Realizace datové sítě - metropolitní sítě Chomutov
Cílem veřejné zakázky je dodávka optické sítě pro projekt. "Realizace datové sítě - metropolitní sítě Chomutov" a její servisní podpora po dobu 5ti let.
Implementace rozvoje služeb eGovernmentu - statutární město Chomutov
Předmětem této veřejné zakázky na dodávky je dodávka Implementace rozvoje služeb e-Governmentu obsahující dodávku služeb, práv (licencí pro zavedení a užívání) potřebných pro zavedení e-Governmentu do produktového užívání včetně podpory provozu, dodávky HW a komunikační infrastruktury. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Implementace rozvoje služeb eGovernmentu - statutární město Chomutov
Předmětem této veřejné zakázky na dodávky je dodávka Implementace rozvoje služeb e-Governmentu obsahující dodávku služeb, práv (licencí pro zavedení a užívání) potřebných pro zavedení e-Governmentu do produktového užívání včetně podpory provozu, dodávky HW a komunikační infrastruktury. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptávám čelní převodovku s motorem
Dobý den, poptávka na čelní převodovku s motorem: převodovka typ.-EDR 4, No.-19527, kg-62.8,i-4.5,s motorem: typ-ATM 03 42/F, ot.-2700,kW-004, Motor s převodovkou TOS ZNOJMO a.s. rok1996. Děkuji za odpověď.
Poptáváme výrobu profilů z plechu dle výkresu
Poptáváme výrobu profilů dle výkresu. Materiál Plech 2 mm S235 pozink. 5000 ks.
Digitalizace skiagrafického pracoviště na Poliklinice Jirkov
Jedná se o dodání skiagrafického RTG kompletu pro přímou digitální radiografii, diagnostické pracovní stanice a diagnostického SW. Součástí dodávky je připojení, instalace, realizační dokumentace a demontáž stávajícího RTG přístroje a jeho likvidace.
Dodatečné služby - Poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb
V průběhu poskytování služeb v rámci platné smlouvy č. 622/2010 uzavřené na základě otevřeného výběrového řízení (nadlimitního) ev.č.60042830, vznikla potřeba dodatečných služeb. Jedná se o služby spojené se sledováním podnikových vozidel a o přístupy na internet z mobilních zařízení.
MVE Kadaň, TG - generální oprava
Předmětem zakázky je realizace generální opravy a rekonstrukce MVE Kadaň za účelem splnění veškerých podmínek cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu na získání vyšší výkupní ceny vyrobené energie.
CZ.1.06/3.4.00/05.06276 - Chomutov, Riegerova 4510- vybudování KKC + back office
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavební akce. Jedná se o vybudování KKC + back office. Rozsah prací a dodávek spočívá především ve stavebních úpravách vstupních prostor, zřízení elektronické kontroly vstupu, opravě sociálního zázemí a úpravě ÚT.
Dodávka technologického vybavení stravovacího provozu
dodávka a montáž technologického vybavení do stravovacího provozu Domova pro seniory Písečná
Nákup přístrojového vybavení Nemocnice Chomutov, o.z. a Nemocnice Most, o. z.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového nerepasováného digitálního mamografického přístroje s přímou digitalizací a s digitální stereotaxí splňujícícho podmínky screeningu v ČR, mamografické diagnostické stanice s mamografickým softwarem. Součástí dodávky je připojení do PACS, instalace, uvedení do provozu, zajištění všech ...
Dodávka 1 kusu kráčejícího bagru
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu nového a nepoužitého kráčejícího bagru o maximální hmotnosti 6500 kg, o min. trhací síle 45 kN a o min. vylamovací síle 50 kN. Bagr bude využíván ke všem druhům přepravy příslušenství v terénu, a v těžkém terénu, musí mít dvě hnaná kola a řiditelný pojezd, musí být vybaven pro trvalou práci ve vodě.
Kulturně společenské centrum - IPRM - úprava vnitřních dispozic stavby
Předmětem veřejné zakázky jsou práce na stavbu Kulturně společenské centrum - samočinné odvětrávací zařízení,interiér elektroinstalace silnoproud, interiér elektroinstalace slaboproud, úprava ventilátoru technologického vybavení kinosálů, SDK desky, ocelový rám pro plátno, změna kuchyně, protipožární ucpávky.
Poptávám zuby na lžíci Volvo 180
Poptávám zuby na lžíci Volvo 180, těžba štěrkopísku.
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám výměnu držáku SD karty ve fotoaparátu FUJIFILM S8000 FD.Je mechanicky poškozen dosedací plocha je zlomená 1kontakt z poloviny přerušený.
Dozer vyšší třídy
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu dozeru o výkonu více než 390 kW s radlicí U o objemu cca 16 - 17 m3 a jednonožovým rozrývačem. Dozery jsou určeny pro zemní práce v náročných podmínkách povrchového dolu.
Dozer střední třídy
Předmětem plnění je dodávka 4 kusů dozeru o výkonu cca 225 - 280 kW s radlicí typu U o objemu cca 11 - 12 m3 a jednonožovým rozrývačem. Dozery jsou určeny pro zemní práce v náročných podmínkách povrchového dolu.
Dodávka 1 ks rolby pro údržbu ledové plochy
Dodávka 1 ks rolby pro údržbu ledové plochy. Motor o výkonu cca 50 kW, spalovací na LPG a náhon na všechna kola
Poptávám protipožární ocelovou zárubeň
Protipožární zárubeň ocelová EW30DP3; 900/1970; pravá; materiál zdiva tvárnice Hebel tl. 100. 1ks.
Poptávám servis motorové pily
Sháním servis na motorové pily zn.Mc Culloch v Chomutovském nebo Mosteckém okrese.
Poptávám oorávač brambor k traktoru
Poptávám oorávač brambor. Jedná se o připojení k traktoru 7245.Uveďte, na kolik je řádků.
Dodávka 1 kusu kráčejícího bagru
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu nového a nepoužitého kráčejícího bagru o maximální hmotnosti 6500 kg, o minimální trhací síle 45 kN a o minimální vylamovací síle 50 kN. Bagr bude využíván ke všem druhům přepravy příslušenství a terénu a v těžkém terénu, musí mít dvě hnaná kola a řiditelný pojezd, musí být vybaven pro trvalou práci ve vodě. ...
Poptávám ND na elektrocentrálu
Náhradní díly na elektrocentrálu bc 20x: chladící vrtule motoru, natahovák(startovaní) centrály i s krytem,vypínač off /on.
Komunální vozidlo s jednoramenným nosičem
Dodávka 1ks Komunálního vozidla s jednoramenným nosičem kontejnerů s dieselovým motorem a 1ks kropící nástavby na tento automobil o objemu 7 m3 . Další součásti dodávky bude úprava hydraulického nakládacího jeřábu a jeho montáž na podvozek a příprava pro zimní údržbu,včetně dodávky sněhového šípového pluhu.
Poptávám pletivo na plot
Poptávám pletivo na drátěný plot výška 160cm cca 40bm pokud možno poplastovaný,můžete mi prosím sdělit cenu této poptávky včetně DPH a možnost zakoupení v Jirkově nebo v Chomutově, (výška pletiva může být od 150cm - 180cm).