Vybavení centrálního depozitáře  VMP ve Frenštátě pod Radhoštěm, pracoviště ul. Rožnovská 1408
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž depozitních úložných systémů, především pojízdných regálových systémů, závěsných systémů a pevných regálů, dále pak doplňkového zařízení jako manipulační vozíky, pracovní stoly, skříně, police, zvlhčovače vzduchu a systém zastínění oken.
Revitalizace centra obce Velehrad, výběr zhotovitele
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a nástavba části objektu původně určeném pro občanskou vybavenost (polyfunkční dům). Jedná se o dvoupodlažní objekt s jedním podzemním podlažím a plochou střechou, nástavbou bude objekt třípodlažní a zastřešení bude řešeno valbovou střechou mírného sklonu s falcovanou měděnou krytinou. Předmětem veřejné ...
Dodávka nosiče nástaveb (podvozku) a generální oprava pohyblivé  pracovní plošiny MP 16
Jedná se o dodávku nového kvalitního nosiče nástaveb (podvozku) pod pohyblivou pracovní plošinu MP 16 a provedení generální opravy stávající pohyblivé pracovní plošiny MP 16 včetně demontáže ze stávajícího vozidla a montáže na nový, dodavatelem nabídnutý nosič nástaveb (podvozku).
Vybavení centrálního depozitářeVMP ve Frenštátě pod Radhoštěm, pracoviště ul. Rožnovská 1408
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž depozitních úložných systémů, především pojízdných regálových systémů, závěsných systémů a pevných regálů, dále pak doplňkového zařízení jako manipulační vozíky, pracovní stoly, skříně, police, zvlhčovače vzduchu a systém zastínění oken.
Dodávka odpadových nádob pro zavedení systému sběru bioodpadů ve Valašském Meziříčí
Předmětem veřejné zakázky je Dodávka odpadových nádob pro zavedení systému sběru bioodpadů ve Valašském Meziříčí. Veřejná zakázka se skládá z těchto dodávek a služeb: a) dodávka odpadových nádob, b) dodávka kompostérů, c) dodávka nádob na vedlejší živočišné produkty, d) distribuce odpadových nádob obyvatelům, e) propagace způsobu třídění bioodpadů ...
Dodávka speciálního stroje pro hutnění odpadu na skládce - kompaktoru
Dodávka 1 kusu nového speciálního stroje pro hutnění odpadu na skládce - kompaktoru. Stroj je určen k hutnění a dílčímu překrývání skládky odpadů, roční kapacita návozu představuje 55.000 tun odpadů, předpokládaný roční provoz stroje činí cca 2.000 Mth. Podminkou pro dodávku je odkoupení stávajícího kompaktoru.
Odpadové centrum Lačnov - stavební práce
stavební práce - výstavba a zřízení Odpadového centra Lačnov, které bude zahrnovat sběrný dvůr a komunitní kompostárnu.
Poptáváme ND k mostovému jeřábu
Poptávám na mostový jeřáb VT1,r.v.1988,výrobce Vihorlat Snina - převodovku pojezdu mostu PZP 400 na jeřáb 5t s brzdovým bubnem 1ks - čelisťový komplet brzdy BH 200 2ks - elha EB 20/50 2ks - elha BL50c; 380V ...
Komunitní kompostárna Bohuslavice nad Vláří-kompletní dodávka techniky
Je dodávka traktoru s čelním nakladačem,kontejneru a štěpkovače, překopávače kompostu a přípojný kontejnerový nosič za traktor.
Rozšíření separace odpadů ve městě Napajedla (dodávka technologie)
Předmět podlimitní veřejné zakázky je rozdělen na 2 části. Předmětem veřejné zakázky části I je dodávka: 1 ks Ramenového nosiče kontejnerů, už. nostnost 8t – 10t, 2 ks kontejnerů pro ramenový nosič 7m3 a 28 ks kontejnerů pro separovaný odpad (papír, plast, sklo) 1,1 m3. Předmětem veřejné zakázky části II je dodávka: 1 ks Malého nosiče kontejnerů, ...
