Poptávám zařízení pro výrobu ovocných šťáv
Dopytujem: - mobilná mostáreň ovocie - drvič ovocia - hydraulický lis - filter na ovocnú šťavu - paster (150l) - plnič šťavy.
Dodávka 4 kusů řezacích automatů pro řezání PVC a koberců v rolích
Předmětem zakázky je dodávka 4 kusů řezacího automatu pro řezání PVC a koberců v rolích a 1 kusu podavače a 1 kusu odběrného místa pro řezací automat (včetně SW pro identifikaci polohy vozíku, do kterého má být role založena). Všechny stroje musí být nové, nepoužité.
Rozvaděče Vsetín s.r.o. - snížení energetické náročnosti
Snížení energetické náročnosti výrobní a administrativní budovy společnosti. Stavební práce zahrnují zateplení obálky budovy, výměnu osvětlení za LED svítidla a instalaci fotovoltaické elektrárny. Podrobný popis popsaných aktivit je obsažen v přiložené projektové dokumentaci a vymezen výkazem výměr.
Centrum průmyslového výzkumu, vývoje a inovací ve společnosti PBT Works s.r.o.
Předmětem této zakázky je dodávka technologií. Bližší informace jsou uvedeny v jednotlivých zadávacích dokumentacích.
Centrum průmyslového výzkumu, vývoje a inovací ve společnosti PBT Works s.r.o. - etapa 1
Předmětem této zakázky je dodávka technologií. Bližší informace jsou uvedeny v jednotlivých zadávacích dokumentacích.
CNC obráběcí centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC obráběcího centra.
Výběrové řízení na dodavatele vysokozdvižného vozíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokozdvižného vozíku v počtu jeden. Vozík bude sloužit k převozu rozměrných a těžkých vstupních polotovarů ze skladu do výroby a hotových výrobků zpět do skladu. Zadavatel nyní využívá dva klasické VZV. Vozík bude schopen obsluhovat vyšší partie regálů ve skladu (až 5 metrů vysoko), což souvisí s hlavním ...
VŘ 1 – Dodávka drátové řezačky
Předmětem zakázky je dodávka drátové řezačky. Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření výrobních kapacit ve společnosti JH KOVO s.r.o. Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.
Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost EKOREMA recycling s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: - Velkokapacitní hrubotřídič Podrobný popis technologie je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.
Dodávka vstřikovacích forem
Předmětem zakázky je dodávka těchto následujících forem: A) vstřikovací formy MCH-F-E 648 ohřev gravitační/podtlakové střešní vpusti B) vstřikovací formy MCH-F-E 649 snížená podlahová vpusť boční universální C) vstřikovací formy MCH-F-E 650 snížená podlahová vpusť spodní universální D) vstřikovací formy MCH-F-E 651 podlahová vpusť spodní 300 ...
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.
Digitální mikroskop
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu digitálního mikroskopu. Technologie musí být nová, nepoužitá. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění.
Poptávám šablony na plisování latek
Poptávám šablony na plisování látek.
Technologie lakování mokrou cestou
Předmětem plnění výběrového řízení je dodávka technologického zařízení „Technologie lakování mokrou cestou“, které je definováno technickými parametry v Zadávací dokumentaci. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění předmětu výběrového řízení, tzn. dodání pouze části technologického zařízení. Zadavatel požaduje dodání kompletního předmětu plnění, tzn. ...
CNC čtyřválcová zakružovačka plechů
Předmětem plnění výběrového řízení je dodávka technologického zařízení „CNC čtyřválcová zakružovačka plechů“, které je definováno technickými parametry v Zadávací dokumentaci. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění předmětu výběrového řízení, tzn. dodání pouze části technologického zařízení. Zadavatel požaduje dodání kompletního předmětu plnění, tzn. ...
Technologie pro Fitcraft s.r.o.
Jedná se o dva vstřikovací lisy s různou uzavírací silou. 1) Vstřikovací lis s uzavírací silou 200 – 250 tun 2) Vstřikovací lis s uzavírací silou 40 – 50 tun Více informací v Zadávací dokumentaci.
Dodání kloubové teleskopické pracovní plošiny
Předmět výběrového řízení je dodání a instalace kloubové teleskopické pracovní plošiny - elektrické, včetně příslušenství
Dodání kloubové teleskopické pracovní plošiny
Předmět výběrového řízení je dodání a instalace kloubové teleskopické pracovní plošiny - elektrické, včetně příslušenství
Dodání tvářecí stolice
Předmět výběrového řízení je dodání a instalace tvářecí stolice, včetně příslušenství s hydraulickým odstřiháváním profilů.
Stavební úpravy základní školy Liptál
Předmětem veřejné zakázky je realizace změny užívání stávajícího 2.NP základní školy na mateřskou školu, přístavba výtahu, vestavba podkroví v objektu B, C, D.
Dodávka 5ti-osého vertikálního frézovacího centra
- Předmětem zakázky je dodávka nového výrobního zařízení včetně příslušenství, které nebylo předmětem odpisu. - Předmět zakázky je dodávka 5ti-osého vertikálního frézovacího centra. - Podrobná technická specifikace zařízení a jeho příslušenství, je uvedena v příloze č. 2. - Předmět plnění zahrnuje rovněž licence, dopravu zařízení na místo ...
Poptávám papírové tašky
Poptávám cenovou nabídku na cca 50ks papírových tašek, na snídaňové balíčky s našim logem a názvem firmy - Bečva Resort. Děkuji.
Zakázka na dodávku dvounosníkových mostových jeřábů III
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku 2 ks dvounosníkových mostových jeřábů s příslušenstvím. Bližší specifikace předmětu zakázky je uvedena v Zadávací dokumentaci a Formuláři pro zpracování nabídky.