Poptávám realizaci topení a ohřevu TUV
Na rodinném domě potřebuji řešit topení a ohřev TUV. Jedná se o dvougenerační NÍZKOENERGETICKÝ dům o celkové obytné ploše cca 250 m2, sedlová střecha orientace na jih. Představa je: - podlahové topení - solární kolektory pro TUV i přitápění - kotel na dříví - elektrokotel Oblast Jižní Morava - Hodonínsko realizace - stavba již připravena ...
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu na klíč na RD
Dobrý den. Chtěl bych realizovat fotovoltaickou elektrárnu na klíč na RD. Sklon střechy je 25-30 stupňu, Střecha je plechová, orientovaná na západ / východ. Jedná se o řadový dům, takže není žádné stínění. Velikost střechy je přibližně 2x 9x6 Jedná se o RD - zelený bonus. Předem děkuji za nabídky včetně DpH.
Poptávám solární panely pro doplnění stávajícího sytému
Solární panely pro doplnění stávajícího sytému ohřevu vody a podporu vytápění. Stávající systém ohřevu vody a vytápění se skládá z akumulační nádrže DELTA 600 (600 l topné vody, 1x průtokový výměník na ohřev vody, 1x výměník pro připojení sol. panelů, výrobce fa Gamet - Polsko), dva plynové kotle o celkovém výkonu 2x 24 kW, teplovodní krb 11 ...
Solární panely pro Nemocnici TGM Hodonín - dodatečné práce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 kusů zásobníků. Dále je předmětem zakázky dodávka 4 kolektorů.
Solární panely pro Nemocnici TGM Hodonín
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a osazení 280 m2 solárních panelů s výkonem 211 kW na lůžkovém objektu v areálu Nemocnice TGM Hodonín a jejich napojení na stávající systém ohřevu teplé vody. Jedná se o ploché vanové termické solární kolektory ve vertikálním provedení.
Poptávám FVE
Tímto bych Vás rád požádal o vypracování nabídky na fotovoltaickou elektrárnu (EVALON nebo FATRA), která bude umístěna na střeše cca 15m vysoké budovy o rozloze cca 200m2. Budu se těšit na Vaše nabídky.
Hledáme projekty v oblasti fotovoltaiky
Poptávám projekty FTV do 60MW .S veškerým povolením a schválením ener.spol., nejlépe od přímého vlastníka. Děkuji za nabídky.
Poptáváme solární ohřev TÚV
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové Vsi, která se zabývá solárními kolektory. Jde mi o ohřev TÚV pro tříčlennou rodinu.
Poptávám návrh na využití střechy domu pro FV
Hledám návrh řešení využití střechy domu 7 x 10 m - jižní strana sklon 38stupňů - fotovoltaika nebo fototermika.
Poptáváme dodavatele solárních zařízení
Hľadáme českých dodávateľov, poprípade výrobcov solárnych zariadení. Mali by sme záujem o široký sortiment fotovoltaických zariadení (solárne nabíjačky, ruksaky, ..., fotovoltaické panely) určených k ďalšiemu predaju maloobchodom. Pošlite prosím ponuky, katalógy a veľkoobchodné ceny. (Bratislava, SR)
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu
poptávám komplexní dodávku fotovoltaické elektrárny od projektové dokumentace až po montáž na střechu(cca 50m2) rodinného domku na jihu Moravy. Střecha je sedlová, nad 2. nadzemním podlažím, dřevěná vazba se sklonem 30-45°(jen můj laický odhad), pokryta pálenou taškou, situována směrem na jih s odklonem cca 20° na západ.
Sháním repasovanou kogenerační jednotku
Hledám starší nebo repasovanou kogenerační jednotku.
Poptávám ORC jednotku
Poptávám ORC jednotku.
Poptávám dodávku solárního systému do RD
Sháním solární systém pro ohřev teplé vody a přitápění v RD. Rodinný domek - 3lidi, plochá střecha cca 5°sklon,ústřední topení- kotel JUNKERS ZW20 KG11, kombinovaný 20 000 kcal/h - instalovaný ve slepě u komínu se dvěma průduchy (jeden využit kotlem a druhý bude využit k vedení vody ze slunečních kolektorů na střeše u komínu). Vertikální ...
Poptáváme fotovoltaický systém dobíjení
Do nově rekonstruovaného skladu, poptávám fotovoltaický systém dobíjení baterií (včetně projektu). Příprava uchycení panelů na střechu a kabeláž během tohoto roku 2007. Dodávka samotného systému během roku 2008.
Poptáváme montáže v oblasti fotovoltaika
Hledám firmy, které nabízejí montáže a poradenství v oblasti fotovoltaika. Klíčová slova: solární systémy, obnovitelé zdroje energie, fotovoltaika. Zajímá mne celá ČR., podrobněji žádám Jihomoravský kraj.
Poptáváme větrné zařízení Ruthland WG 913
Poptáváme firmu, která nám dodá větrné zařízení Ruthland WG 913. Výkon 70 W, napětí 12/24 V , kotoučový generátor,šestilistý rotor o průměru 91 cm.