Dodávka, montáž a zprovoznění detekčních prostředků pro kontrolu osob a kontrolu zavazadel
Předmětem této veřejně zakázky je dodávka nového zboží (stacionárního RTG pro kontrolu zavazadel, stacionárního RTG pro kontrolu zavazadel dual view, stacionárního RTG pro kontrolu materiálu - nákladní, průchozího detekčního rámu pro kontrolu osob, dopravníků k RTG a manipulačních vozíků a stohovatelných plastových přepravek pro odkládání drobných ...
Rámcová dohoda na dodávku rentgenového energodisperzního spektrometru
jedná se o 6 souprav rentgenových energodisperzních spektrometrů
Modernizace učebně vzdělávací základny UO
Předmětem veřejné zakázky je modernizace učebně vzdělávací základny Univerzity obrany. Veřejná zakázka je rozdělena na sedm částí. Předmět plnění je definován technickými podmínkami, které jsou stanovené jako minimální a které jsou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu dodavatele.
Rámcová dohoda na dodávky videospektrálních komparátorů na období 2018 - 2021
Dodávky videospektrálních komparátorů včetně příslušenství na období 2018 - 2021, předpokládaný počet 15 souprav.
Dodávka a servis sestav strojů pro zpracování mincí
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a servis 3 zařízení pro elektromagnetickou kontrolu a 3 zařízení pro optickou kontrolu a balení a dopravu mincí. Celkový počet zpracovaných mincí se pohybuje okolo 436 000 000 mincí ročně s tím, že podíl mincí nominální hodnot Kč 1, 2 a 5 je 52 % a podíl mincí nominálních hodnot Kč 10, 20 a 50 je 48 ...
Bezpečnostní dveře pro budovu ČMI, Radiová 1a, Praha - 2
Předmětem zakázky je: 1) Výměna či úprava stávajících dveří a oken a doplnění bezpečnostních prvků v budově ČMI Radiová 1a, Praha podle požadavků uvedených v příloze č. 1 tohoto dokumentu (Technické podmínky) s cílem dosažení vyššího zabezpečení objektu. 2) Dodávka a instalace trezoru pro uložení klíčů podle požadavků uvedených v příloze č. 1 ...
KMT letecké techniky - nákup
Předmětem VZ je dodávka technického a technologického a pozemního vybavení s příslušenstvím, které bude určeno pro zajištění provozu letecké tecniky Armády České republiky a školení personálu inženýrsko-letecké služby.
Zajištění poruchové služby, servisu a údržby technologického a SW vybavení D0
Cílem, resp. potřebou zadavatele ve vztahu k této veřejné zakázce je zajištění kontinuální poruchové služby, servisu a údržby technologického a softwarového vybavení dálnice D0, včetně tunelů Lochkov a Cholupice a centra řízení dopravy Rudná, za účelem zachování bezpečnosti a plynulosti provozu. Předmětem veřejné zakázky je zajištění poruchové ...
Prostředky a přístroje pro analýzu a detekci 2018 nákup
Prostředky a přístroje pro analýzu a detekci
UK FF – Zařízení pro půjčování knih a laptopů
Předmětem plnění pro část A veřejné zakázky jsou dodávky ručních čteček čárových kódů, RFID etiket, RFID pracovních stanic, selfchecků, bezpečnostní brány RFID s možnou vzdáleností stojanů do 120 cm a bezpečnostních brán RFID s možnou vzdáleností stojanů do 160 cm dle technické specifikace. Předmětem plnění pro část B veřejné zakázky je dodávka ...
Antropomorfní testovací zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka antropomorfního měřicího zařízení - testovací figuríny - pro nárazové zkoušky pasivní bezpečnosti. Zadavatel požaduje figurínu představující průměrné rozložení dospělé populace, muž, 50 percentil. Figurína musí splňovat podmínky EHK 94 Ochrana při vyoseném čelním nárazu.
Pořízení multispektrálního skeneru a dvojitého röntgenu v rámci projektu EVA 4.0
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení multispektrálního skeneru a dvojitého röntgenu pro skenování sledovaných vlastností dřeva. Nakupované zařízení bude mít např. tyto funkce: akvizice měření multisenzorového skeneru, výpočet 3D mapy od laserové triangulace signálu, výpočet mapy hustoty z poklesu signálu, vizualizace zjištěných vlastností ...
Zařízení pro detekci a analýzu výbušnin a neznámých látek
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístrojového vybavení: - zařízení pro identifikaci narkotik, jejich prekuzorů a látek k ředění - 1 kus - zařízení pro měření úrovně radiace a vyhledávání a identifikace radionuklidů - 1 kus - ruční detektor výbušnin - 8 ks
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu na T2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu zavazadel na Terminálu 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu zapsaných zavazadel blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu malorozměrových zásilek, zboží a materiálu na T2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu malorozměrových zásilek, zboží a materiálu blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
UK FF – Pořízení ICT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky IT technologie. Konkrétně se jedná o čtečku čárových kódů, systém pro vstupní bránu, systém na samoobslužné půjčování notebooků, profesionální scanner knih, čtečky na vstup do knihovny, 3D ruční scanner a 3D tiskárny, elektroencefalograf, audio techniku, projektory, řídicí dotekové systémy, bezdrátová ...
Rámcová dohoda - Orientační testy na derecí OPL z pevných látek a tekutin
Orientační testy na detekci omamných a psychotropních látek z pevných látek a tekutin
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
Mobilní rentgenový skener
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 ks mobilního rentgenového skeneru - speciálního kontrolně technického zařízení určeného pro provádění neinvazivních kontrol zavazadel cestujících a menších balíkových zásilek přepravovaných v rámci celé České republiky, skládajícího se z nosného vozidla a RTG nástavby/vestavby.
Kapalinový chromatograf s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a záruční servis sestavy kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól (LC - MS/MS) s příslušenstvím.
Dodání rentgenových zařízení
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění postupných dodávek rentgenových zařízení specifikovaných v přílohách zadávací dokumentace (dále též jako „RTG“) spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů a to za podmínek, které jsou stanovené ve vzorech smluv a jejich přílohách.
Parkovací Systém pro Letiště Praha
Dodání a implementace nového parkovacího systému (HW a SW) a následná podpora na dobu 120 měsíců.
Parkovací systém pro Letiště Praha
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace nového parkovacího systému (hardware a software)a poskytování podpory po dobu 120 měsíců. The subject is to supply and implement new parking system (hardware and software) and after successful implementation provide support for 120 months.
Obnova a rozvoj systémů technické ochrany - CCTV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na realizaci dodávek a montáží komponentů systému CCTV na jednotlivých objektech VZP ČR dle jednotlivých požadavků zadavatele a současně provádění pravidelné technické údržby a servisu takto instalovaných systémů CCTV.