Poptáváme solární vytápění  v RD
Dodávka a instalace solárního systému pro topení a TUV Další informace:Poptáván je systém pro vytápění RD a výrobu TUV prostřednictvím solárních panelů, akumulační nádrže a případně zařazení TČ a elektrického kotle pro dohřívání. V současné době je instalováno ÚT s elektrokotlem 12kW. RD postaven systemem TERMOMUR, 90m2 zastavěna plocha, ...
Poptávám brusné kotouče
Dobrý den, poptávám brusné kotouče 400x50x127 -99BA40N6V s modrým pruhem 3ks a brousící segmenty 25x80x150 -99BA40J12V 50ks Předem děkuji za cenovou nabídku a s pozdravem Miroslav Pokorný
Sháním ND k řetězové pile
Hledám firmu, která by mě dodala náhradní díl na řetězovou pilu BLECK-DECKER typ DN402F2 jedná se o velké ozubené kolo z plastu, které má na sobě hřídel přes který se pohání řetěz.Pila má lištu 30cm.
Poptávám výměnu těsnění lednice
Pořebuji vyměnit těsnění lednice Whirpool (rok výroby kolem r. 1994), v mrazáku jsou dva boxy, nahoře 3 patra. Bydlím v Kralupech nad Vltavou. Je to možné a kolik by to přibližně stálo? Děkuji za odpověď Eliška Keilová
Poptávám plechovky na med
Sháním plechovky na med s potravinářským povrchem uvnitř, těsnícím víkem a objemem okolo 25-30 litrů.
Poptávám dortové krabice
Poptávám dortové krabice 32x32 nebo 35x35 a hlavně výška nejméně 15cm pevný papír
Poptáváme záchranné popruhy
Sháním záchrané popruhy při slaňování (při práci ve výškách). Celá ČR.
Poptávám odběratele plastových součástí
Poptáváme odběratele: vstřikování, máčení, forem na plasty - zátky do jeklů, nastavitelné nožičky, panty, záslepky, krytky, víčka, patky, návleky na trubky, podložky, pouzdra, průchodky, pásky, šrouby, matice, příchytky, spony, spojovací materiál, rukojeti, kluzáky, přísavky, kabelová vedení, díly pro nohy, kola transportní a další viz ...
Poptávám plastové kladky
Hledáme dodavatele plastových kladek. Rozměry : vnější průměr 25 mm, vnitřní průměr 14 mm, průměr otvoru 8,5 mm, šířka 12 mm, šířka drážky 6 mm. Materiál černý PE. Požadovaný počet kusů 1100.
Poptávám opravu chladničky zn. AEG
Poptávám opravu chladničky AEG
Poptávám AL krycí fólie
Poptávám AL krycí folie, výsek, přivařovací na plastový kelímek.
Poptávám náhradní díly k sekačce
Sháním náhradní díly pro strunovou sekačku NRE 11 - výroba DIU Jevíčko, jedná se o statory motorku.
Sháním sporák na tuhá paliva
Sháním SPORÁK NA TUHÁ PALIVA v Trutnově a okolí. Předem děkuji. Mirek
Poptáváme výrobu ozubení na hřídeli
Poptáváme výrobu ozubení na hřídeli l= 2376 půměr čepu 98,9 mm.
Poptáváme použité nástroje z karbidů
Vykoupíme použité a nepotřebné obráběcí SK TK plátky ze strojírenství, tvrdokovové průvlaky a jiné nepotřebné a použité nástroje ze slinutých karbidů.
Poptáváme dodávky plastových kbelíků
Poptávám dodavatele plastových kbelíků s víčkem o objemu 3,1 (popř. 3,6) litru barva bílá počet 10-20 ks občasný odběr
Poptávám distributory lapače pachů
Poptáváme distributory nového výrobku (vysoce účinný práškový lapač pachů z cigaret, zvířecích pachů, chemického znečištění, jiných biologických pachů a pod.) vhodný do kanceláří, domácnost i průmysl. Významně pomáhá alergikům.
Poptáváme kola k ručním 2 kolovým vozíkům
Poptáváme samostatná plastová prstencová kola s pryžovou pneu použitelná např. pro ruční dvoukolové vozíky. Rozměry: průměr kola cca 200-250 mm, šířka kola přes náboj 45 mm, průměr náboje 12 mm, počet: 200-1000 ks.
Poptávám upevňovací a spojovací materiál
Poptávám lanové svorky, očnice, třmeny, stahovací pásky, hasičské karabiny, řeznické háky, očka s metrickým závitem, háky s metrickým závitem, hmoždinky, podpěrky polic, a další podobný sortiment.
Poptávám ND do sekáčku SEVERIN
Sháním převodový pastorek do sekáčku UZ3860 od firmy SEVERIN.
Poptáváme plastové vázací pásky
Poptáváme plastové pásky vázací
Poptáváme montáž plotu a zábradlí
Poptáváme zámečnické firmy na montáž 400 bm plotu. (Vaření sloupků, rozpěr, natahování pletiva, napínacího drátu, místo Praha Karlín) Poptáváme zámečnocké firmy na dodávku a montáž zábradlí v celkové délce 400 bm. (Montáž zábradlí je nutná na místě)
Hledáme výrobce kovových pozinkovaných háčků
Hledáme výrobce kovových háčků s pozinkovou úpravou - typ jako v textil.galanterii,ale pouze háčky, bez oček. Velikost 35 mm, z drátu 2 mm. Množství cca 200 ks.
Poptáváme průvětrníky a větrací mřížky
Poptávám výrobce větracích mřížek nebo průvětrníků v ČR.
Poptávám elektromotor Siemens
Poptávám elektromotor Siemens typ 1LA 9166 2LA 60 25,5 kW 2920 otáček, z celé ČR.