Poptávám tepelné čerpadlo pro bazén
Tepelné čerpadlo na bazén do 30 m3
Spalovací turbína
Dodávka spalovací turbíny a generátoru na zemní plyn o elektrickém výkonu 24 - 32 MW (ISO podmínky). Součástí dodávky bude i plynový kompresor a zajištění šéfmontáže a uvedení do provozu. Dále součástí dodávky bude poskytnutí servisních služeb po uvedení spalovací turbíny do provozu.
Poptávám chladivový kompresor Copeland
Prosím o cenu a dostupnost kompresoru Copeland ZR 90 K3 - TWD - 551.
Poptávám příslušenství k čerpadlu
dobrý den, máte prosím zařízení HS 023 na ochranu Nautily proti nedostatku vody? DĚKUJI kALINA
Hydraulický trkač, Austrálie
PODNIKATELSKÁ PŘÍLEŽITOST - LICENČNÍ VÝROBA A DISTRIBUČNÍ PRÁVA - BILLABONG HYDRAULICKÝ VODNÍ TRKAČ (NA ČERPÁNÍ VODY) Misal Technologies Pty Ltd. usiluje o otevření nových světových trhů pro své Billabong hydraulické trkače (vodní trkače) a chce zřídit výrobní závody v různých, strategicky rozmístěných, oblastech světa. Zejména bychom chtěli ...
Kompresory na železničné koľajové vozidlá a ich náhradné diely
Predmetom zákazky je dodávka kompresorov na železničné koľajové vozidlá a ich náhradných dielov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky bude uvedená v súťažných podkladoch.
Ekodvor Kecerovce - tovary
Predmetom zákazky je dodávka tovarov - kontajnery, plastové nádoby a sudy, traktor, štiepkovač, váha, čerpadlo, náradie.
Hydraulické čerpadlo, Pákistán
Poptáváme hydraulické čerpadlo s nastavením variabilní velikosti zdvihu, se změnou objemu a tlaku zdvihu integrovaným tlakovým tlačítkem Vernier.
Poptáváme dodávku technologie pro čerpací stanici
Poptáváme dodávku a montáž technologií na stavbu vnitropodnikové čerpací stanice pro dvě média a to motorovou naftu a LTO.
Poptávám přepouštěcí ventil na kompresor
Poptávám přepouštěcí ventil na kompresor na 8 atm.
Obráběné komponenty, Indie
Naše firma AUTO ENGINEERING WORKS vyrábí velmi přesné strojně obráběné komponenty pro různé obory, jako jsou petrochemický, ropy a zemního plynu, výroba průmyslových čerpadel a armatur. Jsme držiteli licence pro import a export, v současné době dodáváme do Dubaje a Singapuru. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Očekáváme objednávky ...
Dodávka mobilního bubnového třídiče
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 1 ks mobilního bubnového třídiče. Předmětem této veřejné zakázky je rovněž závazek prodávajícího poskytovat zadavateli pozáruční servis, a to po dobu nejméně 3 let od ukončení záruční lhůty, když podmínky nové smlouvy budou sjednány po uplynutí záruční lhůty na celou dodávku.
Čerpadla na beton, Alžírsko
Hledáme výrobce přívěsného čerpadla na beton o kapacitě 250 l a 350 litrů, diesel, nepoužité.
Poptávám vložku násypky do autodomíchávače
Poptávám vložku násypky autodomíchávač Stettr 9 m3.
Náhr. díly čerpacích stanic, Indie
Jsme připravovaná skupina z Indie, která se snaží zahájit provoz kanceláře v Praze od počátku příštího roku pro založení dodavatelskéhoi řetězce mezi ČR a Indií, výhradně v oboru náhradních dílů čerpacích stanic. Hledáme obchodníky s tímto zbožím.
Poptávám vysokotlaký stroj na čištění kanalizací
Vysokotlaký stroj na čištění kanalizací s naftovým motorem, parametry: minimálně 80l/min tlak 180 bar, nebo samostatné vysokotlaké čerpadlo podobných parametrů.
Vodní čerpadla, motory, Indie
Naše firma LUBI je přední výrobce a exportér široké škály vodních čerpadel a motorů. Chceme rozšířit podnikání a hledáme silného obchodního partnera. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci. Naše čerpadla a motory jsou vhodně navrženy pro nákladově efektivní a energeticky efektivní provoz během celé životnosti. Firma má široké ...
Vodní trkač, Austrálie
PODNIKATELSKÁ PŘÍLEŽITOST - LICENČNÍ VÝROBA A DISTRIBUČNÍ PRÁVA - BILLABONG HYDRAULICKÝ VODNÍ TRKAČ (NA ČERPÁNÍ VODY) Misal Technologies Pty Ltd. usiluje o otevření nových světových trhů pro své Billabong hydraulické trkače (vodní trkače) a chce zřídit výrobní závody v různých, strategicky rozmístěných, oblastech světa. Zejména bychom chtěli ...
Modernizace ovládání mechanizované výztuže GLINIK 06/15
Dodávka ovládání periferní hydrauliky pro mechanizovanou výztuž GLINIK 06/15.
Poptávám opravu ponorného čerpadla
Hledám v Brně nebo okolí servis na ponorné čerpadlo Voda DAE Olomouc jedno stupňové.Děkuji.
Čerpadlo pro chladicí věže, Jordánsko
Poptáváme ponorná čerpadla pro jednotku chladicí věže. Sdělte prosím dostupnost a cenu. www.al-zahrawan.com
Ponorné čepradlo, Jordánsko
Poptáváme ponorné čerpadlo 40 m. Sdělte prosím dostupnost a cenu. Konečné místo určení je firma NORTH OIL REFINERY - Irák. www.al-zahrawan.com
Čerpadla, dveřní kování, armatury, Čína
Jsme čínský výrobce nerezových a hliníkových odlitků. Našimi produkty jsou hlavně kuchyňské výrobky, čerpadla, ventily, konstrukce, kliky dveří, umyvadlové kohoutky atd. Prohlédněte si prosím náš web: www.hywin-casting.com. Vyrábíme podle konstrukčních výkresů nebo vzorků zákazníků. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Stavitelné zatěžovací rámy s hydromotory jednoosé, 6 stupňový prostorový zatěžovací rám
Jedná se o dva typy zatěžovacích rámů s možností uchycení na základové bloky. První rám bude vyroben ve dvou kusech a bude sloužit jak pro uchycení klasického hydromotoru se stavitelnou horizontální polohou, tak i pro uchycení vzorku pro víceosé namáhání na hexapodu. Druhý typ rámu bude pod rychlý válec vyrobený v jednom kuse. Rámy jsou ocelové ...
Modernizace zařízení HYRA
Modernizace 2 souprav Hydraulického zdvihovacího zařízení HYRA, které slouží při ochraně a obnově dopravních cest