
Optické snímače pro blade tip-timing
Nejedná se o veřejnou zakázku dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Předmětem plnění zakázky je dodávka tří (3) optických snímačů se zesilovačem včetně dodání veškeré potřebné dokumentace v českém a anglickém jazyce.
Výběrové řízení na dodávku klimatické testovací laboratoře
Jedná se o dodávku kompletní technologie v podobě testovací klimatické laboratoře o výkonu 20 HP určené k měření, testování, monitorování a analýze vlastností materiálů, refrigerantů a prototypů finálních výrobků v rámci projektů vývoje nových nebo podstatně zdokonalených klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel. Součástí dodávky jsou i ...
Sedmiosé měřící rameno s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem včetně obslužného software
Předmětem výběrového řízení je dodávka sedmiosého měřícího ramene s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem vč. obslužného SW pro 3D měření, balení, dopravy, zprovoznění, instalace SW, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Obslužný SW pro 3D měření musí být kompatibilní s dodávaným sedmiosým měřicím ramenem s dotykovým ...
Doplnění a obnova měřících přístrojů na vodohospodářském majetku města
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a instalace měřících zařízení (hladinoměry, průtokoměry, tlakoměry) na vybraných vodárenských objektech v majetku města Plzeň. Součástí dodávky je i zajištění spolehlivého přenosu vybraných dat na VH dispečink.
Klimatická komora
Předmětem výběrového řízení je dodávka klimatické komory včetně příslušenství, dále jen „technologie“ v rámci projektu „Rozšíření R&D centra pro implementaci aktivit průmyslového rozvoje KDK Automotive Czech s.r.o.; s reg. č. CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_002/0001143. Plnění je podrobně specifikováno v této zadávací dokumentaci a v jejích přílohách. ...
Obnova a servis analyzátorů pro měřící stanice čistoty ovzduší
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka analyzátorů pro měření škodlivin v ovzduší dle technické specifikace uvedené v příloze č.1 této dokumentace (smlouva) vč. montáže dodávky a následného záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami
Dodávka optického měřicího přístroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka optického měřicího přístroje, včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Pořízení laserového interferometru s příslušenstvím
Předmětem výběrového řízení je dodávka na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy 1 ks Laserového interferometru s příslušenstvím.
Pořízení elektronických inklinometrů
Předmětem výběrového řízení je dodávka na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy 2 ks Elektronických inklinometrů.
Dodávka digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství III
Předmětem výběrového řízení je dodávka 4 ks digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství (např. měřící sondy), balení, dopravy a uživatelské podpory. Plnění bude realizováno formou dílčích objednávek ze strany zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Položky výzkumné základny pro trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dalších jednotlivých položek, potřebných pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 5 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Pořízení měřících technologií
Předmětem výběrového řízení „Pořízení měřících technologií“ je dodávka na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy dále specifikovaného technologického zařízení: 2 ks Elektronické inklinometry a Laserový interferometr s příslušenstvím
Analyzátor hluku a vibrací vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka analyzátoru hluku a vibrací vozidel, potřebného pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Popis plnění je blíže vymezen v příloze č. 4 této zadávací dokumentace.
Dodávka šokové teplotní komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka šokové teplotní komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka stresové komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka stresové komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka klimatické komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka klimatické komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřící techniku II.
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky laboratorní a měřicí techniky.
Laboratorní a měřicí technika (II.) 027 - 2016
Laboratorní a měřicí technika dle aktuálních potřeb zadavatele.