Dodávka systému na automatické zpracování a vyhodnocení fluorescenčních skel – ÚIA – 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace systému na automatizované zpracování a vyhodnocení fluorescenčních skel pro Ústav imunologie a alergologie (ÚIA) Fakultní nemocnice Plzeň (FN Plzeň) dle specifikace uvedené v této zadávací dokumentaci, včetně následného provádění BTK po záruční době po dobu předpokládané životnosti přístroje ...
Diagnostika pro stanovení proteinů v biologickém materiálu - ÚIA - 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu pro stanovení imunoglobulinů a jiných proteinů v biologickém materiálu (séru, plazmě, exudátu) v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4. ZD. Spotřebním materiálem se pro účely této veřejné zakázky rozumí veškeré diagnostické sety, reagencie, systémové roztoky a jiné přípravky sloužící k ...
FIND - přístrojové vybavení 2
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka, instalace a uvedení do provozu laboratorního vybavení pro vědecké, výzkumné a výukové účely.
Sekvenátor
Přístroj pro genetickou analýzu.
Dodávka vybavení laboratoře PET pro NM FN Plzeň – 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) vybavení laboratoře PET pro NM dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci pro Kliniku zobrazovacích metod (KZM) Fakultní nemocnice Plzeň, včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy. Součástí předmětu plnění je poskytování ...
Teplotní komory II
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks teplotních komor dle specifikace zadavatele viz zadávací dokumentace vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, příslušenství a uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
BBMRI - dokumentační systém a PCR termocykler
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení - dokumentační systém elektroforetických gelů a Real-time PCR termocykler, oba v počtu 1 ks.
DSP - ERDF: Přístrojové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení: - automatizovaný western blot systém v počtu 1 ks, - ultrazvukový přístroj se SW pro fúzi s CT nebo MR obrazy v počtu 1 ks, - monitor vitálních funkcí a ventilátor pro umělou plicní ventilaci v počtu po 3 ks.
Testovací systémy pro HiL testy VI
Předmětem zakázky je dodávka testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dynamický nákupní systém na laboratorní  a měřicí techniku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky laboratorní a měřicí techniky.
Dodávka zařízení pro simulaci životnosti
Předmětem výběrového řízení je vývoj, výroba a dodávka zařízení pro simulaci životnosti řídících jednotek 8HP včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, technické podpory a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Diagnostika pro detekci návykových látek v moči – ÚSL - 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro přístrojovou analýzu návykových látek v moči v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4. Zadávací dokumentace. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených reagencií s odpovídajícím výkonem. Spotřebním ...
Testovací systémy pro HiL testy III
Předmětem zakázky je dodávka 3 ks testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dodávka spotřebního materiálu a přístrojového vybavení pro hemokultivační systém - MIKRO
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu a přístrojového vybavení pro kultivaci a detekci bakterií, plísní a kvasinek z krve a jiných primárně sterilních tekutin. Spotřebním materiálem se rozumí veškeré diagnostické sety, reagencie a jiné přípravky sloužící k analýze a kalibraci, popř. ke kontrole, čištění a nezbytné ...
Výběrové řízení na dodávku klimatické testovací laboratoře
Jedná se o dodávku kompletní technologie v podobě testovací klimatické laboratoře o výkonu 20 HP určené k měření, testování, monitorování a analýze vlastností materiálů, refrigerantů a prototypů finálních výrobků v rámci projektů vývoje nových nebo podstatně zdokonalených klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel. Součástí dodávky jsou i ...
Položky výzkumné základny pro trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. III.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dalších jednotlivých položek, potřebných pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 8 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Analyzátor hluku a vibrací vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka analyzátoru hluku a vibrací vozidel, potřebného pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Popis plnění je blíže vymezen v příloze č. 4 této zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřící techniku II.
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky laboratorní a měřicí techniky.
Laboratorní a měřicí technika (II.) 027 - 2016
Laboratorní a měřicí technika dle aktuálních potřeb zadavatele.
Laboratorní a měřicí technika (II.) 026 - 2016
Laboratorní a měřicí technika dle aktuálních potřeb zadavatele.
Laboratorní a měřicí technika (II.) 024 - 2016
Laboratorní a měřicí technika dle aktuálních potřeb zadavatele.
Laboratorní a měřicí technika (II.) 025 - 2016
Laboratorní a měřicí technika dle aktuálních potřeb zadavatele.
Diagnostika pro imunohematologická vyšetření krve - TO - 2016
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky diagnostik a jiného spotřebního materiálu pro imunohematologická vyšetření krve dárců a příjemců/pacientů ve specifikaci a množství dle přílohy B a zadávací dokumentace po dobu čtyř let, s podmínkou zápůjčky jednoho ks analyzátoru pro vyšetření krve dárců a dvou ks analyzátorů pro vyšetření krve ...
Dodávky testovacích proužků pro glukometry 2016
Předmětem zakázky jsou dodávky testovacích proužků pro glukometry ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let.
Dodávky testovacích proužků pro glukometry 2016
Předmětem zakázky jsou dodávky testovacích proužků pro glukometry ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let.