Dodávka silničního válce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka silničního válce , včetně zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu.
Odpadové centrum Pozlovice - dodávky
Vybavení odpadového centra (kontejnery, štěpkovač, kompostéry, HW, SW).
Stavební úpravy  DPS Pod Žamboškou, č.p. 1579, 1580, Vsetín
Stavba řeší energeticky úsporná opatření, doporučená energetickým auditem, čtyřpodlažních panelových domů č.p. 1579 a 1580. Dále budou vybudovány nové evakuační lůžkové výtahy.
Výměna lůžkového výtahu
Výměna lůžkového výtahu s nosností 1600 kg a jeho protažení o 1 nástupní a výstupní stanici (po úpravě 7 stanic). Stavební práce budou zahrnovat vybourání stávajících výtahových dveří, vybourání stropu nad výtahovou šachtou a otvorů pro osazení nových dveří, zazdění stávajících dveří, provedení omítek, kompletace el.instalace, malbu, úklid. ...
Poptávám koupi hydraulického zvedáku
Dobrý den, prosím o informaci zda je možné koupit ve Vaší firmě hydraulický zvedák 5tun,typ HZ-5-2S, č.443631024806 - 2ks + prodejní cena. Děkuji za rychlou odpověď.
Poptáváme  použitý plynový  VZV
Poptáváme použitý plynový vysokozdvižný vozík nosnost 5 tun - nabídněte.
Regionální kompostárna Slavičín - dodávky
Realizace dodávek provozních souborů pro regionální kompostárny. Jedná se o dodání speciálních svozových vozů na bioodpad, nádob na bioodpad a stroj na drcení kompostu.
Speciální nákladní automobil - univerzální nosič nástaveb
Dodání 1 kusu kolového rypadla o celkové hmotnosti maximálně do 10.000 kg.
Poptávám ND k hydraulice
Nutně bychom potřebovali l ks, ND: VP8 hydraulika Benešov Pn 18 MPA DN 8 GN 20 dm3/min. Děkujeme za zprávu, zda je to možné.
Město Napajedla – Komunitní kompostárna pro město Napajedla
Předmětem VZ části I je dodávka: 1 ks Kolového nakladače s otočnou věží, části II je dodávka: 1 ks Traktoru 60 – 70 kW, části III je dodávka: 10 ks Kontejnerů 7m3 +/- 0,5 m3, části IV je dodávka: 1 ks Překopávače kompostu, části V je dodávka: 1 ks Rotačního síta. Specifikace částí předmětu veřejné zakázky dle přílohy č.3 ZD . Uchazeč může podat ...
Modernizace a dovybavení kompostárny technických služeb města Otrokovice (dodávka technologie)
Předmětem veřejné zakázky části I je dodávka: 1 ks Čelního kolového nakladače, části II je dodávka: 1 ks Homogenizátoru vstupních surovin a kompostu, části III je dodávka: 1 ks Traktoru.Specifikace částí předmětu veřejné zakázky dle přílohy č.3 ZD. Uchazeč může podat nabídku na kteroukoliv část.
Kontejner technický
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks požárního kontejneru v provedení technickém o maximální celkové hmotnosti 12.000 kg.
Poptávám motor na mostový jeřáb
Poptávám motor na mostový jeřáb 8t (Vihorlat Snina) P 180 LK 06, 13kW, 965 ot/min, stator 380V / 31A, rotor 275V / 30A.
Poptáváme jeřábová kola pojezdu mostu
Poptávám 4 ks kola pojezdu mostu prům. 710 na mostový jeřáb 32/16t.
Poptávám přistavění kontejneru
Poptávám kontejner (klasický) na smíšený odpad - pronájem + odvoz/dovoz datum: 21-23.8.2009 místo: Bělov 52, Kvasice, 768 21