Modernizace tepelného hospodářství-Sanatorium Jablunkov a.s.
Předmětem záměru je dodání technologie kogeneračních jednotek (dále jen KGJ), plynové kotelny, technologie výroby páry, rekonstrukce budovy kotelny a výměny přívodního kabelu elektřiny do areálu s výstavbou kioskové trafostanice. Dodávka zahrnuje demontáž stávajícího strojního zařízení kotelny, kompletní návrh a projektovou dokumentaci stavby, ...
Dodávka endoskopického vybavení pro Beskydské gastrocentrum
Dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých přístrojů dle specifikace uvedené v příloze č. 1a (část A) a 1b (část B) zadávací dokumentace.
Modernizace Nemocnice Třinec - II. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky - operačních světel, operačních stolů, anesteziologické techniky, elektrochirurgických generátorů, artroskopického řetězce a monitorovací techniky (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Poptávám dvojitého hydraulické čerpadlo HPL PB341 DW2E7E5BAB
Prosím o natypování ceny a termínu dodání dvojitého hydraul. čerpadla HPL PB341 DW2E7E5BAB, děkuji, Veličková.
IT vybavení pro odborné učebny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace PC, notebooků, multifunkčních zařízení, kamery, fotoaparátů a jejich příslušenství určených pro výuku na základní škole. Blíže viz zadávací dokumentace.
Poptávám servis svářečky
Dobrý den, poptávám opravu svářečky Gude gis 130 WIG - invertor cca 3roky stará. S pozdravem Sztfek Tomáš
CNC stroje, ostatní strojní vybavení a jeřáby pro SOŠ FM
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky obráběcích CNC, mechatronických a konvenčních strojů, dodávky ostatního strojního vybavení a dodávky jeřábů, které zahrnující kompletní dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění.
Dodávka RTG C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých 2 ks RTG C-ramen.
Modernizace Nemocnice Třinec, p.o. - 1. Etapa - Dodávka koagulometru a biochemických analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a kompletní uvedení do provozu nového (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitého přístroje: Automatický biochemický analyzátor 02 ELFO (1 ks) a dodávka specifického spotřebního materiálu (reagencie, provozní roztoky, kontroly a kalibrátory) po dobu 8 let.
Modernizace Nemocnice Třinec - I. etapa II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky a vnitřního vybavení - kontejnery na použitý sterilní materiál, úložné prostory a specifický zdravotnický nábytek, mycí a dezinfekční přístroje a vnitřní vybavení centrální sterilizace (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Dodávka mobilního skiagrafického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nového, nepoužitého mobilního skiagrafického přístroje.
Nákup velkého samosběrného čistícího vozu
Zadavatel je smluvním Správcem místních komunikací statutárního města Frýdek-Místek a jako takový provádí pro jejich vlastníka letní údržbu, která spočívá mimo jiné i v čištění vozovek a jejich součástí a příslušenství.
Dodávka ultrazvukových přístrojů pro internu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých ultrazvuků pro internu.
Dodávka ultrazvukových přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis 3 ks nových, nepoužitých ultrazvuků.
Dodávka stacionární digitální skiagrafie vč. případných stavebních úprav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a 8letý pozáruční servis nového, nepoužitého a nerepasovaného digitálního skiagrafického přístroje.
Poptávám kalibraci teploměru do udírny
Poptávám kalibraci teploměru do udírny. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kolík by stála kalibrace dig.teploměru do udírny.Typ: Dýmbox WATER PROOF IP65 .Děkuji..
Technologie Lakum-Galma, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka následujících 4 dílčích celků technologií. 1. Závěsová technika vč. evidence pomocí RFID 2. Slaboproudé elektroinstalace a serverové prostředí 3. Implementace principů průmyslu 4.0 4. Automatická linka Zn / Zn-Ni
Poptáváme výrobu mobilního štípače dřeva
Poptáváme výrobu mobilního štípače dřeva viz. odkaz. Pro evropský trh nemůžu nic podobného dohledat, tak mě napadlo jestli by bylo možné jej vyrobit. Děkuji za info. Chmelenský https://powersplit.com/double-vertical-splitter/
Modernizace Nemocnice Třinec - I. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky - kontejnery na sterilní materiál a sterilní nástroje, kontejnery na použitý sterilní materiál, úložné prostory a specifický zdravotnický nábytek, infuzní technika, lineární dávkovače, systém ohřevu pacienta, laboratorní mikroskop a mycí a dezinfekční přístroje (dále jen „předmět ...
Modernizace Nemocnice Třinec, p.o. - 1. Etapa - Dodávka koagulometru a biochemických analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a kompletní uvedení do provozu nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: Automatický koagulometr (1 ks), Automatický biochemický analyzátor 02 ELFO (1 ks), Automatický biochemický analyzátor 03 HbA1c (1 ks)
Modernizace řídícího systému strojovny chlazení a centrálního dispečinku VZT
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávku a služby. Předmětem zakázky je modernizace zastaralého a nespolehlivého řídícího systému technologie chlazení a vzduchotechniky, nových serverů s uvedenými parametry ve výzvě.
Dodávka CNC obráběcích strojů
Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení tréninkového pracoviště (učebny praktického vyučování) projektu Studentský start up pro 21. století. Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3ks CNC frézek s příslušenstvím pro výuku technologie obrábění, programování NC strojů a frézování, 3ks CNC soustruhů s příslušenstvím pro výuku technologie ...
Poptávám pramici
Poptávám pramici Parma 300 GREEN.
Poptávám rozbor oleje
Poptávám rozbor oleje. Byl jsem s autem na servisní prohlídce, kde mi bylo zaúčtována výměna oleje.Při kontrole doma jsem zjistil že ten olej je černý.Je možno zjistit rozborem jestli je olej nový.Dekuji
FZŠ - Dobratice - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks nové (nepoužité, nerepasované) cisternové automobilové stříkačky (dále jen CAS) CAS 30, vybavená požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min- 1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 (smíšená) v provedení "R" (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S, a to v rozsahu uvedeném v kupní ...