Manipulační a přepravní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks manipulační a přepravní techniky, a to - dodávka 1ks tahače návěsu a dodávka 1 ks nízkoplošinového přepravníku.
Vysokozdvižné vozíky - nákup
Předmětem plnění je pořízení 22 ks vysokozdvižných vozíků motorových středních na LPG, 1 ks boční elektrický vysokozdvižný vozík vícesměrný ručně vedený a 1 ks boční elektrický vysokozdvižný vozík vícesměrný s výsuvnou kabinou.
Vysokozdvižné vozíky - nákup
Předmětem plnění je pořízení 22 ks vysokozdvižných vozíků motorových středních na LPG, 1 ks boční elektrický vysokozdvižný vozík vícesměrný ručně vedený a 1 ks boční elektrický vysokozdvižný vozík vícesměrný s výsuvnou kabinou.
Rekonstrukce výtahů 2013
Rekonstrukce 3 výtahů v areálu Fakultní nemocnice Olomouc. Jedná se o dodávku výtahů včetně stavebních úprav, místem plnění jsou budovy klinik Neurologické, Neurochirurgické, Oční-ORL kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.
Malý lanový dětský vlek s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka malého lanového dětskěého vleku s příslušenstvím v rámci projektu „Modernizace sněžné techniky ski areálu KASTE Petříkov“
Rekonstrukce výtahů 2012
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce celkem pěti výtahů včetně stavebních úprav, místem plnění jsou budovy R, P a C v areálu Fakultní nemocnice Olomouc. Specifikace zakázky dle zadávací dokumentace.
Nákup nádob na bioodpad a štepkovačů
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nádob na bioodpad a štěpkovačů pro jednotlivé obce mikroregionu Kosířsko – obec Lutín, Drahanovice, Slatinice, Těšetice, Slatinky, Luběnice a Ústín. Předmět veřejné zakázky bude spočívat v dodání 1 287 ks speciálních odpadních nádob uzpůsobených ke sběru biologicky rozložitelného komunálního odpadu. Dále ...
Ústav molekulární a translační medicíny LF UP – kryogenika a hlubokomrazicí zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka skladovacích kontejnerů pro kapalný dusík a hluboko mrazicích boxů s příslušenstvím dle specifikací uvedených v zadávací dokumentaci. V souladu s ust. § 98 zákona o veřejných zakázkách rozděluje zadavatel veřejnou zakázku na dvě části: A) Cryo skladovací kontejnery pro kapalný dusík a B) Hlubokomrazicí ...
Integrovaný systém nakládání s odpady - podzemní kontejnery v MPR II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace podzemních kontejnerů pro třídění komunálního odpadu v městské památkové rezervaci v lokalitách ulic Aksamitova, Lafayettova a třída Svobody v Olomouci.
Integrovaný systém nakládání s odpady - podzemní kontejnery v MPR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace podzemních kontejnerů pro třídění komunálního odpadu v městské památkové rezervaci v lokalitách ulic Aksamitova, Lafayettova a třída Svobody v Olomouci.
Dodávka kontejneru plynového hasicího
Jedná se o dodávku kontejneru plynového hasicího v provedení dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Domov pro seniory Javorník - evakuační lůžkový výtah
Realizace nového lůžkového evakuačního výtahu umístěného do nové přístavby, která bude postavena v místě současného vstupu do objektu. Dispozičně toto umístění umožňuje vertikální propojení se všemi podlažími a současně řeší bezbariérové propojení mezi objekty v 1NP. Stávající přístavky budou demolovány.
Rekonstrukce výtahu č. 46
Předmětem zakázky je rekonstrukce výtahu č. 46 v budově D2 v areálu Fakultní nemocnice Olomouc. Součástí zakázky je realizace elektrického přívodu od rozvodny do strojovny výtahu, stavební úpravy ve strojovně výtahů, ve výtahových šachtách, výměny dveří a další práce související s rekonstrukcí a uvedení do provozu. Specifikace zakázky je uvedena v ...
Rekonstrukce výtahů
Předmětem zakázky je rekonstrukce výtahů č. 50 v budově J2, č. 53 a 54 v budově S. Součástí zakázky je realizace elektrického přívodu od rozvodny do strojovny výtahů. Specifikace zakázky dle zadávací dokementace.
Servis výtahů
Předmětem veřejné zakázky je pravidelný servis výtahů ve Fakultní nemocnici Olomouc, podrobný rozpis uveden v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce výtahů v areálu FNOL
Předmětem zakázky je rekonstrukce výtahů č. 47 a 49 v budově D2 a č. 39 v budově H1. Cílem je odstranění veškerých rizik zjištěných při inskpekčních prohlídkách dne 1.12.2004. Součástí zakázky je realizace elektrického přívodu od rozvodny k výtahům.
Poptávám výstavbu osobních výtahů
Poptávám výstavbu dvou osobních výtahů (čtyřpatrový a jednopatrový), nejlépe strojovna nad výtahem. Celá ČR. Spěchá.
Poptáváme pracovní plošinu
Poptávám pracovní plošinu s dosahem 16 m na automobilovém podvozku, nejlépe předváděcí, příp. použitá (dovoz ze SRN nebo Rakouska), možnost časově omezeného pronájmu s následným odkupem. Ochrana před nebezpečným dotykem a pro práci pod napětím. Pracovní klec pro dvě osoby.
Poptáváme hydraulický zámek
Poptáváme hydraulický zámek od firmy Vickers DGMPC 3 ABK BAK 41.
Sháním ND na kladkostroj
Dobrý den, sháním náhradní díly na elektrický kladkostroj BalkancarPodem, typ 13510232, rok výroby 1989, nosnost 500 kg, výrobce Bulharsko.
Poptávám neprůstřelný obytný kontejner
Poptávám výrobce neprůstřelných obytných kontejnerů.
Sháníme výrobce silocisteren
Poptáváme výrobce silocisteren. Celá ČR.
Poptáváme stator k ponornému čerpadlu
Poptáváme stator, který je kolem oběžného kola na ponorném čerpadle značky Lowara ( 0,31 kW a průtok 25-125 l/min.)