Automatický výrobník zakysaných mléčných výrobků s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka automatického výrobníku zakysaných mléčných výrobků s příslušenstvím, včetně montáže, dle bližší specifikace v zadávací dokumentaci.
Modernizace chlazení a aut. řízení tanku na mléko
Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro modernizaci systému chlazení a automatického řízení tanku na mléko, včetně montáže, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Poptávám povrchovou úpravu kovů niklováním
Dobrý den, poptávám odstranění niklu ze staré pistole, který již místy chybí, následovalo by nové načernění popřípadě nahnědění.
Dodávka technologie ustájení
Předmětem zakázky je realizace dodávek technologie ustájení mléčného skotu v areálu zadavatele v obci Líně u Plzně, které jsou blíže specifikovány v zadávací dokumentaci.
Poptáváme tlakovou vzduchotechniku
Poptávám šroubový kompresor AM 11, vzdušník, kondenzační sušička stlačeného vzduchu, RB+3C,v četně filtrace vzduchu, řídící jednotka kompresoru, vnitřní spojovací potrubí KS, separátor olej-voda.
Poptávám ND k traktoru Zetor
Poptávám střechu kabiny na traktor ZETOR 6245 (6211)
Dýšina, okr. Plzeň-sever – cisternová automobilová stříkačka
dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky (CAS). CAS musí odpovídat vyhl. č.35/2007 ve znění vyhl. č.53/2010 Sb. a požadavkům zadavatele. CAS bude vybavená požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1, kategorie podvozku 2, provedení speciální redukované, hmotnostní třída S, výška CAS max. 2950 mm, délka CAS max.7800 mm. Podrobnosti ...
Poptávám materiál na zhotovení schodů a zábradlí
Dobrý den, poptávám materiál - stavebnici - na zhotovení bezúdržbového zábradlí na lodžii a vchodové schody. Zadání poptávky: Rozměry: 1/ lodžie: 3,8 m - délka, 1,1 m - výška zábradlí 2/ vchod schody: šikmá část 2 m + 0,7 m vodorovná část, výška 1,1 m / jen po jedné ...
Poptáváme technologii do chladicího boxu
Prosíme nabídku na technologii do chladícího boxu cca 95 m3. Požadovaná teplota cca +4 stupně C. Provozovna je v Praze 9 - Kbely.
Poptáváme průtažné fólie
Dobrý den, poptáváme 33 palet (1 kamion) průtažných fólií 500mm, 23my. Není určeno na potraviny, 185m v 1 roli, 2,5kg+/-. Nabídka nás zajímá nejpozději do 11.2.2011.
Poptávám pružnou spojku ROTEX
Poptávám pružnou spojku ROTEX -90,EN-GJL-250,92,1-60,1-60. 1 ks.Prosím o cenovou nabídku a termín dodání. Děkuji Janouškovec JVK Lité s.r.o.
Plastová nádrž na vodu
Poptávám plastovou nádrž na vodu v kleci 1000 l - použitá.
Poptávám plechové dveře vč. zárubně
Sháním výrobce plechových dveří i z futry do kotelny. Levé / 80 / standartní velikost. Prosím cenové nabídky.
Poptávám ND ke kladivu zn. Kango
Poptávám prodejnu náhradních dílů na ang. bourací kladivo KANGO typ 627.
Poptávám pronájem automatu na cigarety
Poptávám automat na prodej cigaret. Pouze letní provoz červen - srpen v letním kempu u Hracholuské přehrady. Velký odběr.
Poptávám použitý terénní VZV
Poptávám starší funkční terénní vysokozdvižný vozík, nosnost min 3.5tuny, zdvih cca do 3-4m. Pohon nejlépe diesel, kabina výhodou.
Poptávám použitý stroj na zmrzlinu
Koupím starší stroj na točenou zmrzlinu (ne Německý) 3pákový ( s nášlehem) do 50.000,- Kč
Potávám servis čističe Mannesmann
Servis a prodej vysokotlakého čističe Mannesmann
Hledám výrobce pásové pily na dřevo
Hledám výrobce pásových pil na dřevo.
Poptáváme hydraulickou ruku vč. montáže
Poptávám dodávku + montáž hydraulické ruky s nosnotí do 500 kg na korbu vozidla Volswagen transporter.
Poptáváme zhotovení výpalků
Dobrý den, Rád bych u Vás poptal následující výpalky. 1. 485 x 380 – 300ks 11 375 síla 10mm 2. 485 x 380 – 300ks 11 375 síla 30mm Prosím o dvě nabídky jednu s vlastním materiálem a druhou s vaším materiálem. Předem děkuji za rychlé vyřízení. Spěchá S pozdravem Jakub Hrdlíka Hrdlika.jakub@gmail.com
Poptáváme zdviž na auta, tonáž 2,5 t
V Liberci by se měli prodávat zdviže na auta s tonáží 2,5 tuny, čínské výroby s elektrikou Siemens za velmi výhodné ceny. Poptávám tyto zdviže i v Plzeňském kraji.
Poptávám kovoobráběcí práce
Poptávám kovobráběcí práci i se strojem.
Poptáváme použitý traktorbagr
Koupím použitý traktorbagr. Uveďte stav, cenu a lokalitu.
Poptáváme klimatizaci vč. montáže
Poptáváme klimatizaci do kanceláře - dodávka vč. montáže v obci Zruč-Senec, okres Plzeň-sever