Poskytnutí služeb kontokorentní nebo jemu obdobný úvěr do výše 24 000 000 Kč
Plněním veřejné zakázky je poskytnutí úvěru do 24 000 000 Kč k překlenutí období časového nesouladu mezi příjmy a výdaji rozpočtu. Předpokládaná doba uzavření úvěrové smlouvy je na dobu jednoho roku s jednorázovým splacením jednou splátkou, která bude obsahovat jak splátku jistiny, tak i splátku úroku.
Traktor a vyvážecí vlek pro účelné využití biomasy
Dodávka 1 kusu traktoru s vyvážecí soupravou, která umožní efektivně využít hmotu z prolámaných a poškozených probírkových porostů i potěžebních zbytků, ke zpracování na štěpku pro místní výtopnu na biomasu.
Pořízení mobilní techniky na údržbu lesů
Pořízení mobilní techniky na údržbu lesů, tj. universálního kolového traktoru včetně příslušenství (radlice na sníh, čelní nakladač a traktorový nosič kontejnerů)
Poptáváme rekonstrukci výtahu
sdružení nájemníků 6ti podlažního panelového domu hledá dodavatele, který provede rekonstrukci stávajícího výtahu, nebo dodá nový výtah za rozumnou cenu, tak aby odpovídal současným normám a nařízením. Spěchá!!!
Dodávka zařízení pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy
Dodávka zařízení a vybavení pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy v rozsahu, stanoveném v zadávací dokumentaci.
Výstavba Klatovské nemocnice – přístrojové vybavení RDG
Předmětem plnění je dodávka přístrojů - zařízení, které bude instalováno do budované Klatovské nemocnice. Jedná se o následujích 9 zařízení, která jsou detailně popsána v Zadávací dokumentaci. 1. RTG C-rameno mobilní, 2. počítačový tomograf, 3. univerzální sklopná stěna, 4. pojízdný RTG přístroj s přímou digitalizací, 5. PACS systém ...
Dodávka vozidla - kolového nakladače pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy
Dodávka vozidla - kolového nakladače pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy včetně příslušenství a s technickými parametry, stanovenými v zadávací dokumentaci.
Poptávám hnací páku k motorové sekačce
Dobrý den, chci se prosím, zeptat na HNACÍ PÁKU K MOTOROVÉ SEKAČCE zn. MF - 70, je-li možné objednat a zaslat na dobírku, za jakou cenu. Děkuji, za rychlou odpověď.
Traktor a vyvážecí vlek pro účelné využití biomasy
Dodávka 1 kusu traktoru s vyvážecím vlekem, která umožní efektivně využít hmotu z prolámaných a poškozených probírkových porostů i potěžebních zbytků, ke zpracování na štěpku pro místní výtopnu na biomasu.
Kašperské Hory, okr. Klatovy - cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění je pořízení cisternové automobilové stříkačky vybavená požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2, v provedení speciálním redukovaném a hmotnostní třídě S (dále jen „CAS“) a v souladu s vyhláškou č. 35/2007 Sb. o technických podmínkách požární techniky ve znění vyhl. č. 53/2010 ...
Poptávám pilu cirkulárku s kolébkou
Cirkulárku s kolébkou,kotouč 60cm,cena do 6000kč.
Výstavba Klatovské nemocnice – přístrojové vybavení RDG
Předmětem plnění je dodávka přístrojů - zařízení, které bude instalováno do budované Klatovské nemocnice. Jedná se o následujích 9 zařízení, která jsou detailně popsána v Zadávací dokumentaci. 1. RTG C-rameno mobilní, 2. počítačový tomograf, 3. univerzální sklopná stěna, 4. pojízdný RTG přístroj s přímou digitalizací, 5. PACS systém ...
Poptávám zimní zahradu
zimní zahrada-nevytápěná,provedení plast,5x4m cca
Poptávám elektronický rozběh k bouracímu kladivu
Dobrý den, měla bych dotaz zda-li by se dal sehnat elektronický rozběh na bourací kladivo Hilti TE 805, kolik by stál a + poštovné. Děkuji za info.
Poptávám europalety
Poptávám nové a použité světlé EUR palety. Kamionové množství. Děkuji za nabídky.
Poptávám nýtovací hlavici
novou nebo použitou nýtovací hlavici na nerezové nýty průměr 8 mm.Nemohu použít nýtovací stroj, protože jsem na výšku omezen 300mm. hlavice nesmí mít motor nahoře, jako mají většiny nýtovacích strojů, protože nýtuji v profilu 300 krát 300 mm asi 80 mm od kraje.Byl bych moc vděčen i pouze za radu případně kontakt na osobu, která by dokázala ...
Poptávám frézy
Rád bych zjistil, za jakou cenu lze koupit frézy na řezání ocelových trubek 042032, 042070, 042044, 042072 a 042020 od firmy +GF+ Georg Fischer. S díky a pozdravem Vojtěch Vasko.
Sháním manuály Fanuc a Guide
Hledáme manuál Fanuc 21i v českém jazyce, část manuál Guide.
Sháním ND k mixeru
Náhradní metla na ruční mixer se stojanem a otočnou mísou Severin 200
Poptáváme žárové zinkování
Poptávám žárové zinkování ocelových rámů: 1100x800x1200 cca" 80 kg. Předpokládané série po 100 kusech.
Poptáváme starší výstředníkový lis
Koupíme starší výstředníkový lis 60 t. Prosím cenu a foto.
Poptáváme opravu SW Bosch u CNC stroje
Hledáme fitmu nebo soukromou osobu, která ovládá SW práce se systémem Bosch. Vlastníme stroj CNC typ Routron 921 S SCM, výr.č. N AA1/8260 s počítačovým systémem Bosch CC120M. V současné době nám cnc nepracuje a nutně bychom ho potřebovali zprovoznit. Budeme vděčni za jakýkoliv kontakt či radu. Děkuji Miroslav Faist Kontaktujte mi prosím na ...
Poptávám frézování děr do polykarbonátu
Frézování do polykarbonátu Poptávám vyfrézování 64 děr o průměru 200mm do desek (rámů) z polykarbonátu - AKUTNĚ.
Poptáváme opravu vjezdové firemní brány
Hledáme firmu na opravu vjezdové zvedací závory do podniku. Klatovy a okolí.
Poptáváme kontejnéry s hákem  na Tatru
Poptáváme kontejnéry se spodním hákem na Tatru.