Poptávám dávkovací čerpadlo
Dobry den, sáaním dávkovač Typ:PKX-MA/A Dutral 230/240 V 1A 50/80Hz Prosím o informace o ceně a dodací lhůtě Děkuji Vasicek Ales
Plnící stanice CNG
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie CNG a související stavební práce při výstavbě samoobslužné plynové plnící stanice v areálu zadavatele a plynové přípojky.
Instalace solárních systémů pro ohřev teplé vody na objektech Denního stacionáře
Předmětem veřejné zakázky je montáž a dodávka fototermické technologie pro přípravu teplé vody, která bude instalována na Denním stacionáři a Domově pro seniory v Chomutově. Konkrétně se jedná o dodávku fototermických trubicových kolektorů, včetně roznášecí pozinkované ocelové konstrukce, které budou umístěny na ploché střeše objektu. Součástí ...
Plnící stanice CNG
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie CNG a související stavební práce při výstavbě samoobslužné plynové plnící stanice v areálu zadavatele a plynové přípojky.
Dodávka a montáž výdejních stojanů PHM včetně řídícího a informačního systému do objektů KŘP
Dodávka a montáž výdejních stojanů PHM včetně řídícího a informačního systému do objektů KŘP Ústeckého kraje. Příslušné povolení dle zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší zajišťuje zadavatel.
Poptávám olejový filtr na kompresor
Poptávám olejový filtr na šnekový kompresor POWER SYSTEM , model PS 4/10 , výrobní číslo 950300 , r.v. 1995. Počet ks-2
Poptávám teplovodní čerpadlo
Sháním teplovodní čerpadlo MIKRON 25-NTD-74-5-LH-80 výměna pouzder. Prosím cenové nabídky.
Poptáváme montáže tepelných čerpadel
Firma teplodomova.net hledá instalatérské a topenářské firmy, firmy pro prodej, montáž a servis našich tepelných čerpadel vzduch-voda za nadstandardních podmínek.
Sháním čerpadlo zn. Umbra Pompe
Sháním čerpadlo výrobce Umbra Pompe ACUA 250.Potřebuji vědět cenu a dobu dodání.
Poptávám domácí vodárnu
Poptávám domací vodárnu se sáním do 15m a výtlak 30m, ojedinelé.
Poptávám čerpadlo k bazénu
Dobrý den Porouchalo se mi čerpadlo k bazénu,.Ze štítku jsem vyčetl Fiberpool Modelo KP-75. Prosím Vás kde toto čerpadlo seženu a jaká je jeho cena? Děkuji s pozdravem Stanislav Ventura
Sháním oběžné kolo pro kalové čerpadlo
Poptávám oběžné litinové kolo pro kalové čerpadlo průměr 100 mm,díra pro hřídel průměr 15 mm upevnění na klínek 5x5 mm výstupní šroubení 5/4 coulu.Možný typ čerpadla KDMU (bez záruky)
Poptáváme hydraulické otvírače dveří
Poptáváme dodavatele hydraulických otvíračů skleníkových oken. Minimální zdvih válce 150 mm, nosnost 20 až 30 kg. Jedná se o dodávky v množství 800 až 1000 ks ročně.
Koupím hydraulické nůžky na šrot
Koupím hydraulické nůžky na šrot
Poptávám Conveyor a PCB Support Troley
Poptávám Conveyor a PCB Support Troley (pohonný mechanizmus stroje na pájení plošných spojů) v ČR.