Servisní podpora kopírovacích strojů a multifunkcí Ústeckého kraje včetně pravidelné obměny zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je servisní podpora kopírovacích strojů a multifunkcí Ústeckého kraje, včetně dodávek spotřebního materiálu a výměny náhradních dílů na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Předmětem plnění je pravidelná obměna těchto zařízení, a to dodávka 2 kopírovacích strojů a 2 multifunkcí ročně. Veškerá dodaná ...
REACT-EU 98 - Dodávky elektrických odsávaček pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nových elektrických odsávaček, včetně příslušenství a zdravotnického spotřebního materiálu po dobu účinnosti rámcové dohody (24 měsíců) na jednotlivá oddělení všech odštěpných závodů zadavatele.
REACT-EU 98 a 99 - Dodávky systémů pro ohřev pacienta pro Krajskou zdravotní, a.s.
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! ............................................................................ Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek systémů pro ohřev pacienta, spolu s odpovídajícím příslušenstvím, vázaným spotřebním ...
REACT-EU 98, 100 - Přístroje pro monitorování koagulačních vlastností krve - tromboelastografy
- 2 ks - Přístroje pro monitorování koagulačních vlastností krve - tromboelastografy - Pozáruční servis na dobu 60 měsíců - Spotřební materiál na dobu 48 měsíců
REACT-EU 98 - Hmotnostní spektrometry II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! ............................................................................ Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových, nepoužitých, nerepasovaných zdravotnických prostředků, a to jednoho kusu plynového chromatografu s ...
Dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice 700x1400 jako náhrada za stávající uložení. CPV kódy: 42000000-6 Průmyslové stroje
Pronájem 15 ks autobusů délky 12 m
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který zadavateli pronajme 15 ks autobusů délky 12 metrů za účelem provozování veřejné linkové dopravy na území Ústeckého kraje na období od 1. 3. 2023 do 30. 6. 2023, s možným prodloužením maximálně do 31. 12. 2023.
KS Ústí nad Labem-dodávky dodejkových obálek
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka 639000 kusů dodejkových obálek o rozměru C5, šířka pruhu 25 mm, barva pruhu - Pantone 382 s potiskem dle §49 a dle §50 zákona č. 99/1963 Sb., občanského soudního řádu, Krajskému soudu v Ústí nad Labem a okresním soudům spadajících do jeho působnosti.
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka biochemických a imunochemických analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky vázaného spotřebního materiálu b) bezplatné vypůjčení a instalace biochemických a imunochemických analytických systémů c) dodávka a instalace klimatizací a úpraven vody d) dodávka a instalace záložních zdrojů (UPS) e) úhrada nákladů spojených s reakreditací laboratoří dle ISO 15189
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy - vybavení školní
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž vybavení učeben, kabinetů a kanceláří školy.
VZ na dodání technologie pro snížení pachových látek
Předmětem zakázky je dodávka souboru technologií pro snížení pachových látek: VITERRA - ODSÁVÁNÍ, FILTRACE A DEZODORIZACE Z PROVOZU LISOVNY. Vzduchotechnické zařízení má za úkol zajistit odtah vzdušiny od výrobního zařízení a nově instalované cyklonové odlučovače potom zajistí snížení TZL takovým způsobem, aby nebyl překročen maximální přípustný ...
Destičkový fotometr pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to 2 kusů destičkových fotometrů pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 72 měsíců.
Analyzátor pro vyšetření funkce krevních destiček včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to analyzátoru pro vyšetření funkce krevních destiček, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku, a dále dodání záložního zdroje (UPS) s příslušenstvím, včetně pozáručního servisu ...
Laboratorní parní sterilizátor včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávky 1 ks laboratorního parního sterilizátoru spolu s odpovídajícím příslušenstvím a pozáručním servisem na dobu 96 měsíců.
REACT-EU 98 a 99 - Monitorovací technika pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek monitorovací techniky, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Zvýšení kvality psychiatrické péče - Dodávky psychiatrických nemocničních lůžek
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek psychiatrických mechanicky polohovatelných nemocničních lůžek, s příslušenstvím, včetně pasivních antidekubitních matrací, a kovových pacientských nočních stolků, pro zdravotnická zařízení zadavatele, zejména pro psychiatrická oddělení.
Dodávky kancelářského sedacího nábytku pro Krajskou zdravotní, a.s. 2022
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek kancelářského sedacího nábytku uvedeného v příloze č. 3 Technické specifikaci a v příloze č. 6 Katalogu zboží zadavatele této zadávací dokumentace po dobu účinnosti rámcové dohody (24 měsíců), včetně jeho dodání do odštěpných závodů zadavatele uvedených níže, vybalení zboží, ...
Bipolární resektoskop pro operační zákrok metodou PEPSiT
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks bipolárního resektoskopu pro Oddělení dětské chirurgie Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávka hybridního systému, multidetektorového počítačového tomografu a magnetické rezonance
Předmětem je dodávka a instalace angiografického hybridního systému, multidetektorového počítačového tomografu a magnetické rezonance pro operační trakt nového pavilonu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Dodávka angiografických rtg kompletů pro Krajskou zdravotní, a.s. - Kardiologická klinika
1 ks Angiografický přístroj I. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v hlavní části zakázky.
Chabařovice - Cisternová automobilová stříkačka
Dodávka cisternové automobilové stříkačky dle technické specifikace, která je přílohou zadávací dokumentace.
Zvýšení kvality psychiatrické péče - kancelářský nábytek
Vybavení interiéru pracoviště psychiatrického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. kancelářským nábytkem.
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Dodávka multifunkčních zařízení pro společnost Krajská zdravotní, a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nových barevných multifunkčních zařízení do všech zdravotnických zařízení zadavatele včetně zajištění servisu po dobu účinnosti rámcové dohody (24 měsíců).