Poptáváme vibromagnety
Poptávám vibromagnety po celé ČR.
Poptávám ližiny na vysokozdvižný vozík
Poptávám na VZV DVHM 2522L rok výroby 1979 prodloužené ližiny.
Poptáváme rudl nebo kola a ložiska na rudl
Poptáváme rudl nebo kola na rudl o průměru 30 cm nebo ložiska na hřídel o průměru 20 mm. Brno
Poptávám pronájem dopravního pásu
Poptávám pronájem dopravního pásu - 6 metrů, s výkonem - hloubka 3 metry. V Brně.
Poptáváme hák  s kladnicemi pro jeřáb
Poptávám kompletní hák s kladnicemi nosnost 20t pro mostový jeřáb výrobce Vihorlat Snina (SK),nebo Slovácké strojírny Uherský Brod (CZ).
Poptáváme hydraulické rameno k traktoru
Poptávám hydraulické rameno na manipulaci s vaky k traktoru. Morava.
Poptáváme zvedací plošinu, výška 3,8 m
Poptáváme zvedací plošinu , výška cca. 3,8 m, dvě zastávky, max. nosnost 1t, rozměr plošiny 1x2 m, (pro paletovací vůz s EUR paletou) v šachtě. Určeno pro skladový prostor. Instalace v sídle firmy, Ostrovačice u Brna. Instalace v II Q 2007.
Poptáváme nákladní výtah nebo plošinu
Poptávám nákladní výtah nebo zvedací plošinu, do 1t, 2 stanice, plošina 1 m x 2m, dveře šírka min. 1 m, max. výška 3,8 m, jízda obsluhy. Jednotka bude vnitřní, ve skladě. Šachta. Určeno pro sklad. Cena vč. dovozu a instalace. Realizace II Q 2007.
Poptáváme kovový pás na pásovou zatáčku 90°
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda je možné od Vás nakoupit kovový pás na pásovou zatáčku 90° (45°)? Ostatní specifikace: dopravovaný předmět-pytle s maltovou směsí, šířka 610mm, vnitřní poloměr pásu 830mm, vnější radius 1440mm, dopravní rychlost 0,7m/s. Děkuji i za negativní informace. S pozdravem, Josef Švásta Dopravní ...
Stavební firma hledá subdodavatele
Naše firma jako generální dodavatel stavby v Brně 19 hledá subdodavatele v těchto oborech: - sádrokartonové příčky, podhledy - povlakové krytiny střech - vestavěné skříně, kuch. linky - tesařské a klempířské práce - dřevěné dveře, okna, stěny - hliníková okna, dveře, stěny - oc. konstrukce (zábradlí, mříže, přístřešek) - VZT (větrání, ...
Poptáváme požární stříkačky a UNIMO buňky
Poptáváme požární přenosné stříkačky PS 12 v jakémkoliv stavu i nekompletní, v ceně do 10.000,- Kč. Dále poptáváme použité UNIMO BUŇKY, případně kontejnery (4 až 5 ks jako kancelář, 1ks se sociálním zařízením)
Sháním velkou bezpečnostní brzdu
Sháním velkou bezpečnostní brzdu (nezávislou na elektrickém ovládání) 200 000Nm, jedná se o brzdění navijákového bubnu.