Robotický pipetovací systém
Předmětem zadávacího řízení je dodávka robotického pipetovacího systému pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Vysokorychlostní paměťový záznamník
Předmětem zakázky je dodávka vysokorychlostního paměťového záznamníku, který umožňuje dosáhnout rychlost vzorkování až 200 MS/s. Nabízí zpracování měřených signálů během záznamu. Analogové kanály jsou izolovány vzájemně i vůči zemi. Dává možnost přímého měření napětí na měničích a spínaných zdrojích až do 1000 VDC, 700 VAC RMS. Poskytuje široké ...
Termovizní kamera
Předmětem zakázky je dodávka sady kalibrovaných termovizních kamer s?vysokým rozlišením a vysokou teplotní citlivostí. Požadována je vysoká zobrazovací frekvence 30 Hz a dálkově ovládané motorové ostření. Data je možné vyčítat v?reálném čase pomocí rozhraní Ethernet a je k?dispozici SDK (software development kit). Kamery budou využívány při ...
Centrifugy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 5 ks centrifug.
Reagencie pro PCR diagnostiku SARS-CoV-2
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky diagnostik do konsignačního skladu k provádění testů pro PCR detekci SARS-CoV-2 po dobu 24 měsíců, kompatibilní se všemi otevřenými platformami. Kompatibilní s přístrojovým vybavením laboratoře (magnetickým izolátorem King Fisher, 96wp systém, Biorad CFX cycler) Platforma - 96 jamkové destičky. Plnění ...
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru pro analýzu speciálních proteinů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro provoz automatického analyzátoru pro analýzu speciálních proteinů na dobu neurčitou s podmínkou bezplatné výpůjčky 1 kusu analyzátoru s příslušenstvím včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a včetně jeho plné servisní podpory (full service).
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru IV
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro močový analyzátor s podmínkou bezplatného zapůjčení analyzátoru a včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a plného servisu. Součástí výpůjčky je též veškeré příslušenství, záložní zdroj UPS a veškeré případné další nezbytné komponenty pro optimální funkci linky.
Vyhledávač mFISH metafází
Předmětem zadávacího řízení je dodávka vyhledávače mFISH metafází pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Kapilární sekvenátor
Předmětem zadávacího řízení je dodávka 24-kapilárního sekvenátoru s příslušenstvím pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Diagnostika pro molekulární mikrobiologii pro rychlou detekci patogenů
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky spotřebního materiálu - diagnostik a reagencií dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky dvou automatizovaných analyzátorů a zajištění jejich servisu.
Spektrální průtokový cytometr
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spektrálního průtokového cytometru s příslušenstvím (dále také „Zboží“) pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Přístroje pro kvantifikaci nukleovych kyselin včetně reagencií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks plně automatizovaných systémů pro RT-PCR detekci (Real-time PCR) nukleových kyselin v rámci projektu IROP REACT-EU: „Rozvoj diagnostických laboratorních kapacit ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně pro účinný boj s pandemickými hrozbami“, Registrační číslo projektu: CZ.06.6.127/0.0/0.0/21_123/0016679. ...
Automatická pipetovací linka
Předmětem veřejné zakázky je: - dodávka 1 ks automatické pipetovací linky pro reformátování z primárních zkumavek do DWP; - uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu (špiček) k pipetovací lince na 2 roky.
Dodávka modulární vysokoobsahové screeningové stanice pro Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka modulární vysokoobsahové screeningové stanice pro zadavatele. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí dokumentace veřejné zakázky, jako přílohy zadávací dokumentace.
Dokumentační systém pro live-cell imaging
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu dokumentačního systému pro live-cell imaging. Minimální technické podmínky a požadavky (specifikace) jsou uvedeny v příloze ZD - Minimální požadované technické parametry. Zadavatel požaduje dodání nových, nepoužitých či nerepasovaných přístrojů. V dodávce budou obsaženy ...
Reagencie pro PCR diagnostiku SARS-CoV-2 II
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky diagnostik do konsignačního skladu k provádění testů pro PCR detekci SARS-CoV-2 a třech aktuálně epidemiologicky významných mutací SARS-Cov-2 po dobu 12 měsíců, kompatibilní se všemi otevřenými platformami. Kompatibilní s přístrojovým vybavením laboratoře (magnetickým izolatorem KingFisher, 96wp systém, Biorad ...
Dodávky reagencií s výpůjčkou POC RT-PCR analyzátoru
Dodávky reagencií pro detekci SARS-CoV-2 na dobu neurčitou s podmínkou bezplatného zapůjčení 1 kusu RT-PCR analyzátorů s příslušenstvím včetně jeho plné servisní podpory (full service). V Minimálních technických požadavcích jsou stanoveny technické požadavky na přístroj a reagencie. Součástí dodávek je doprava zboží do místa plnění. Veškeré ...
Laboratorní přístroj pro USKVBL - Biohazard box
Předmětem plnění zakázky je dodávka laboratorního přístroje pro zadavatele v rozsahu a za podmínek stanovených zadávací dokumentací (Biohazard box).
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagencií pro provoz automatického analyzátoru pro testování infekčních markerů dárců krve na dobu neurčitou, s podmínkou bezplatné výpůjčky 1 kusu analyzátoru s příslušenstvím, včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a včetně jeho plné servisní podpory (full service).
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro močový analyzátor s podmínkou bezplatného zapůjčení analyzátoru a včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a plného servisu. Součástí výpůjčky je též veškeré příslušenství, záložní zdroj UPS a veškeré případné další nezbytné komponenty pro optimální funkci linky.
Laboratorní přístroje pro USKVBL
Předmětem plnění zakázky je dodávka laboratorních přístrojů pro zadavatele v rozsahu a za podmínek stanovených zadávací dokumentací (Přesné váhy; Výrobník čisté vody; Horkovzdušný sterilizátor; Biohazard box; Ruční homogenizátor; Termovap - zařízení na odpařování pod proudem dusíku; Chlazená centrifuga; Kapalinový chromatograf k připojení ke ...
Hmotnostní spektrometr pro proteomické LC-MS/MS aplikace
Vysokorozlišovací hmotnostní spektrometr, s modulem pro separaci pomocí iontové mobility, určený pro kvalitativní a kvantitativní analýzu komplexních proteinových vzorků po separaci kapalinovou chromatografií, umožňující DDA i DIA sběr dat.
Spotřební materiál a reagencie pro sekvenaci SARS-CoV-2
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu a reagencií pro sekvenaci SARS-CoV-2 pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, včetně bezplatného zapůjčení modulárního automatické pipetovací stanice po dobu 4 let a zajištění jejího servisu.
Preanalytický a analytický laboratorní systém včetně dodávek reagencií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a výpůjčka preanalytického a analytického laboratorního systému a dále průběžné dodávky reagencií a dalšího spotřebního materiálu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Analyzátory vlhkosti plynů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smluv na dodávky analyzátorů vlhkosti plynů, a to: - smlouvy na dodávku 1 kusu analyzátoru stopových vlhkostí čistých plynů za zvýšeného tlaku vč. kalibrace - smlouvy na dodávku 1 kusu analyzátoru vlhkosti v uhlovodíkových plynech za zvýšeného tlaku vč. kalibrace Součástí předmětu zakázky je kromě dodávky ...