Dodávky ZP-IVD - Materiální zajištění pro imunochemické stanovení koncentrace vybraných parametrů
Dodávky reagencií a firemního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění pro imunochemické stanovení koncentrace vybraných parametrů v biologickém materiálu - blíže viz ZD vč. bezplatného zapůjčení a instalace analytického systému - plně automatického analyzátoru pro imunochemickou analýzu včetně řídícího počítače a tiskárny, se ...
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro molekulárně genetické vyšetření genu CFTR
2.2.1Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů (dále také jen „SZM“) pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
EXCELES - Droplet digital PCR system
Systém pro kapičkovou digitální PCR s příslušenstvím, které umožňuje absolutní kvantifikaci molekul cílové DNA s unikátní přesností a citlivostí pro kvantitativní PCR analýzu bez nutnosti použití standardní křivky.
Sekvenčně specifické primery pro HLA genotypizaci - vybavení a reagencie II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav a vybavení pro metody s využitím sekvenčně specifických primerů pro HLA genotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené zadávací dokumentaci.
Dodávky diagnostické soupravy Hemosil HIT-Ab s výpůjčkou analytického systému
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostické soupravy Hemosil HIT Ab (PF4 H) (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2 - Druh a předpokládaný počet. • Vybraný dodavatel bezplatně půjčí po dobu trvání Kupní smlouvy na ...
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Experimentální komora Alimat-F
Dodávka Experimentální komory Alimat-F včetně zajištění vstupních materiálů, zpracování výrobní a montážní dokumentace, výroby komponent, jejich sestavení v místě výroby, otestování a odzkoušení, zabalení a příprava k transportu a případných dalších plnění jsoucích součástí dodávky nosné konstrukce dle požadavků Technické specifikace.
Nanoobjemový spektrofotometr 2
Předmětem veřejné zakázky je dodání nanoobjemového spektrofotometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Průtokový cytometr
Předmětem veřejné zakázky je dodání průtokového cytometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
REACT EU 100-Kryostat - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kryostatu pro Ústav soudního lékařství a toxikologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy Integrovaného regionálního ...
Mikrotechnika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů pro zpracování/barvení klinického materiálu - bioptická laboratoř patologie, včetně materiálu z NRL a nekroptické laboratoře - blíže viz ZD.
Molecular-beam Epitaxy System
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení pro růst vrstvených heterostruktur - tzv. '2D-sendvičů' - s využitím epitaxe molekulárním paprskem s ultravysokým vakuem.
Buněčný sorter
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nového přístroje, buněčného sorteru pro Centrum experimentální medicíny CEM, laboratoř Langerhansových ostrůvků dle zadávacích podmínek a jejich příloh.
Multi-kanálový pipetovací robot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multi-kanálového pipetovacího robota s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Optomechanika a optika
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky optomechaniky a optiky dle technické specifikace, která je Přílohou č. 1 zadávací dokumentace a technické specifikace, která je součástí Přílohy č. 4 (dle části veřejné zakázky Příloha č. 4.1, 4.2, 4.3 nebo 4.4) zadávací dokumentace (dále jen Dodávky) a v souladu s podmínkami uvedenými v Rámcové dohodě, ...
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro vyšetřování cystické fibrózy a trombofilních mutací
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
Sálová centrifuga 2
Předmětem veřejné zakázky je dodání sálové centrifugy s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Hmotnostní spektrometr a kapalinový chromatograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru a kapalinového chromatografu pro Pardubickou nemocnici.
Skenovací elektronový mikroskop
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky, jejímž předmětem je dodání skenovacího elektronového mikroskopu (dále jen „zařízení“) včetně dopravy do místa plnění, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, předání technického manuálu a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro potřeby centrálních laboratoří FNB
Fakultní nemocnice Bulovka (dále jen „zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém na dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro použití v laboratorních provozech zadavatele (dále jen „DNS“). Jako součást diagnostik může zadavatel požadovat i bezplatnou výpůjčku zařízení k požadovaným diagnostikám a případný související spotřební materiál. ...
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Genetika REACT-EU C1 - Analyzátor genetický II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístroje a to do Ústavu biologie a lékařské genetiky 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
NPO  - Spotřební materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu a vybavení pro výzkum.
Spotřební materiál k monitoru krevních parametrů CDI 550 včetně výpůjčky nového přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu k monitoru krevních parametrů CDI 550 a bezplatná výpůjčka nového přístroje, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Reagencie a protilátky pro stanovení STA a imunofenotypizaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a protilátek pro stanovení STA a imunofenotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Plynový chromatograf s hmotnostním spektrometrem
Pořízení 1 ks plynového chromatografu s hmotnostním spektrometrem