Nákup 1 ks nového vozidla, komunální vozidlo N2
Dodávka jednoho (1) ks nového vozidla, komunální vozidlo N2. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Zimní údržba místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území MOb Ostrava
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a realizace zimní údržby místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území městského obvodu Ostrava-Jih pro zimní sezónu v letech 2021-2024. Zimní údržba bude realizována v částech městského obvodu: Zábřeh-Pískové doly, Hrabůvka a Dubina.
Zimní údržba a přečišťování komunikací na území SMO-MOb Poruba
Zimní údržba a přečišťování místních komunikací III. třídy, parkovišť, komunikací IV. třídy, chodníků a účelových komunikací na území SMO MOb Poruba v následujícím rozsahu zahrnuje následující činnosti: přečišťování místních komunikací III. a IV. třídy a účelových komunikací v září a říjnu zajištění sjízdnosti místních komunikací III. ...
ARCIMPEX s.r.o. - technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Špicar Silvan - pořízení technologie ke snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
UNIONSTEEL s.r.o. - pořízení technologie ke snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Údržba travnatých ploch v městském obvodě Poruba pro rok 2021
Jedná se o služby spočívající v údržbě travnatých ploch v městském obvodě Poruba zahrnující: a)kosení travnatých ploch a jarní a podzimní vyhrabávání listí, b) celoroční čištění travnatých ploch od polétavého komunálního odpadu, c) sběr a svoz spadlých větví, včetně svozu biohmoty po ořezech prováděných občany. Specifikace předmětu plnění je ...
Speciální vozidla silniční údržby II
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je koupě 6 kusů nových nepoužitých nákladních automobilů pro výkon letní a zimní údržby komunikací. Blíže viz příloha č. 1 zadávací dokumentace - technická specifikace. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v ...
Pořízení vozidla na svoz komunálního odpadu
Předmětem veřejné zakázky dodávka nového vozidla na svoz komunálního odpadu. Předmětem plnění je dodávka vozidla kategorie N3 - vozidlo, jehož nejvyšší přípustná hmotnost převyšuje 12 000 Kg. Zadavatel požaduje dodávku vozidla v minimální emisní třídě EURO 6D. Požadované technické parametry jsou specifikovány v zadávací dokumentaci uveřejněné ...
Odprášení areálu společnosti KREICZIRSKY s.r.o. - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Zajištění letní a zimní údržby na silnicích v oblasti Bílovec na rok 2020-2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění letní a zimní údržby v oblasti Bílovecka, vč. dodávky materiálu a zajištění bezpečnosti silničního provozu na těchto komunikacích.
Petrokámen s.r.o. - technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Zimní údržba místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území MOb Ostrava
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a realizace zimní údržby místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území městského obvodu Ostrava Jih pro zimní sezónu 2020/2021. Veřejná zakázka je rozdělena na tři samostatné dílčích částí dle jednotlivých zón: Pískové doly, Bělský les a Zábřeh, Zábřeh. Podrobněji je předmět ...
Odprášení areálu společnosti Ridera Bohemia a.s. - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 – technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. montáže • předání kompletního manuálu v českém jazyce
Eliminace prašnosti v areálu Ridera Bohemia a.s. - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 – technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. montáže • předání kompletního manuálu v českém jazyce
Speciální vozidla silniční údržby
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je koupě 6 kusů nových nepoužitých nákladních automobilů pro výkon letní a zimní údržby komunikací.Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v přílohách zadávací dokumentace.
Nástavba samosběr
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je koupě jedné nové nepoužité samosběrné nástavby v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Speciální vozidla silniční údržby
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je koupě 5 kusů nových nepoužitých nákladních automobilů pro výkon letní a zejména zimní údržby komunikací. Zakázka je dle § 35 zákona č. 134/2016 Sb rozdělena na části. Část 1. – podvozek středisko Frýdek-Místek Část 2. – podvozek středisko Karviná Část 3. – podvozek středisko Nový Jičín 1 Část 4. – ...
Samosběry
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je koupě 1 kusu nového nepoužitého jednoúčelového samosběru - zametače a jedné nové nepoužité samosběrné nástavby v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Dodávka dvou kompaktorů
Jedná se o dodávku dvou kompaktorů, jednoho nového a jednoho použitého. Každý stroj musí disponovat dostatečným výkonem pro úpravu a hutnění směsných komunálních odpadů, zemin, inertních materiálů a ostatních odpadů v minimálním množství 8.000 tun za rok.
Zimní údržba a očista města Studénky
Předmětem zakázky je zajištění služeb pro město Studénka spočívající v zajištění zimní údržby místních komunikací, chodníků, schodišť, autobusových a vlakových zastávek a dalších specifikovaných ploch města. Součástí poskytování služeb je i zajištění očisty města jako celku.
Zimní údržba místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a realizace zimní údržby místních komunikací III. a IV. třídy, parkovišť a chodníků na území městského obvodu Ostrava – Jih pro zimní sezónu 2019/2020. Veřejná zakázka je rozdělena na tři samostatné dílčích částí dle jednotlivých zón: Pískové doly, Bělský les a Zábřeh, Zábřeh. Podrobněji je ...
Zajištění zimní a běžné údržby silnic II. a III. tříd na území statutárního města Ostrava
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění běžné a zimní údržby silnic II. a III. tříd na území statutárního města Ostrava, vč. dodávky materiálu a zajištění bezpečnosti silničního provozu na těchto komunikacích.
Vozidla pro silniční údržbu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zboží - vozidel pro silniční údržbu, a sice: A - 1 ks jednoúčelový oboustranný zametací stroj B - 1 ks nosič výměnných nástaveb pro zimní údržbu komunikací a v letním období jako kropící vozidlo pro mytí komunikací
Ruční případně strojní čištění komunikací a veřejného prostranství na území města Český Těšín
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb spojených s celoročním čištěním komunikací a veřejného prostranství na území města Český Těšín. Předmět a rozsah služeb je blíže specifikován v přílohách zadávací dokumentace.