Dodávka výkonného nosiče výměnných nástaveb 6x6, kombinovaná sypací nástavba, radlice ve tvaru křídlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nosiče výměnných nástaveb 6x6, 1 kusu sypací nástavby s dělenou korbou pro posyp chemickým a inertním materiálem, 1 kusu třístranné sklápěcí nástavby a 1 kusu radlice ve tvaru křídlo do místa plnění, zaškolení obsluhy a služby spojené se zajištěním autorizovaného záručního a pozáručního servisu ...
Dodávka oboustranné zametací nástavby na údržbu komunikací Kraje Vysočina pro nosič MB Arocs 4x4
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 oboustranná zametací nástavba a její montáž na nosič výměnných nástaveb Mercedes Benz 963-0-B Arocs 4x4, VIN: WDB96400710202855, registrační značka: 6J2 3115. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále uvedení dodávky do provozu a předvedení funkčnosti v místě plnění. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v ...
Dodávka kompaktoru odpadů pro město Přibyslav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompaktoru odpadů.
Úklid venkovních prostor EDU
Předmětem veřejné zakázky je úklid venkovních prostor zahrnující údržbu zeleně, údržbu komunikací a další činnosti související s údržbou pozemků. Součástí předmětu plnění není nakládání a likvidace nebezpečných odpadů.
I/19, 34, 34H  Kosení Pelhřimov
Jedná se sečení travních porostů na silnicích I. třídy v okrese Pelhřimov v letech 2019 – 2022.
I/19,34,37,38 Kosení H.Brod
Jedná se o sečení travních porostů na silnicích I. třídy v okrese Havlíčkův Brod v letech 2019-2022
I/19, 37,34,38 – Běžná údržba Havlíčkův Brod
Jedná se o zajištění běžné údržby na silnicích I. třídy v okrese Havlíčkův Brod v letech 2019-2022
I/19, 34, 34H Běžná údržba Pelhřimov
Jedná se o zajištění běžné údržby silnic I. tříd v okrese Pelhřimov na roky 2019-2022.
Svozový vůz na odpady
Dodávka nového svozového vozidla s nástavbou s lineárním lisem na svoz odpadů.
Zakázka č. 1 - MANOLIA Company s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka, odstředivky, vysokozdvižného vozíku, nákladního automobilu s kontejnerovou nástavbou, velkoobjemových kontejnerů (7ks) a platových beden (10 ks). Zakázka je rozdělená na tři části.
Dodávka nosiče 4x4 se sypací nástavbou s radlicí a seřezávačem krajnic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu univerzálního nosiče výměnných pracovních nástaveb a zařízení 4x4, 1 kusu nástavby frézy na krajnice s vynášecím pásem a zametacím kartáčem, 1 kusu sypací výměnné nástavby, 1 kusu sklopné korby a 1 kusu radlice – sněhového pluhu, dále předepsané servisní služby univerzálního nosiče výměnných ...
Čištění a zimní údržba místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče
Předmětem zakázky je zajištění služeb čištění a zimní údržby místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče, které jsou na území města Třebíče. Veřejná zakázka je v souladu s § 35 zákona dělena na 2 části. Účastník je oprávněn podat nabídku na jednu nebo obě části veřejné zakázky.
Dodávka traktorové techniky na údržbu komunikací Kraje Vysočina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 16 ks traktorů, 13 ks žacích ramen s mezinápravovým uložením, 1 ks podsvodidlové sekačky, 9 ks univerzálního sněhového pluhu, 6 ks zadní přetáčecí radlice a 5 ks zadního zametacího kartáče. Dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 32 pracovníků ...
Dodávka nákladní kontejnerové techniky na údržbu komunikací Kraje Vysočina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 14 ks nosičů kontejnerů na automobilovém podvozku kategorie N2, 7 velkoobjemových kontejnerů se sklopnými bočnicemi, 15 stavebních kontejnerů se sklopnými bočnicemi, 7 skladových kontejnerů a 2 mycí a čistící vysokotlaké cisternové nástavby-kontejner (dále také jen „soubor strojů“). Dále předepsané ...
Kompostárna Tomáš Krpálek
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy, na základě které vybraný uchazeč na svou odpovědnost a náklady dodá zadavateli po jejím uzavření předmět plnění této zakázky (zboží), kterým je vybavení kompostárny, tzn. – 1 ks nového (nepoužitého, nerepasovaného) traktoru s čelním nakladačem, 1 ks dezintegrátoru a 1 ks drtící a třídící lopaty.
Kompostárna Kněžská
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka strojů pro vybavení kompostárny. 1. traktor 2. manipulátor 3. štěpkovač
Kompostárna - Peršíkov
Předmětem dodávky bude soubor strojů určených pro provoz kompostárny. Konkrétně se jedná o dodávku traktoru, manipulátoru včetně vážného zařízení a vakovacího zařízení včetně vlhkoměru a teploměru.
Čištění a zimní údržba místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Žďár nad Sázavou
Strojní a ruční čištění – zametání ulic a parkovišť, zimní údržba silnic, chodníků a parkovišť
Kosení travních porostů v okrese Jihlava 2016-2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I. třídy na území okresu Jihlava, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Kosení travních porostů v okrese Pelhřimov 2016 - 2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Pelhřimov, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Kosení travních porostů v okrese Třebíč 2016-2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I. třídy na území okresu Třebíč, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně a ručně.
Kosení travních porostů v okrese Žďár nad Sázavou 2016-2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I. třídy na území okresu Žďár nad Sázavou, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Kosení travních porostů v okrese Havlíčkův Brod 2016 - 2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Havlíčkův Brod, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Kosení travních porostů v okrese Žďár nad Sázavou 2016-2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I. třídy na území okresu Žďár nad Sázavou, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.
Kosení travních porostů v okrese Havlíčkův Brod 2016 - 2018
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Havlíčkův Brod, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně.