Poptávám jeřábovou kočku
Poptávám koupi elektrické jeřábové kočky nosnost do 1 tuny. Pro rychlejší jednání kontaktovat telefonicky.
Poptáváme přepravní manipulátor
Máme zájem o zakoupení nového nebo použitého přepravního manipulátoru, který bude převážet, nakládat a skládat řezivo do kamionu. Nosnost cca 5000kg. Je nutné nakládat i v terénu. Pohon na čtyři kola. Děkuji za brzkou odpověď. Krystek Pila Králíky
Poptávám použité IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Sháním hydromotory,hydraulické systémy
Poptávám rotační hydromotory, elektro hydraulické rozvaděče a elektro hydraulické systémy, po celé ČR.
Poptávám koupi vozíku za auto
Dobrý den, měl o zájem o koupi jednápravového nebržděného vozíku za auto o rozměrech: šířka 130 - 150cm, délka 300 cm, s odklopným předním i zadním čelem. Můžete mi prostřednictvím emailu sdělit cenu a termín dodání? Děkuji.
Poptávám plastovou korbu na kolečka
Poptávám výrobce, nebo dodavatele plastové korby - 80 l nebo více na stavební kolečka, nejlépe v okolí Pardubic, je možnost i dlouhodobé spolupráce.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Odkoupíme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptávám mobilní pásový dopravník
Sháním pásový dopravník mobilní, používaný dříve na stavbách - menší.
Poptáváme kontejnery na auta zn. Tatra
Poptáváme dodávku automobilových kontejnerů na vozidla značky Tatra v rámci celé ČR. Kontakt pouze telefonicky nebo faxem.