Souřadnicový 3D laboratorní měřící přístroj a příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka Souřadnicového 3D laboratorního měřícího přístroje a příslušenství, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ...
UTB – Bezkontaktní optický průtahoměr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka bezkontaktního optického průtahoměru pro zařízení Testometric M350-5CT, pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Systém pro 3D a 2D obrazovou korelaci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro 3D a 2D obrazovou korelaci, pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dynamický analyzátor termomechanických vlastností pryže
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dynamického analyzátoru termomechanických vlastností pryže pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávka rychlostní termokamery s chlazeným fotonovým detektorem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokorychlostní termokamery pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu
Celý název veřejné zakázky je: UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu s následným návrhem konceptu e-katalogu pro podprojekt Technologie, části Chlazení a ohřev forem pro vstřikování plastů Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Technologie, části Chlazení ...
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB - Dynamický nákupní systém na laboratorní přístroje a měřící techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka laboratorního vybavení, laboratorních přístrojů, měřících přístrojů, vybraných průmyslových strojů, jakož i dalšího laboratorního i měřícího vybavení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Dodávka bioreaktoru pro kultivaci mikroorganismů
Předmětem plnění zakázky je dodávka bioreaktoru pro kultivaci mikroorganismů s integrovaným generátorem páry a vlastním zdrojem čistého vzduchu. Podrobná specifikace předmětu zakázky je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, která je dostupná bez omezení na profilu zadavatele: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/eps-s-r-o. Nejedná se o veřejnou ...
UTB – Dodávka přístrojů pro vybavení kosmetické laboratoře
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro vybavení kosmetické laboratoře Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Drobné laboratorní přístroje 3/2016
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobných laboratorních přístrojů pro Fakultu technologickou a Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Digitální mikroskop
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu digitálního mikroskopu. Technologie musí být nová, nepoužitá. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění.
UTB – Laboratorní přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorních přístrojů určených pro Fakultu technologickou a Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Analytické laboratorní váhy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka analytických laboratorních vah s váživostí na 0,01 mg určených pro projekt Centra bezpečnostních, informačních a pokročilých technologií (CEBIA-Tech) Instrumentation Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Laboratorní přístroje pro CPS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorních přístrojů určených pro Centrum polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Univerzální analyzátor plynů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka univerzálního analyzátoru plynů s příslušenstvím určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávka reometru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka reometru s příslušenstvím určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Digitální mikroskop se záznamem
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - digitálního mikroskopu se záznamem, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: Příloha č. 3 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace Příloha č. 4 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných ...
UTB – Laboratorní autokláv
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorního autoklávu pro kompozitní materiály určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Centrum pro VaV společnosti D PLAST a.s. – dodávka rentgenového analyzátoru
Předmětem výběrového řízení je pořízení vybavení pro výzkum a vývoj – dodávka rentgenového analyzátoru dle technické specifikace, uvedené v zadávací dokumentaci.
Analyzátor vlhkosti II – regranulace, Analytické váhy pro stanovení hustoty
Předmětem této zakázky je dodávka nové výrobní technologie na Analyzátor vlhkosti II – regranulace, Analytické váhy pro stanovení hustoty, Analytické váhy s ionizační bránou k eliminaci statického náboje, Analytické váhy, Přesné váhy (předváhy), blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: - Příloha č. 2 – Technická specifikace ...
Ruční přístroj na měření odporu vodivých povlaků na BOPET fóliích a laboratorní přístroj na měření
Předmětem této zakázky je dodávka nové výrobní technologie - ručního přístroje na měření odporu vodivých povlaků na BOPET fóliích a laboratorního přístroje na měření optické hustoty a odporu vodivých povlaků na BOPET fóliích, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: - Příloha č. 2 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. ...
Vstřikolis pro přípravu zkušebních tělísek se sušárnou materiálu pro vstřikování
Předmětem této zakázky je dodávka nového laboratorního zařízení vstřikolisu pro přípravu zkušebních tělísek se sušárnou materiálu pro vstřikování a formou na přípravu zkušebních těles, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami: - Příloha č. 2 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace - Příloha č. 3 – Závazný ...
Stolní spektrofotometr pro měření barevné remise a transmise
Předmětem této zakázky je dodávka nového laboratorního zařízení stolní spektrofotometr pro měření barevné remise a transmise, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami: - Příloha č. 2 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace - Příloha č. 3 – Závazný vzor smlouvy o dílo Zakázka je zadávána mimo režim ...
Vstřikolis pro přípravu zkušebních tělísek se sušárnou materiálu
Předmětem této zakázky je dodávka nového laboratorního zařízení vstřikolisu pro přípravu zkušebních tělísek se sušárnou materiálu pro vstřikování a formou na přípravu zkušebních těles, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami: - Příloha č. 2 – Technická specifikace předmětu zakázky vč. cenové kalkulace - Příloha č. 3 – Závazný ...