Mikrovlnná jednotka využitelná pro vysokotlaké rozklady, extrakci a syntézu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka moderní mikrovlnné jednotky využitelné pro vysokotlaké rozklady, extrakci a syntézu s automatickým uzavíráním a otevíráním vysokotlakového reaktoru.
Výbuchový autokláv 20 l
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výbuchového autoklávu o objemu 20 litrů s pláštěm autoklávu chlazeným vodou.
Mikrokalorimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy simultánního mikrokalorimetru, umožňující maximálně citlivá kalorimetrická sledování tepelných efektů, doprovázejících interakci mezi kapalinami a interakci mezi pevnou a kapalnou fází. Sestava je tvořena termostatem, osazeným jedním vysoce přesným kalorimetrem a jedním semiadiabatickým ...
Izotermální a skenovací kalorimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka izotermálního a skenovacího kalorimetru pro stanovení hydratačního tepla a měrné tepelné kapacity anorganických pojiv (cementů, vápenných a vápeno - pucolánových systémů, metakaolínů), alkalicky aktivovaných hmot nebo jejich směsí.
TGA/MS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka termického analyzátoru s kontinuální analýzou výstupních produktů hmotnostním analyzátorem. Požaduje se široký teplotní a tlakový rozsah experimentálního měření v inertní i reaktivní atmosféře s navážkou analyzovaného vzorku řádově v gramech a více. Dále jsou kladeny nároky na detekční limity a rozsah ...
Rheometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení – Rheometru včetně uvedeného příslušenství a programového vybavení.
Zařízení pro měření kapalinových proudů metodou PIV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení – ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ KAPALINOVÝCH PROUDŮ METODOU PIV, které musí souhrnně naplnit níže uvedené specifikace: Zařízení pro měření kapalinových proudů metodou PIV je určeno pro vizualizaci vysokorychlostních vodních, pulsujících a abrazivních paprsků a zjišťování rychlostních polí a rozložení ...
Vysokoteplotní pec pro debinding a slinování ve vodíku a vakuu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokoteplotní pece pro debinding a slinování vzorků s řízeným ochlazováním. Pec musí být navržena jako univerzální laboratorní pec pro různé aplikace v automatické verzi, zejména debinding a slinování MIM výlisků z korozivzdorné ocele (např. 17-4 PH, 316L aj.), dále slinování magnetických materiálů ...
TG-DSC-DTA/MS -termální analyzér s hmotnostním spektrometrem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termálního analyzéru umožňujícího simultánní měření TG/DSC a TG/DTA propojeného s hmotnostním spektrometrem. Součástí plnění je rovněž doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu. Dále rovněž technické a aplikační zaškolení obsluhy (2 osoby) před dodáním přístroje a další do 6 měsíců od instalace.
FT-IR spektrometr pro blízkou, střední a vzdálenou infračervenou oblast
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infračerveného spektrometru pracujícího ve vzdálené, střední a blízké infračervené oblasti spojeného s FT-Ramanovým modulem (Stokesovy linie) a vedlejším vzorkovým prostorem a samostatně pracující infračervený mikroskop měřící ve střední a částečně blízké infračervené oblasti. Součástí plnění je rovněž doprava, ...
Rastrovací elektronový mikroskop (SEM) a Klimatická a teplotní komora a Korozní komora
Předmětem zakázky je dodávka přístrojů a zařízení pro komplexní řešení analytického pracoviště pro stanovení lokálního chemického složení materiálů a jejich mikrostrukturní analýzy a hodnocení korozních vlastností se zaměřením zejména na kovové materiály v technologii jejich výroby a provozního využití.
Plynový chromatograf s MS/MS detekcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s MS/MS detekcí. Viz zadávací dokumentace
Zařízení na indukční odstředivé lití kovových materiálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka je dodávka zařízení pro odstředivé lití reaktivních kovů, slitin a intermetalických sloučenin až do teplot 1900°C v prostředí vakua nebo inertních plynů (Vacuum Centrifugal Casting Machine for Titanium, Nickel and their Alloys Production). Součásti plnění je rovněž dodání doplňkového příslušenství (optický ...
Mikroskop, polarizační a reflexní nádstavce pro vakuový FTIR spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rozšíření vakuového infračerveného spektrometru na principu Fourierovy transformace pracujícího ve střední a daleké infračervené oblasti
Odběrové zařízení
Předmětem zakázky je dodávka odběrového zařízení pro odběr zkušebního materiálu z vnějšího a vnitřního povrchu součástí. Jedná se o dodávku 1 ks odběrového zařízení pro odběr zkušebního materiálu z vnějšího a vnitřního povrchu součástí včetně řídícího SW a příslušenství.
Dodávka informačního systému obrazových informací - PACS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a instalace informačního systému obrazových informací – PACS a jeho následné propojení se stávajícími informačními systémy a pracovními stanicemi na odděleních MNO. Jedná se o dodávku zdravotnické techniky.
Zkušební zařízení
Předmětem zakázky je dodávka 3 zkušebních zařízení pro penetrační creepové zkoušky pro maximální konstantní zatěžovací sílu P = 500 N, maximální teplotu 650oC a zkušební tělesa tvaru disku o průměru 8 mm a tloušťce 0,5 mm.
Poptávám transportní nosítka k přepravě zesnulých
Poptávám transportní nosítka pro přepravu zesnulých.
Plynový chromatograf s MS/MS detekcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s MS/MS detekcí. Viz zadávací dokumentace
Duální plynové chromatografy
Duální plynový chromatograf, který bude využíván pro vysoce citlivou kvalitativní i kvantitativní analýzu permanentních a lehkých uhlovodíkových plynů. Duální plynový chromatograf, který bude využíván pro vysoce citlivou kvalitativní i kvantitativní analýzu organických látek, zejména z vodné matrice přímým nástřikem.
Zařízení pro superkritickou fluidní extrakci s přídavnými extrakčními systémy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro superkritickou fluidní extrakci s přídavnými extrakčními systémy. Viz zadávací dokumentace
FT-IR spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka infračerveného spektrometru pracujícího ve střední infračervené oblasti ke kvalitativnímu stanovení huminových kyselin, fulvokyselin, huminů a dalších frakcí půdní organické hmoty v pevné fázi a kvantitativní analýzu ?-SiO2 v polétavém prachu.
Nákup enteroskopu pro interní oddělení MNO
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a zprovoznění jednoho nového enteroskopu s příslušenstvím na oddělení interny MNO.
Laboratorní indukční ohřívací pec s ochrannou atmosférou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorní indukční ohřívací pece s ochrannou atmosférou pro ohřev ultrajemnozrnných a nanostrukturních materiálů.
Vysokoteplotní viskozimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokoteplotního viskozimetru určeného k výzkumu viskozit anorganických oxidických struskových tavenin v pracovním teplotním rozsahu od teploty okolí až do 1700 °C při řízeném režimu ohřevu a ochlazování a měřícím rozsahu od min. 50 mPa.s-1 do 100 Pa.s-1.