Recyklace Přeštice s.r.o. - Projekt materiálového využití odpadů - dodávka mobilní třídící jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového manipulátoru. Podrobná specifikaced předmětu plnění je specifikována v přílohách č. 4 - technické specifikace.
Poptávám pronájem stavební buňky
Poptávám cenovou nabídku na dlouhodobý pronájem cca 5 měsíců až 1 rok stavební buňky 6 x 2,5 m.
Kompostéry do domácností Mikroregionu Úslava
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1600 ks kompostérů o objemu v rozmezí 1100 l - 1200 l. Předmět veřejné zakázky přesně specifikuje Kupní smlouva (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a Technická specifikace (příloha č.2 Zadávací dokumentace)
Poptávám ocelové sloupy
Poptávám u vás cenovou nabídku na 6 ks. ocelových sloupů v délce 12 m pro venkovní osvětlení hřiště. Děkuji F. Topinka
Technologie pro materiálové využití odpadů - Fast cargo s.r.o. - dodávka mobilního drtiče
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního drtiče s magnetickým separátorem. Podrobná specifikace předmětu plnění je v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poptávám PS na  minibagr Yanmar
Poptávám ps na minibagr Yanmar, na pasu číslo 180x72x37. S pozdravem Herejk
Sterilizační přístroj pro Stodskou nemocnici a.s.
Předmětem této VZ je dodávka 1 ks sterilizačního přístroje do Stodské nemocnice a.s. Součástí předmětu plnění je také doprava, odborná instalace a zapojení, zaškolení personálu a poskytování záručního servisu v souladu se ZD a jejími přílohami a dle bližší specifikace a požadavků zadavatele.
Mobilní rentgen pro Stodskou nemocnici, a.s.
Předmětem této VZ je dodávka 1 ks pojízdného digitálního RTG přístroje pro radiodiagnostické oddělení Stodské nemocnice a.s. Součástí předmětu plnění je také doprava, odborná instalace a zapojení, zaškolení personálu a poskytování záručního servisu v souladu se ZD a jejími přílohami a dle bližší specifikace a požadavků zadavatele..
Veřejná zakázka na vybavení korozní laboratoře
Sestava 4 korozních komor a klimatická komora
Vybavení experimentálního pracoviště pro vývoj technologie tažení drátů
Předmětem veřejné zakázky je dodání jednotlivých zařízení pro experimentální pracoviště pro vývoj technologie tažení drátů sestávající z: Indukčního zařízení včetně středo-frekvenčního zdroje, navíjecího zařízení, tryskacího zařízení.
Zavedení dynamického nákupního systému - Díly obráběcích a tvářecích strojů
Dodávka dílů obráběcích a tvářecích strojů a nástrojů pro zpracování zejména kovových materiálů.
Rozšíření základní školy ve Stodu - dodávka gastro zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž gastro zařízení do ZŠ v Hradecké ulici ve Stodu. Předmět veřejné zakázky přesně specifikují Smlouva o dílo (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a soupis dodávek včetně specifikace gastro zařízení (příloha č.2 Zadávací dokumentace).
Zajištění úklidu města, zimní údržby a sekání travnatých ploch v Přešticích, Skočicích, Žerovicích
Předmětem veřejné zakázky je zajištění úklidu města, zimní údržby a sekání travnatých ploch v Přešticích, Skočicích, Žerovicích a Zastávce.
Motorizovaný souřadnicový měřící stroj s horizontální konstrukcí včetně obslužného software
Předmětem výběrového řízení je dodávka motorizovaného souřadnicového měřícího stroje s horizontální konstrukcí včetně příslušenství, obslužného softwaru, instalace stroje i softwaru, zprovoznění, akreditované kalibrace, zaškolení obsluhy, technické podpory, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Výběrové řízení na dodávku zařízení pro měření creepu
3.1 Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro měření creepu, jehož technické parametry jsou uvedeny v příloze č. 2 zadávací dokumentace „Technická specifikace“. Součástí dodávky je také instalace, zaškolení a uvedení strojů do provozu.
Veřejná zakázka na dodávku rentgenového difraktometru
Předmětem zakázky je dodávka rentgenového difraktometru, jehož technické parametry jsou uvedeny v příloze č. 2 zadávací dokumentace „Technická specifikace“.Součástí dodávky je také instalace, zaškolení a uvedení stroje do provozu.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – svářečka sterilizačních obalů, řezačka
Předmětem veřejné zakázky, rozdělené na 2 části, je dodávka svářečky sterilizačních obalů, řezačky (1. část VZ) a operační vrtačky (2. část VZ) pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – operační laparoskopické nástroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních laparoskopických nástrojů pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Výběrové řízení na dodávku univerzálního trhacího stroje pro velmi pomalé zatěžování
3.1 Předmětem zakázky je dodávka a instalace univerzální trhacího stroje pro velmi pomalé zatěžování, jehož technické parametry jsou uvedeny v příloze č. 2 zadávací dokumentace „Technická specifikace“.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky, rozdělené na 2 části, je dodávka anesteziologických přístrojů pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Výběrové řízení na šachtovou žíhací pec
Předmětem zakázky je dodávka žíhací šachtové pece, jejíž technické parametry jsou uvedeny v příloze č. 2 zadávací dokumentace „Technická specifikace“.
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - externí kardiostimulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks dvoudutinového externího kardiostimulátoru včetně prodlužovacího kabelu, a to podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Výpočetní technika II
Předmětem výběrového řízení je dodávka výpočetní techniky dle specifikace zadavatele vč. balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks zdravotnických přístrojů centrifuga pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Výpočetní technika
Předmětem výběrového řízení je dodávka výpočetní techniky dle specifikace zadavatele vč. balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).