Dodávka zařízení ke snižování emisí velkého zdroje znečišťování ovzduší
Předmětem zakázky je výroba, dodávka, instalace a zprovoznění zařízení pro snižování emisí VOC látek ze střediska Lakovna, které nahradí stávající technologie KNV firmy Krantz, protože toto zařízení je za hranicí životnosti a akutně hrozí nebezpečí překročení emisních limitů. Zakázka je založena na instalaci technologie zeolitového zahušťovacího ...
Odsíření spalin v Teplárně České Budějovice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, výstavba a uvedení do provozu zařízení na odsíření spalin kotlů K11, K12 v teplárně České Budějovice mokrou vápencovou vypírkou a zařízení na snížení emisí NOx na kotli K11. Dílo bude provedeno formou dodávky „na klíč“.
Vimperk, úpravna vody Brloh – úpravy technologické linky
Účelem stavby je modernizace technologického vystrojení stávající úpravny vody za účelem dosažení kvality vyrobené pitné vody v souladu s normovými požadavky, stabilizace provozu při prudkých změnách kvality surové vody a dosažení požadovaného výkonu úpravny vody.
Stavební úpravy šaten v areálu fotbalového hřiště na sídl. Vajgar Jindřichův Hradec
Stavební úpravy stávajícího objektu: vnitřní dispoziční úpravy, nové rozvody veškerých instalací, zateplení objektu, instalace solárních panelů, sanace vnějších schodišť
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu
Hledám dodavatele fotovoltaické elektrárny pro RD o výkonu 5-20 kWp a zároveň dodavatele pro vybudování fotovoltaické elektrárny o výkonu 200 - 1000 kWp dle podmínek. Strakonicko+ Jihočeský kraj.
Sháním montáže fotovoltaiky
Hledám firmy, které nabízejí montáže a poradenství v oblasti fotovoltaika. Klíčová slova: solární systémy, obnovitelé zdroje energie, fotovoltaika. Realizace na střechu rodinného domu v r.2008.