Laserový analyzátor velikosti částic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorního zařízení pro měření distribuce velikosti částic za sucha i za mokra, přičemž princip měření je založený na rozptylu světla. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci.
Pyrolýzní systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pyrolýzního systému s níže uvedenou specifikací: Pyrolýzní systém bude sloužit k termickému rozkladu organických materiálů, bez přístupu oxidačných médií. Podstatou systému je proces, u kterého dochází k ohřevu materiálu nad mez termické stability přítomných organických sloučenin, což má za následek štěpení ...
Vzorkovací zařízení pro odběr PM10 u stacionárních zdrojů s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vzorkovacího zařízení pro odběr PM10 u stacionárních zdrojů s příslušenstvím.
Přístroj pro kontinuální monitorování částic vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje pro kontinuální monitorování částic vč. příslušenství. Viz zadávací dokumentace.
Mikroskop s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Mikroskopu pro optickou metalografii včetně příslušenství pro přípravu vzorků a vyhodnocení měření, jednotlivé části musí souhrnně naplnit uvedené technické specifikace uvedeny v příloze č. 6 – Technická specifikace, která je součástí této zadávací dokumentace.
Elektronová mikrosonda
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorního analytického elektronového mikroskopu (dále jen „zařízení“), vybaveného analyzátory EDX, WDX, EBSD a katodovou luminiscencí.
Izotopový analyzátor metanu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka izotopového analyzátoru metanu (dále jen „zařízení“), umožňujícího s vysokou citlivostí a linearitou stanovovat izotopové poměry (C,H,N,O,S) ve vzorcích zemních plynů, ev. i v dalších typech vzorků.
Pyrolýzní plynová chromatografie s hmotnostní detekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s pyrolyzérem a hmotnostním detektorem typu TOF. U hmotnostního detektoru je požadavek skenování s velmi vysokou rychlostí a citlivostí.
Ramanův spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D konfokálního laserového mikroskopu s možností práce v režimu Ramanova mikroskopu, luminiscenčního mikroskopu a režimu reflexní laserové mikroskopie. Požaduje se mikroskop s velmi vysokou energetickou prostupností, který umožní experimenty s nízkou energií laseru a rychlým skenováním vzorku. Dále jsou ...
RTG difraktometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka univerzálního rentgenového práškového difraktometru, který je určen jak pro fázovou analýzu zejména minerálů a hornin, tak pro podrobnou strukturní analýzu těchto materiálů. Z tohoto důvodu je vyžadována zejména vysoká přesnost a úhlové rozlišení difraktometru, průměr měřicí kružnice difraktometru 500 ...
Mikrovlnná jednotka využitelná pro vysokotlaké rozklady, extrakci a syntézu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka moderní mikrovlnné jednotky využitelné pro vysokotlaké rozklady, extrakci a syntézu s automatickým uzavíráním a otevíráním vysokotlakového reaktoru.
Výbuchový autokláv 20 l
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výbuchového autoklávu o objemu 20 litrů s pláštěm autoklávu chlazeným vodou.
Mikrokalorimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy simultánního mikrokalorimetru, umožňující maximálně citlivá kalorimetrická sledování tepelných efektů, doprovázejících interakci mezi kapalinami a interakci mezi pevnou a kapalnou fází. Sestava je tvořena termostatem, osazeným jedním vysoce přesným kalorimetrem a jedním semiadiabatickým ...
Izotermální a skenovací kalorimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka izotermálního a skenovacího kalorimetru pro stanovení hydratačního tepla a měrné tepelné kapacity anorganických pojiv (cementů, vápenných a vápeno - pucolánových systémů, metakaolínů), alkalicky aktivovaných hmot nebo jejich směsí.
TGA/MS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka termického analyzátoru s kontinuální analýzou výstupních produktů hmotnostním analyzátorem. Požaduje se široký teplotní a tlakový rozsah experimentálního měření v inertní i reaktivní atmosféře s navážkou analyzovaného vzorku řádově v gramech a více. Dále jsou kladeny nároky na detekční limity a rozsah ...
On-line měřící přístroj pro tvarovou a velikostní charakteristiku částic v kapalinách
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka on-line měřicího přístroje pro tvarovou a velikostní charakteristiku částic v kapalinách. Jedná se o systém pro zaznamenávání dynamických změn v částicových systémech v reálném čase.
Rheometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení – Rheometru včetně uvedeného příslušenství a programového vybavení.
Poptávám hlásič úniku CO2
Dobrý den, hledám prodejnu v Opavě, kde bych chtěl koupit Hlásič úniků CO2 v ceně kolem 1000,- Kč. Děkuji.
Zařízení pro měření kapalinových proudů metodou PIV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení – ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ KAPALINOVÝCH PROUDŮ METODOU PIV, které musí souhrnně naplnit níže uvedené specifikace: Zařízení pro měření kapalinových proudů metodou PIV je určeno pro vizualizaci vysokorychlostních vodních, pulsujících a abrazivních paprsků a zjišťování rychlostních polí a rozložení ...
TG-DSC-DTA/MS -termální analyzér s hmotnostním spektrometrem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termálního analyzéru umožňujícího simultánní měření TG/DSC a TG/DTA propojeného s hmotnostním spektrometrem. Součástí plnění je rovněž doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu. Dále rovněž technické a aplikační zaškolení obsluhy (2 osoby) před dodáním přístroje a další do 6 měsíců od instalace.
FT-IR spektrometr pro blízkou, střední a vzdálenou infračervenou oblast
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infračerveného spektrometru pracujícího ve vzdálené, střední a blízké infračervené oblasti spojeného s FT-Ramanovým modulem (Stokesovy linie) a vedlejším vzorkovým prostorem a samostatně pracující infračervený mikroskop měřící ve střední a částečně blízké infračervené oblasti. Součástí plnění je rovněž doprava, ...
Rastrovací elektronový mikroskop (SEM) a Klimatická a teplotní komora a Korozní komora
Předmětem zakázky je dodávka přístrojů a zařízení pro komplexní řešení analytického pracoviště pro stanovení lokálního chemického složení materiálů a jejich mikrostrukturní analýzy a hodnocení korozních vlastností se zaměřením zejména na kovové materiály v technologii jejich výroby a provozního využití.
Plynový chromatograf s MS/MS detekcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s MS/MS detekcí. Viz zadávací dokumentace
Vysokoteplotní viskozimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokoteplotního viskozimetru určeného k výzkumu viskozit anorganických oxidických struskových tavenin v pracovním teplotním rozsahu od teploty okolí až do 1700 °C při řízeném režimu ohřevu a ochlazování a měřícím rozsahu od min. 50 mPa.s-1 do 100 Pa.s-1.
Mikroskop, polarizační a reflexní nádstavce pro vakuový FTIR spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rozšíření vakuového infračerveného spektrometru na principu Fourierovy transformace pracujícího ve střední a daleké infračervené oblasti