PřF - Stolní chlazená centrifuga II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolní chlazené multifunkční centrifugy. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace.
PřF - Stolní chlazená centrifuga I.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolní chlazené centrifugy. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace.
CO2 inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou CO2 inkubátorů a jednoho hypoxického CO2 inkubátoru. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uveden viz odst. 2.2 Dokumentace.
Skenovací elektrochemický mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka skenovacího elektrochemického mikroskopu vybaveného vhodným optickým uspořádáním, umožňující provádět fotoelektrochemickou skenovací mikroskopii na fotoaktivních vzorcích. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního ...
Přístroj pro stanovení velikosti nano až mikročástic suchou cestou
Předmětem zadávacího řízení je přístroj pro měření velikosti nano až mikročástic pracující na principu laserové difrakce. Součástí dodávky musí být veškeré nezbytné zařízení, umožňující úplnou instalaci kompletního požadovaného zařízení, a to bez dalších zásahů a nákladů ze strany Zadavatele k dosažení všech parametrů požadovaných Zadavatelem v ...
PřF – Konfokální mikroskop pro analýzu a měření technických materiálů
Předmětem zakázky je dodávka konfokálního laserového mikroskopu (LSM) pro materiálovou analýzu a měření technických materiálů bez antivibračního stolu. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace ...
Gradientový HPLC systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gradientového HPLC systému. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Dokumentace.
Systém pro kvantitativní PCR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro kvantitativní PCR v reálném čase s možností analýzy ve formátu 96-jamkových destiček. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena ...
Hypoxická jednotka pro kultivaci buněk a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hypoxické jednotky pro kultivaci buněk a příslušenství . Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace. Předmět plnění veřejné zakázky je v ...
Stolní orbitální chlazená třepačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolní orbitální chlazené třepačky. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace.
RCPTM/PřF – Solární simulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka solárního simulátoru. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace.
Systém pro dokumentační a obrazovou analýzu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro dokumentační a obrazovou analýzu. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 zadávací dokumentace.
RCPTM/PřF – UV-laser vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému UV laseru. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace. Subject of a public contract concerns the delivery of the UV laser system. Subject of a public contract next to the delivery is also ...
RCPTM/PřF – Rukavicový box pro práci v inertní atmosféře
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rukavicového boxu pro práci v inertní atmosféře. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace.
Hlubokomrazící box skříňový
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů skříňového hlubokomrazícího boxu ke skladování klinických vzorků. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Dokumentace.
Fytokomora pro řízené pěstování rostlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka fytokomory pro řízené pěstování rostlin. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 Dokumentace.
Kamera pro transmisní elektronový mikroskop JEOL JEM-2010
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kamery pro transmisní elektronový mikroskop zadavatele JEOL JEM-2010. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena v odst. 2.2 Dokumentace.
Spektrální průtokový cytometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spektrálního monohobarevného průtokového cytometru, který rozšíří možnosti kombinace širokého spektra fluorochromů pro analytické panely, umožní odečet autofluorescence buněk a další standardní cytometrické aplikace bez limitace dané emisním spektrem fluorochromů.
Bioreaktor pro kultivaci bakteriálních kultur při expresi rekombinantních proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka bioreaktoru pro kultivaci bakteriálních kultur při expresi rekombinantních proteinů. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže viz odst. 2.2 ...
Vybavení laboratoře jaderných analytických metod
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a garance pozáručního servisu vybavení laboratoře jaderných analytických metod. Zařízení musí splňovat veškeré nároky vycházející z technických a bezpečnostních norem platných v ČR pro tento typ. Součástí plnění je i předání ...
UPLC-MS systém pro analýzu nízkomolekulárních látek a peptidů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analytického systému pro identifikaci a kvantifikaci nízkomolekulárních látek a peptidů v biologických vzorcích separovaných pomocí kapalinového chromatografu typu UHPLC s přímým napojením do zdroje s ionizací elektrosprej tandemového hmotnostního spektrometru na bázi technologie hybridního systému ...
Sestava nano-kapilární HPLC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové sestavy nano-kapilární HPLC dle dále uvedené specifikace. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu.
Rotační vakuový koncentrátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompaktního stolního rotačního vakuového koncentrátoru určeného k zakoncentrování biologických vzorků obsahující peptidy, proteiny, nukleové kyseliny a nízkomolekulární látky.
Hybridní zobrazovací multidetekční reader
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hybridního zobrazovacího multidetekčního readeru umožňujícího současnou kvantitativní analýzu změn absorbance, fluorescence a chemiluminiscence a mikroskopickou analýzu buněčných parametrů. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a ...
Mikrodestičkový reader pro UV-VIS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompaktního stolního mikrodestičkového readeru určeného k měření absorbance biologických vzorků v ultrafialové (UV) a viditelné (VIS) oblasti spektra pro stanovení koncentrací biologických analytů a makromolekul a analýzu aktivity enzymů.