Dodávka veslařských lodí
Účelem zadávacího řízení na veřejnou zakázku je uzavření smlouvy, na základě které se vybraný dodavatel zaváže dodat zadavateli veslařské a další lodě s příslušenstvím dle technické specifikace tvořící přílohu č. 1 a 2 a nedílnou součást této zadávací dokumentace (dále jen „poptávané lodě“).
Dodávka 14 ks elektrobusů
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka 14 kusů nízkopodlažních elektrobusů kategorie Sd pro městské linky dle specifikace v platném znění Standardů kvality PID (Autobusy PID), vybavených odbavovacím a informačním systémem (OIS) a systémem energetického managementu, a to dle požadavku zadavatele. Konkrétní specifikace autobusů je uvedena v ...
Dvoucestné skříňové vozidlo nad 3,5 t - pojízdná dílna 6 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks dvoucestných skříňových vozidel nad 3,5 t - pojízdná dílna. Blíže viz ZD.
Dodávky tramvajových kol typu BTG1 pro tramvaje 15T For City - II
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka 320 tramvajových kol typu BTG1 pro tramvaje 15T For City.
Pořízení hmotných investic – Sportovní bezmotorový kluzák
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku Sportovního bezmotorového kluzáku s příslušenstvím dle technické specifikace.
Rámcová dohoda o dílo na provedení periodických oprav elektrických lokomotiv řady 380
Předmětem Veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody o dílo, na základě níž budou uzavírány dílčí smlouvy na provedení periodických vyvazovacích oprav (EVy) a hlavních oprav (EH) elektrických lokomotiv řady 380 na dobu určitou, a to na 7 let od nabytí její účinnosti v předpokládaném množství 30 oprav Evy a 30 EH.
Dodávky specifických náhradních dílů k tramvajovým kolům
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka specifických náhradních dílů k tramvajovým kolům (dále též jen „náhradní díly“) odpovídajících technické specifikaci dle Přílohy č. 2A, Přílohy č. 2B a Přílohy č. 2C této zadávací dokumentace (dále souhrnně jen „Technická specifikace“), a to za podmínek a ve lhůtách uvedených v závazných návrzích Rámcových ...
DNS - Automobil M1 - nákup 2020-2023
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému k zabezpečení dodávky osobních automobilů M1 (mikrobusy) za účelem obměny a zkvalitnění vozového parku pro zabezpečení spolehlivé a bezpečné přepravy osob v rámci činnosti jednotlivých složek ozbrojených sil ČR, resp. Ministerstva obrany.
Speciální pohotovostní vozidlo - 7 ks
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka sedmi (7) kusů speciálního pohotovostního vozidla odpovídajícího technické specifikaci dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace (dále společně též jen „vozidla“ a „Technická specifikace“), a to za podmínek a ve lhůtách uvedených v závazném návrhu Kupní smlouvy, který tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávky tramvajových kotoučových elektromechanických brzd II
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka tramvajových kotoučových elektromechanických brzd odpovídajících technické specifikaci dle Přílohy č. 1 této zadávací dokumentace (dále jen „kotoučové brzdy“ a „Technická specifikace“), a to za podmínek a ve lhůtách uvedených v závazném návrhu Rámcové dohody, který tvoří Přílohu č. 2 zadávací dokumentace.
Vozidlo pro LZS č. 2
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na 1 rok na dodávku 1 kusu sanitního vozidla pro posádky letecké záchranné služby pro případ výluky vrtulníku a využití posádky LZS jako pozemní složky. Speciální sanitní vozidlo bude určeno také pro transporty při poskytování přednemocniční neodkladné péče v obtížně sjízdném terénu a ...
Zavedení dynamického nákupního systému na dodávky náhradních dílů pro letecké motory
Dodávky náhradních dílů na základě výzvy k podání nabídek
Doprava a související služby pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace – 2. část
Předmětem zakázky je zajištění přepravy osob se sníženou schopností pohybu a orientace.
Doprava a související služby pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace – 3. část
Předmětem zakázky je zajištění přepravy osob se sníženou schopností pohybu a orientace.
Doprava a související služby pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace – 4. část
Předmětem zakázky je zajištění přepravy osob se sníženou schopností pohybu a orientace.
Doprava a související služby pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace – 5. část
Předmětem zakázky je zajištění přepravy osob se sníženou schopností pohybu a orientace.
Sanitní vozy pro Nemocnice Středočeského kraje - Opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 ks sanitních vozidel převozového typu A2 pro režim dopravy nemocných a raněných (DNR) pro pověřující zadavatele.
Dodávka dvou skříňových vozidel s vestavbou pro Městskou policii hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 skříňových vozidel a výroba a instalace speciální vestavby do nákladového prostoru, pro potřeby Útulku pro opuštěná zvířata Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění. Součástí předmětu plnění i dodávka a instalace výstražných světelných zařízení, polepů a radiostanic. U ...
Autobus M3 pro Agenturu služeb vč. servisu
Dodávka 1 ks autobusu kategorie M3 dálkového z důvodu nutné obměny a zkvalitnění vozového parku pro zabezpečení spolehlivé a bezpečné přepravy osob v rámci jednotlivých složek Armády České republiky. Součástí předmětu plnění bude i zabezpečení komplexních servisních služeb (tzn. pravidelné servisní prohlídky, běžné opravy, asistenční služby, ...
Vozidla II. - minibusy
nákup 2 minibusů pro přepravu televizních štábů na natáčení na základě původně zrušené 3.části 3.části OŘ - Vozidla
Dodávka nízkopodlažních skříní pro modernizaci vozů T3R.P
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, jejímž předmětem budou dodávky hrubé stavby až 65 ks tramvajových skříní jako výměnných dílů pro modernizaci tramvajových vozů T3R.P zadavatele.
Nákup autobusů
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka čtyř autobusů v rámci obměny stávajících vozidel dle technických specifikací uvedených v příloze Zadávací dokumentace (dále též jako „Vozidla“) spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů, a to za podmínek, které jsou stanovené ve vzorech smluv a jejich přílohách.
Speciální pohotovostní vozidlo - 7 ks
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka sedmi (7) kusů speciálního pohotovostního vozidla odpovídajícího technické specifikaci dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace (dále společně též jen „vozidla“ a „Technická specifikace“), a to za podmínek a ve lhůtách uvedených v závazném návrhu Kupní smlouvy, který tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávky tramvajových kol BTG1 repasovaných na vozy 15T For City
Předmětem veřejné zakázky je provedení standardní repase tramvajových kol BTG1 k vozům 15T For City. Zadavatel předpokládá, že za dobu účinnosti rámcové dohody od dodavatele v rámci plnění odebere cca 1 200 kusů repasovaných kol.
Úprava lokomotiv řady 750.7 včetně modifikace protokolu WTB pro lokomotivy trakce 70
Předmětem veřejné zakázky je provedení úprav lokomotiv řady 750.7 včetně modifikace protokolu WTB pro lokomotivy trakce 70 v předpokládaném množství 6 ks a to za podmínek stanovených zadávací dokumentací, zejména Přílohou č. 1 - zadávací dokumentace závazným vzorem Smlouvy o dílo. Úprava protokolu WTB pro dieselovou trakci spočívá v úpravě ...