Letní a zimní údržba pozemních komunikací na území hl. m. Prahy
Předmětem této veřejné zakázky je: a) letní a zimní údržba pozemních komunikací a obsluha odpadkových košů, včetně zajištění posypu chemickým a inertním materiálem, b) havarijní úklid pozemních komunikací, c) čištění odvodnění pozemních komunikací (kanalizační stavby a povrchová odvodnění), d) čištění objektů a zařízení (podchody, podjezdy, ...
Dodávka 10 ks nákladních automobilů včetně sypacích nástaveb a sněhových radlic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 ks nákladních automobilů jako nosičů výměnných nástaveb pro údržbu komunikací včetně 10 ks sypacích nástaveb, 10 ks sněhových radlic a 4 ks sklápěcích nástaveb - koreb, vše ve stavu továrně nových, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka 6 ks kolových nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks kolových nakladačů dle technické specifikace v zadávací dokumentaci.
Technologické vybavenie zberného dvora v obci Dolné Orešany
Predmetom verejného obstarávania je dodanie technológie na vybavenie a spracovanie odpadu v rámci zberného dvora pre obec Dolné Orešany.
Technológie na dotrieďovanie odpadov - linka
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. Optická separačná linka 2. Čelný kolesový nakladač 3. Vysokozdvižný vozík 4. Kontajnery: - Kontajner 10 m3 (4 ks) - Kontajner 15 m3 (2 ks) - Kontajner 35 m3 (6ks) Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Běžná údržba silnic I. třídy a D55 ve Zlínském kraji
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí služeb, které spočívají v zajištění běžné údržby a kosení trávních porostů (v extravilánu a částečně i intravilánu) u silnic I. třídy a dálnice D55 ve Zlínském kraji.
Zhodnocovanie biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov v obci Malé Ripňany technické vybavenie
Zhodnocovanie biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov v obci Malé Ripňany - technické vybavenie. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a v rozpočte, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
Technológia pre zberný dvor v Kátlovciach
Predmetom zákazky je technológia zberného dvora v obci Kátlovce, ktorá pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.
Technológia pre zberný dvor v Dechticiach
Predmetom zákazky je technológia zberného dvora v obci Dechtice, ktorá pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.
Traktory so zadným priekopovým ramenom s predsunutou mulčovacou hlavou – 7 ks
Predmetom verejného obstarávania je dodávka 7 ks nových traktorov so zadným priekopovým ramenom s predsunutou mulčovacou hlavou, vrátane colných a daňových poplatkov, komplexného zabezpečenia služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy na miesta plnenia (náklady na dopravu, poistenie a ostatné náklady spojené s dodávkou tovaru), ...
Poptávám dovoz vody do bazénu
Poptávám dovoz vody pro napuštění bazénu, 21 kubíku, na den 7.5.2018 na 12.00 hod. Děkuji.
Poptávám dovoz vody do bazénu
Poptávám dovoz vody do bazénu (prům. 3m) asi 2-3 m3, místo dodání Sokolnice - rozvodna, prosím i cenu za vodu + dovoz. Děkuji.
Strojno-technologické vybavenie Kompostárne Žihárec
Predmet zákazky: 1.Kolesový traktor 1 ks, 2.Čelný nakladač 1 ks, 3.Vlečka 1 ks, 4.Štiepkovač drevnej hmoty 1 ks, Podrobná špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Technologické zariadenia pre zberný dvor
Predmetom zákazky bude nasledovné technologické vybavenie zberného dvora: - Traktor 1 ks - Traktorový nakladač ku traktoru 1 ks - Šmykom riadený nakladač 1 ks - Drvič štiepkovač 1 ks - Kontajnerový reťazový nakladač 1 ks - Závesné kontajnery 4 ks - Zaťahovacie kontajnery 4 ks
Úklid vybraných lokalit Městské části Praha 1
Předmětem veřejné zakázky je úklid vybraných lokalit na území Městské části Praha 1. Jedná se o specifický úklid vybraných lokalit, ve kterých není, vzhledem k jejich povaze, možný běžný úklid prováděný na většině ploch na území Městské části Praha 1. Jedná se především o různá zákoutí, výběžky, členité budovy, prostory pod dešťovými svody, ...
Nákup 2 ks nových zametacích strojů
Dodávka 2 ks nových zametacích strojů (samosběrných) - dále také jen zboží nebo předmět plnění - v provedení dle technické specifikace předmětu plnění, vč. vybavení a požadavků stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Technológia na spracovanie bioodpadov - traktor
Predmetom zákazky je dodávka techniky, strojov a zariadení v rámci projektu Technológia na spracovanie bioodpadov: 1. Traktor s výbavou (1 ks); 2. Čelný nakladač (1 ks); 3. Nosič kontajnerov na traktorovom návese s hydraulickou rukou (1 ks); 4. Drvič BIO odpadu (1 ks); 5. Lis a príslušenstvo na uzatvorené kompostovanie (1 ks); Vrátane ...
Zber, kompostovanie BR KO v obci Malá Čierna
Predmetom zákazky je dodanie strojov, prístrojov, zariadení, techniky a náradia v rámci zabezpečenia plnenia v rámci činnosti C2 Predchádzanie vzniku biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov a zhodnocovanie biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov, v v zmysle schválenej Žiadosti o poskytnutie dotácie v rámci Environmentálneho fondu s ...
Zariadenia pre zberný dvor - Nesluša
Predmetom zákazky je dodanie technológii na zber a zvoz biologicky rozložiteľného odpadu, drobného stavebného odpadu, šatstva a textílii a iných. Predmetom dodania je kolesový nakladač s príslušenstvom. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Technické vzdělávání – SOŠ technická a zahradnická Lovosice II.
Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 4 části s názvem: 1. část: Stroje 2. část: Přístroje a nástroje 3. část: Diagnostický panel 4. část: Dílna automechanici přičemž každý účastník zadávacího řízení může podat nabídku na jednu, dvě, tři nebo všechny části zakázky a každá část zakázky bude posuzována a hodnocena samostatně.
Vybavenie zberného dvora v obci Ľubica
Predmetom zákazky je dodanie tovaru pre projekt "Vybavenie zberného dvora v obci Ľubica", ktorá sa delí na tri časti: 1. časť: Logický celok č. 1: Kĺbový nakladač s príslušenstvom. 2. časť: Logický celok č. 2: Sklápač s príslušenstvom. 3. časť: Logický celok č. 3: Plošinová váha s príslušenstvom. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v ...
Vybavenie zberného dvora
Predmetom zákazky bude dodávka: 1.časť zákazky "Zberové vozidlo" a) vozidlo na zber separovaných odpadov, 1 ks b) jednoramenný nosič kontajnerov, 1 ks c) hydraulický žeriav, 1 ks 2.časť zákazky "Kontajnery" a) kontajnery na plasty, 10 ks b) kontajnery na papier, 10 ks c) kontajnery na sklo, 10 ks d) kontajnery na nebezpečný odpad, ...
Zariadenia pre kompostáreň v obci Pušovce
Predmetom zákazky sú zariadenia pre zberný dvor v obci Pušovce. Predmet zákazky je detailne opísaný v časti C. súťažných podkladov.
Zariadenia pre kompostáreň v obci Veľké Ludince
Predmetom zákazky sú zariadenia pre zberný dvor v obci Veľké Ludince. Predmet zákazky je detailne opísaný v časti C.
Zariadenia pre kompostáreň v obci Kuraľany
Predmetom zákazky sú zariadenia pre zberný dvor v obci Kuraľany. Predmet zákazky je detailne opísaný v časti C. súťažných podkladov.