Ekologizace TFM - Logistika paliva pro kotel K1
Dodání nové technologie třídění paliva (násypka, třídič nadrozměru, magnet, havarijní násypka) Výměna kapotáže všech přesypů v trase T3-T9 Dodávka a montáž průmyslového vysavače s filtračním zařízením s pokrytím pásu T3-T9 (mimo T6) Dodávka nové pásové váhy na T8 Úprava stávajícího vzorkovače paliva na T8 Dodávka a montáž elektrické požární ...
FN Ostrava -Sonograf pro potřeby anestezie s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 2 systémů sonografů pro potřeby anestezie s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Realizace stavby CEETe a energetické výzkumné technologie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení novostavby budovy CEETe, do níž budou instalovány výzkumné technologie. Tato budova sama o sobě je velkou laboratoří pro výzkum moderních technologií v energetice, transformace různých druhů energie, akumulace energií, řízení dodávek do energetické sítě apod. Součástí předmětu je také realizace ...
Přístroje pro ohřev a chlazení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou v jednotlivých částech veřejné zakázky dodávky nových souborů zdravotnické technologie - ZT (přístrojů pro ohřev a chlazení), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu ...
Dodávka a instalace medicínských svítidel včetně pozáručního servisu na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace medicínských svítidel a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu na období 4 let.
FN Ostrava - Generátor pro pulzní radiofrekvenční terapii s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 systému generátoru pro pulzní radiofrekvenční terapii s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Pacientské plicní ventilátory pro dětské pacienty s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 4 ks systémů pacientských plicních ventilátorů pro dětské pacienty s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Endoskopické věže s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT. Součásti předmětu plnění VZ v 2. části VZ jsou též průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Intraoperační elektrofyziologický monitoring
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks intraoperačního elektrofyziologického monitoringu s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou též průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Defibrilátory automatické externí a bifazický defibrilátor
Předmětem plnění veřejné zakázky pro 1. i 2. část VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie vč. poskytování záručních a pozáručních servisních služeb a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Vozidla a technika proti Covidu
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky, sanitních vozidel a vozidel podpory, plně vybavených zdravotnickou technikou a přístroji vč. transportní techniky (nosítky) pro organizaci Zdravotnická záchrannou služba Moravskoslezského kraje, p.o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady ...
Poptávám klínový řemen
Poptávám klínový řemen 13x865 Li.
Pacientské simulátory
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Dodávka a instalace ER Poliklinika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace evakuačního rozhlasu v rámci projektu zabezpečení budovy Polikliniky FNO.
Technologie pro úpravu odpadů ale2 services s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka zařízení k BPS Bílov pro příjem odpadů z potravinářské a jiné výroby v objemu max. 1 500 tun/rok a pro jejich následnou úpravu pro využití v zařízení bioplynové stanice. Předmětem dodávky jsou: a) Drtící linka č. 1 b) Rozvodna NN a MaR c) Potrubí pro vedení substrátů a ředící kapaliny d) Související stavební ...
Zařízení na centrální míchání a distribuci HD koncentrátů s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového systému na centrální míchání a distribuci hemodialyzačních koncentrátů s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb včetně náhradních dílů, tzv. „full servis“ po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné a opakované dodávky suchých koncentrátů pro ...
Dodávka IT vybavení a vybavení pro výuku odborných předmětů - sítě
Obecné vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka svářeček optických vláken, lamaček optických vláken, síťového analyzátoru a síťového testeru v množství a technické specifikaci uvedené v přílohách zadávací dokumentace pro předmětnou část veřejné zakázky.
Katetrizační náhrada mitrální chlopně - TVMI
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 35 ks spotřebního materiálu pro katetrizační náhradu mitrální chlopně TVMI, pro odborné pracoviště FN Ostrava Kardiochirurgické centrum operační sály, a to dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 ZD.
FN Ostrava - Specializovaný endosonografický systém pro gastro aplikace s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 nového specializovaného endosonografického systému pro gastro aplikace s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Předmět plnění je určen pro Interní a kardiologickou klinika, Oddělení gastroenterologie, hepatologie a pankreatologie ...
Poptávám výrobu podložek
Poptávám výrobu podložek viz, výkres. Jedná se o výpalky na laseru z materiálu 5mm a 10mm Almg3-M, nebo jeho ekvivalent. Výpalky není jinak potřeba dále opracovávat. V příloze zasílám jeden výkres od každé z tloušťky, ale celkově se jedná zhruba o 15 dalších druhů s minimální změnou. Prosím o cenovou nabídku na 2ks vzorků a poté série v ...
Dodávky jednorázových aferetických souprav
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových aferetických souprav plně kompatibilních k přístroji Spectra Optia Apheresis Systém, užívanému ve Fakultní nemocnici Ostrava, pro odborné pracoviště FNO Klinika hematoonkologická-separační centrum.
Výběr generálního dodavatele projektu na doplnění linky výroby paliva o třídící technologii
Součástí plnění této zakázky je nejen samotná dodávka strojů a zařízení tvořících třídící technologie pro doplnění linky výroby paliva při zpracování odpadů v sídle zadavatele stanoveným způsobem, včetně souvisejících stavebních prací, ale součástí plnění zakázky je také zpracování samotného návrhu řešení doplnění linky odpovídajícího parametrům ...
Dodávka a instalace laseru na oddělení urologie včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu
DODÁVKA A INSTALACE LASERU NA ODDĚLENÍ UROLOGIE VČETNĚ POZÁRUČNÍHO SERVISU A SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU PO DOBU 4 LET.
Dodávka 2 kusů nových montážních vozidel svářečů
Dodávka dvou (2) kusů nových montážních vozidel svářečů. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
FN Ostrava - Anesteziologický přístroj pro NMR a monitorovací systém do MR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 systému anesteziologického přístroje pro NMR a monitorovacího systému do MR, s příslušenstvím. Předmětem plnění VZ je dále též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.