Dodávka 6 ks ventilátorů do Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně: jejich montáž, instalace a uvedení do provozu včetně ověření jejich funkčnosti, provedení všech přejímacích a provozních testů a zkoušek dle platné legislativy (ZDS, výchozí elektro revize ...
Nákup 1ks mikrobusu v policejním provedení
Nákup 1 ks mikrobusu v policejním provedení dle přiložené technické specifikace. Vozidlo je určeno na obměnu služebních dopravních prostředků
Servisní zabezpečení přístrojového vybavení Radiodiagnostického oddělení Masarykovy nemocnice
Předmětem plnění je zejména: provádění kontrol, servisu a upgrade přístrojového vybavení Zadavatele. Účelem veřejné zakázky je realizace předmětu plnění veřejné zakázky - Servisní zabezpečení přístrojového vybavení Radiodiagnostického oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem - magnetické rezonance Magnetom Avanto vč. příslušenství
Pojízdný skiaskopický přístroj s C - ramenem, Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem 2017
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění dodání Kompaktního vysoce výkonného mobilního rentgenového přístroje s C ramenem s následným digitálním zpracováním obrazu. Přístroj musí být vybaven efektivním systémem pro snížení dávky rtg záření pro pacienta (pulzní skiaskopie, clonění bez záření).
Nákup speciálně upraveného a vybaveného vozidla ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí
Předmětem této veřejné zakázky je nákup speciálně upraveného a vybaveného automobilu určeného k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v česko-saském příhraničí.
Regionální muzeum Teplice, p.o. - modernizace laboratoře na speciální pracoviště na konzervaci kovů
Předmětem plnění je dodání zařízení pro zefektivnění pracoviště pro výzkum a ochranu muzejních exponátů. Pracoviště se specializuje na archeologii, mineralogii a historické zbraně. Především se jedná o rozšíření pracoviště, které se orientuje na konzervaci kovů a archeologického skla. Práce spojené s rozšířením konzervátorských dílen budou s ...
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu určeného pro přístroje sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA.
Dodávka dialyzačních monitorů pro Krajskou zdravotní, a.s. - II
Dodávka dialyzačních monitorů pro Krajskou zdravotní, a.s. - II
Ultrazvukový přístroj s fúzí CT/MR obrazu
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nové zdravotnické technologie.
Fond zábrany škod – Technické automobily - chemický/olejový
Dodávka 2 ks technických automobilů chemických/olejových s příslušenstvím.
Skenovací elektronový mikroskop s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Skenovacího elektronového mikroskopu s příslušenstvím vč. instalace a zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.
Nákup speciálního vozidla určeného pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Zvýšení technologické vybavenosti firmy LakoPlast s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení nových technologických zařízení s vyššími technickými a užitnými parametry, které zajistí zvýšení efektivnosti výrobních procesů a navýšení výrobních kapacit společnosti. Výběrové řízení je rozděleno na 3 dílčí plnění: Účastníci mohou předložit nabídku na jedno či více zařízení specifikovaných v předmětu zakázky ...
Nákup speciálního vozdila pro odbor technické ochrany
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní a.s. – Rámcová smlouva - II
Předmět plnění této veřejné zakázky je dodávka 40ks nových sanitních vozidel třídy A2 se zástavbou upravenou pro přepravu raněných, nemocných a rodiček Předpokládaná dodávka sanitních vozidel je 10ks ročně po dobu 4 let.
Nákup speciálního vozidla pro kontrolu nákladní dopravy
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy. Vozidlo je určeno k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v dopravě v česko-saském pohraničí.
Nákup speciálně upraveného a vybaveného vozidla ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí
Předmětem této veřejné zakázky je nákup speciálně upraveného a vybaveného automobilu určeného k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v česko-saském příhraničí.
Urodynamická vyšetřovací souprava
Účelem této veřejné zakázky je nákup profesionálního videourodynamickho systému pro Kliniku urologie a robotické chirurgie, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., na základě uzavřené kupní smlouvy.
Pořízení technologií pro firmu KERA-DENS
Předmětem zakázky je pořízení linky na výrobu zubních náhrad za využití digitálního sejmutí snímku pacientova chrupu, zpracování snímku na PC a následnou výrobu zubní náhrady na 3D tiskárně.
Poptávám čistící kartáčky pro bronchoskop
Poptávám jednorázové čistící kartáčky do bronchoskopu s pracovním kanálem 1,5mm o délce více jak 70cm.
Dodávky strojů a zařízení na výrobu ocelových pístů
Dodávka obráběcích center a vrtacích strojů pro výrobu ocelových pístů. Přesná specifikace viz ZD umístěné na: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/ks-kolbenschmidt-czech-republic-a-s
Poptáváme repasovaný ovinovací stroj
Poptáváme repasovaný ovinovací stroj na kartony na EUR paletě, zdvih max 200 cm, váha max. 2000 kg.
Poptávám zásilkové kartonové obaly na kalendáře
Poptávám zásilkové kartonové obaly na kalendáře, bílo-hnědé, rozměr kalendáře je 594 x 420 x výška 10 mm, počet kusů 201. Prosím nabídněte formát a cenu. Děkuji.
Dodávka ultrazvuků pro Krajskou zdravotní a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nové zdravotnické technologie (přístrojů) spolu s odpovídajícím příslušenstvím, montáž, instalace, uvedení dodaných zařízení do provozu, provedení všech provozních testů dle platné legislativy a provedení příslušných revizí, instruktáž zdravotnických pracovníků a pracovníka oddělení obslužných klinických ...
Karuselový tkáňový automat pro oddělení soudního lékařství a toxikologie MNUL, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nové zdravotnické technologie (přístroje) spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně: úpravy pracoviště pro instalaci a řádný provoz nabízeného přístroje, jeho montáže, instalace a uvedení dodaných zařízení do provozu včetně ověření jeho funkčnosti, provedení všech přejímacích a provozních testů a ...