Dodávka kolového nakladače a velkoobjemových kontejnerů, ECOSTART s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kolového nakladače a velkoobjemových kontejnerů. Zakázka není rozdělená na části.
Zakázka č. 1 - KRONEMARK s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokozdvižného nakladače a velkoobjemových kontejnerů.
Poptávám vstřikovací čerpadlo na traktor Zetor 3011
Poptávám vtřikovací čerpadlo na traktor Zetor 3011 výměnou.
Poptáváme náhradní díl na čelní kolový nakladač
Poptáváme kardan + protikříž na čelní kolový nakladač VOLVO L 70 D vin L70DV17104.
Modernizace zdravotnické techniky Městské nemocnice Čáslav
Předmětem plnění jsou dodávky, které jsou rozděleny na 23 části v souladu s ust. § 35 zákona, a to: Operační stoly, operační světla, ultrazvuky, analyzátory, monitory, lůžka, kardiotokografy, videolaryngoskop, harmonický skalpel, bateriová modulární vrtačka, rehabilitace, vany, FULL HD laparoskopická sestava vč. příslušenství, skiaskopické ...
Fotovoltaická elektrárna
Předmětem zakázky jsou stavební práce a dodávka fotovoltaické elektrárny 29,5 kWp pro zajištění energetických úspor objektu.
Poptávám kufr na akordeon
Poptávám pevný kufr na akordeon Roland Fr3 rozměr: V 430 * Š 481 * H 270mm, z lehkých materiálů, vhodný pro leteckou přepravu. Děkuji.
Poptávám náhradní díl na trakrot značky Zetor
Poptávám teploměr chlazení na traktor Zetor 25 K.
CNC ohraňovací lis
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení CNC ohraňovacího lisu, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka stavebních a souvisejících prací pro realizaci projektu CZ.01.3.0.0.15_010.04150
I. etapa – zahrnuje: - nahrazení starých sodíkových výbojek novými LED světelnými zdroji a související elektro instalační práce - zateplení střechy - výměnu otvorových výplní světlíků II. etapa – zahrnuje: - realizace úsporného vytápění - realizace úsporného odsávání včetně rekuperace III. etapa – zahrnuje: - zateplení budovy na ...
Konzolová vertikální frézka
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení Konzolové vertikální frézky, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Instalace zařízení ke snížení emisí TZL z kotlů Vesko - B - Zruč nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je instalace zařízení ke snižování emisí tuhých znečišťujících látek na kotelně ul. Okružní, Zruč nad Sázavou. Součástí technologie je úprava a doplnění technologického zařízení kotelny včetně souvisejících stavebních úprav. Nově bude osazeno toto zařízení vyjádřené v základních okruzích: - elektrofiltr včetně kompletace ...
CNC univerzální hrotový soustruh
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení CNC univerzálního hrotového soustruhu, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Instalace zařízení ke snížení emisí TZL z kotlů Vesko - B - Zruč nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je instalace zařízení ke snižování emisí tuhých znečišťujících látek na kotelně ul. Okružní, Zruč nad Sázavou. Součástí technologie je úprava a doplnění technologického zařízení kotelny včetně souvisejících stavebních úprav. Nově bude osazeno toto zařízení vyjádřené v základních okruzích: - elektrofiltr včetně kompletace ...
Komorová vytvrzovací pec plynová
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení komorové plynové vytvrzovací pece, včetně dodávky VZT potrubí odtahu spalin a odvětrání pece, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Vysokodynamické laserové centrum
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na dodávku vysokodynamického laserového centra, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě realizace. S vítězným dodavatelem bude uzavřena Kupní smlouva.
Poptávám montovanou plechovou garáž
Poptávám montovanou plechovou garáž o rozměrech 4,5m x 6m. Výklopné vrata, boční dveře. Termín dodání počátek září. Počítám i s dovezením a smontováním garáže.
Poptávám plastovou nádrž na vodu
Poptávám plastovou nádrž na vodu, 1000 l, v kovové kleci s kovovou paletou. Děkuji.
Poptávám zdvihací plošinu
Poptávám zdvihací plošinu. Děkuji.
Dodávka CNC soustruhu pro společnost Kovo Stoupa cz, s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti 1 ks CNC soustruhu včetně příslušenství.
Dodávka technologie pro velkokapacitní sila na skladování sypké biomasy
Zadavatel vybudoval tři velkokapacitní sila pro skladování sypké biomasy (peletek z dřevní hmoty) o objemu 720 m3. Předmětem zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu technologického vybavení pro tyto zásobníky.
Poptávám temperaci domu
Mám zatím jen dotaz, neboť se neorientuji v situaci. Potřebuji poradit ohledně temperace domu proti vymrzání solárním panelem, (jedná se o Kácov osada Račiněves) hlavně v zimě kdy jezdíme jednou za 14 dní a jsou dlouhodobé HOLOMRAZY. Předem upozornuji, že dům je postaven hodně před 2. světovou válkou a je upraven jako na trvalé bydlení / rekreaci ...
Poptávám nabíječku k řetězové pile
Poptávám nabíječku na aku řetězovou pilu (18VCordless Chain Saw).
Kompostárna - ŽALOUDEK spol. s r.o. včetně zajištění svozu biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem zakázky bude soubor strojů určených pro svoz BRKO. Konkrétně se jedná o dodávku traktoru, čelního nakladače, nosiče kontejnerů, dvou typů kontejnerů, kompostovacího stroje s plněním do vaků, drtiče větví, štěpkovače a váhy.
Informační technologie a AV technika pro projekt - Dačického dům v Kutné Hoře
Hlavním předmětem této veřejné zakázky je vybavení Dačického domu jako vzdělávacího a prezentačního centra kulturního dědictví UNESCO výpočetní a audiovizuální technikou a tvorby audiovizuálních smyček (HW a SW) tak, aby byly vytvořeny vhodné podmínky pro činnost centra a zároveň aby byl důsledně respektován historický charakter tohoto památkově ...