Revitalizace pavilonu dětského domova u ZŠ v Brušperku a Stavební úpravy Základní školy V. Martínka
Stavební úpravy základní školy a) zateplení obvodových konstrukcí tep. Izolací tl. 150 mm a 120 mm b) výměna výplní otvorů ( dveře, okna) c) rekonstrukce střechy se zateplením tl. 250 mm d) úprava soklu e) zazdění terasy u pavilonu učeben vč. Zabudování oken a zastřešení f) rekonstrukce zimní zahrady – nebude realizována g) zrušení luxferové stěny ...
Poptávám ponorné nerezové čerpadlo
Prosím o sdělení, máte-li v nabídce ponorné ruční pístové nerezové čerpadlo na pitnou vodu, po případě, která firma jej vyrábí, případně prodává. Výkon přibližně 2 litry/ zdvih
Dodávka kardiostimulátorů
Požadujeme dodávku jednodutinových a dvoudutinových kardiostimulátorů, vč. elektrod s aktivní fixací formou konsignačního skladu. Bližší specifikace v ZD.
Poptávám motorový olej Total quartz
Poptávám motorový olej Total quartz 7000 10w40, pro Peugeot 307 1.6,16 v.benzín.
Poptávám tvrdé palivové dřevo
Tvrdé palivové dřevo - kulatinu na pořez pro trvalý odběr v okrese Frýdek-Místek - nabídněte.
Rozvoj kvality služeb ISÚ Komorní Lhotka
Předmětem veřejné zakázky je nástavba a přístavba stávajícího objektu-vybudování výtahu a nástavba jednoho poschodí včetně úprav okolí-odpočinkové zóny a přilehlého hřiště včetně zajištění realizační dokumentace. Přesné vymezení předmětu veřejné zakázky je popsáno v projektové dokumentaci stavby.
Poptávám ocelovou konstrukci pro halu
Poptávám cenovou nabídku ocelové konstrukce na výrobní halu pro dřevovýrobu. Rozměry šířka 24m délka 55m vnitřní světlá výška 4.5m . Termín montáže květen. Děkuji za nabidku a těšim se na možnou spolupráci.
Poptávám zubové čerpadlo s ložisky
Požaduji zubové čerpadlo Q-10R- 1D5-S GO3 GO3 N R s ložisky 2 ks prosím o zaslání CN.
Komplexní dodávka atmosférických nádrží pro projekt 4. stupně sekundární regenerace
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy na dodávku technologické části, a to šesti kusů atmosferických nádrží včetně umístění a montáže na předem připravené základy ve SO 22-52 sekundární regenerace. Nádrže jsou nedílnou součástí čtvrtého stupně – Venturiho pračky a slouží ke skladování kapalných médií. Bližší popis dodávky je uveden v ...
Komplexní stavba ocelové konstrukce pro projekt 4. stupně sekundární regenerace
Předmětem výběrového řízení je uzavření smlouvy na výrobu a montáž ocelové konstrukce realizované jako ocelová přístavba včetně nátěrů na připravené základy ve SO 22-52 sekundární regenerace dle technické specifikace. Bližší popis dodávky je uveden v zadávací dokumentaci zveřejněné na www.biocel.cz.
Komplexní dodávka 4. Stupně sekundární regenerace Venturiho pračky a odlučovače kapek
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy na dodávku hlavní technologické části, a to Venturi pračky a odlučovače kapek včetně montáže a přípravy pro napojení na ostatní technologie zadavatele. Bližší popis dodávky je uveden v zadávací dokumentaci zveřejněné na www.biocel.cz.
Poptávám transportní nosítka k přepravě zesnulých
Poptávám transportní nosítka pro přepravu zesnulých.
Poptávám palety Standard
Dobrý den. Prosím o cenovou nabídku palety Standard, nosnost do 1000kg, množství 150ks. + informaci, zda zajišťujete i dopravu palet na místo určení. Děkuji za rychlou odpověď. S pozdravem Eva Lašová Greenlux s.r.o.
Poptávám foukanou izolaci
Poptávám foukanou izolaci Izocel.
Poptávám použitou těžební lžíci na bagr
Koupím použitou těžební lžíci na bagr SCHAEF HR2
Poptávám opravu americké chladničky
Hledám prosím opravnu,která opravuje AMERICKÉ CHLADNIČKY ZN.SAMSUNG typ RS21NNMS. Jsem z Třince Moravskoslezský kraj.
Dodávka reagencií spojená s bezplatnou výpůjčkou analyzátorů na dobu pěti let
Dodávka reagencií spojená s bezplatnou výpůjčkou analyzátorů na dobu pěti let, včetně instalace a souvisejících prací a zaškolení zaměstnanců zadavatele.
Poptávám výrobu hliníkových pergol
Poptávám výrobce hliníkových pergol na zakázku. Výrobce ze SM kraje, případně z okr. Frýdek Místek Děkuji.
Poptávám ND, servis šicího stroje Veritas
Poptávám přívodní šňůru na Veritas nebo opravnu v okr. F-M.
Nemocnice Podlesí a.s. – modernizace a obnova komplexního vybavení kardiologického centra
Předmětem plnění je dodávka zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, instalace a vyškolení obsluhy v souladu a rozsahu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
Poptávám plechové potravinové konzervy
Poptávám plechové konzervy pro konzervaci masa a potravin 1kg, 0,5 kg. Počet kusů 2500. Sdělte mi prosím cenu a dodací lhůty. Děkuji.
Poptávám lodní kontejnery
Dobrý den, sháním 1-2 lodní kontejnery 40-45 stopové (12,2-13,7m dlouhé). Prosím nabídněte. AF
Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění je cisternová automobilová stříkačka vybavená požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2, v provedení speciálním redukovaném a hmotnostní třídě S (dále jen „CAS“) a v souladu s vyhláškou č. 53/2010 Sb. o technických podmínkách požární techniky
Poptávám ND k ruční omítačce
Náhradní díl k ruční omítačce kat.č.138926-čerta-vnitřní rotor s oc elovými pásky.
Beskydské radovánky - revitalizace ubytovacích kapacit rekreačního areálu HORIZONT
Hlavním obsahem zakázky jsou stavební práce (rekonstrukce budovy restaurace a výstavby vyhlídkové terasy, rekonstrukce budovy hotelu, revitalizace dětského hřiště, výstavba nového multifunkčního hřiště, rekonstrukce příjezdových chodníků, vybudování parkovacích ploch, sadové úpravy, vybudování lyžařského vleku pro děti a vybudování univerzální ...