Dodávka nákladní kontejnerové techniky na údržbu komunikací Kraje Vysočina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 14 ks nosičů kontejnerů na automobilovém podvozku kategorie N2, 7 velkoobjemových kontejnerů se sklopnými bočnicemi, 15 stavebních kontejnerů se sklopnými bočnicemi, 7 skladových kontejnerů a 2 mycí a čistící vysokotlaké cisternové nástavby-kontejner (dále také jen „soubor strojů“). Dále předepsané ...
Kosení travních porostů v okrese Jihlava 2016-2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I. třídy na území okresu Jihlava, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Kosení travních porostů v okrese Jihlava 2016-2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I. třídy na území okresu Jihlava, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Svoz bioodpadu Loucko
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - hákový nosič kontejnerů - manipulátor - sběrné nádoby/kontejnery
Kompostárna bioodpadu v Olšanech
Předmětem veřejné zakázky je nákup technického vybavení pro Kompostárnu bioodpadu v Olšanech, jedná se o: traktor drtící vůz kompostovací lis včetně příslušenství PC včetně operačního systému software pro evidenci odpadů software pro kompostování teploměr vlhkoměr.
Kompostárna Otín
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - traktor s čelním nakladačem - kompostovací vůz
Kompostárna Polná A
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu - manipulátor - traktor - biodrtič
Běžná letní údržba v okrese Jihlava
Předmětem zakázky je provádění činností v rámci běžné letní údržby silnic I.třídy na území okresu Jihlava. Jedná se zejména o údržbu vozovek (čištění, vysprávky výtluků), nezpevněných krajnic (seřezání, opravy), příkopů (čištění, hloubení), propustků (čištění), vpustí a šachet (čištění, výměna), silničního stromoví a keřů (řez, průklest, kácení), ...
Dodávka techniky na letní a zimní údržbu komunikací
Dodávkou techniky na letní a zimní údržbu komunikací - nákupem celkem 26 sypačů včetně nástavby chce zadavatel nahradit nejstarší skupinu sypačů (tovární značky ŠKODA 706), která je stará v průměru 32 let a ve které je aktuálně užíváno 32 vozidel.
Souprava na ošetřování mrazových trhlin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 soupravy na ošetřování mrazových trhlin, zaškolení obsluhy, služby spojené se zajištěním záručního servisu a dodávka do místa plnění pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci (dále jen zadavatel), dle stanovených zadávacích podmínek.