Nákup traktoru s příslušenstvím - 2.pokus
Nákup traktoru s náhonem všech kol, traktor bude vybaven čelním hydraulickým nakladačem, lopatou na nakládání sypkých materiálů, hrotem na přepravu balíků s objemnými krmivy, čelní radlicí na sníh a sklápěcím vlekem o přibližné nosnosti 5t
Nákup traktoru s příslušenstvím
Nákup nového traktoru s náhonem všech kol, traktor bude vybaven novým čelním hydraulickým nakladačem, novou lopatou na nakládání sypkých materiálů, novým hrotem na přepravu balíků s objemnými krmivy, novou čelní radlicí na sníh a novým sklápěcím vlekem o přibližné nosnosti 5t.
Záchranářská nosítka s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka záchranářských nosítek s příslušenstvím.
Vybavení člunu a vznášedla komunikačními prostředky
Předmětem plnění je dodávka vybavení člunu a vznášedla komunikačními prostředky.
Rekonstrukce mostu v km 2,089 trati Děčín - Jedlová
Rekonstrukce jednokolejného železničního mostu zahrnuje výměnu provizorní ocelové konstrukce ŽM16 stávajícího mostu přes Labe za novou ocelovou příhradovou konstrukci s dolní ortotropní mostovkou s průběžným štěrkovým ložem. Celková délka ocelové části nosné konstrukce je 37,95 + 57,05 + 57,05 = 152,05 m. Součástí rekonstrukce mostu je dále ...
Vybavení záchranáře
Předmětem plnění je dodávka vybavení záchranáře.
Záchranářská nosítka s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka záchranářských nosítek s příslušenstvím.
Poptávám drobnou zakázkovou kovovýrobu
Hledám výrobce pro kovové komponenty na výrobu siderických kyvadýlek.Délka osy (myslím tím pouze délku tyčky se závitem) 15mm, 18mm, 25mm, 28mm. Materiál mosaz, nebo jiné barevné kovy. Nabídněte cenu. Od 19.2. do 20.3. jsem mimo republiku , po tu dobu prosím e-mail.
Dodávka CT přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu počítačového tomografu umožňujícího splnění klinických požadavků pro současnou CT diagnostiku, snímajícího 16 datových vrstev za jednu otáčku.
Vybudování technologického centra ORP Varnsdorf – část I Pořízení technické infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technické infrastruktury potřebné k vybudování technologického centra ORP Varnsdorf a k zajištění jeho provozu po dobu udržitelnosti, tj. 60 měsíců.
Dodávka technologického centra
Předmětem veřejné zakázky jsou hmotné dodávky a služby potřebné k vybudování technologického centra ORP Děčín a k zajištění jeho provozu po dobu udržitelnosti, tj., 60 měsíců.
Poptáváme použité stroje a zařízení
Vážená, vážený, hledáme naléhavě pro předem vybrané zákazníky po celém světě, opotřebované stroje a zařízení k výrobě mléka a mléčných výrobku a nápojů k odkoupení. Použivané např.: plnící stroje včetně konečného balení, výrobce: Tetra Pac, Pure Pak, Combibloc. Dále: stroje ke kompletní pasterizaci včetně homogenizatorů a odlučovače. Dále: ...
Dodávka technologického centra
Předmětem veřejné zakázky jsou hmotné dodávky a služby potřebné k vybudování technologického centra ORP Děčín a k zajištění jeho provozu po dobu udržitelnosti, tj., 60 měsíců.
Poptáváme dodavatele dřeva
Německo-česká obchodně a pracovně zprostředkovatelská agentura poptává přímého dodavatele jakéhokoli dřeva k dlouhodobé spolupráci - kamionový odběr
Poptávám dodavatele termokelímků na kávu
Hledám výrobce nebo dovozce termokelímků na kávu TO GO.
Poptávám opravu lisu na seno
Poptávám opravnu zemědělských strojů (lis na seno) se zaměřením na opravu sběračů, nebo dodavatele ND na zemědělský stroj-lis na seno Bautz.
Poptáváme povrchovou dekorativní úpravu
Hledám nějakou dekorativní povrchovou úpravu, na hliníkové výlisky. Doposud jsme používali Komaxit. Hodláme inovovat. Jedná se o trvalou spolupráci, cca 100 ks měsíčně.
Linka na výrobu gumových chipsů
Technologická linka na zpracování pneumatik schopna zpracovávat všechny druhy pneumatik z nákladních a osobních vozidel. Výsledný produkt (chipsy) musí být v požadované velikosti v celém objemu vyrobených chipsů. U nákladních vozidel musí být vytrženo pat
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku
Předmětem výběrového řízení je nalezení vhodného dodavatele typového a atypického nábytku dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptávám opravu ledničky zn. Calex
Poptávám opravu ledničky zn. Calex. Přestala chladit, již jednou byl vyměněn termostat. Jedná se o kombinovanou chladničku s mrazákem. Rok výroby 1994. Má 2 sam. motory. Mrazák je v pořádku. Myslíte si, že by byla možná ještě oprava? Děkuji.
Poptávám upínací redukci do vřetene frézy
Sháním upínací redukce do vřetene frézky : vnější 5MK x vnitřní 40 ISO (strmý kužel)
Poptáváme čističky vzduchu pro e-shop
Poptáváme zvlhčovače a čističky vzduchu Popis: - kvalitní - do bytu, kanceláře Množství: - jedná se o desítky ks Další informace: - pro e-shop www.cistickyvzduchu.cz - nabídněte ceny, slevy % - podmínky Děkuji za nabídku.
Poptávám použité strojní nůžky
Koupím použité strojní nůžky ruské (sovětské) výroby s možností stříhat plechy 10 mm a výše.
Poptáváme použité kovoobráběcí stroje
Poptáváme možnost nákupu použitých kovoobráběcích a tvářecích strojů, případně jiných strojírenských technologií.
Poptáváme použité stroje
Poptáváme použité kovoobráběcí a tvářecí stroje.